#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Aldığı her topu geriye dönen bir adam Barış,yani garanti belgesiyle geri iade eder gibi,hatta homurdandı taraftar bomboş adam sol kanatta inatla geri döndü,burada ona kızamıyorum çünkü sol kanata top atacak yeteneği olduğunu sanmıyorum.

Biz başkamı maç izliyoruz.Topu sürekli ileri oynadığı için çok top kaybı yapan bu adamı nasıl geriye oynar diye suçlarsın.m.topal ile ayhanlamı karıştırdın

Barış aslanla gibi mücadele etti.Takım nerde sıkıştı gitti oraya yardım etti,pres yaptı.Ayrıca maçtan sonraki gözyaşları hırsının ne kadar ileri düzeye olduğunu gösterir.

Biz başkamı maç izliyoruz.Topu sürekli ileri oynadığı için çok top kaybı yapan bu adamı nasıl geriye oynar diye suçlarsın.m.topal ile ayhanlamı karıştırdın

Barış'ı ben fasulyeden sayıyorum takımdan,sanki bir oyuncunun kuzeniymişte kıyakla oynuyormuş gibi,geldiği ilk seneden öyle çok gerilerde ki sadece mücadele yapan ama hiçbir halta yaramayan bir oyuncu olarak kendini ispatlıyor,zaten öyle olsaydı bu yaşta Almanya gibi bir yerde scoutlar tarafından çoktan kapılmıştı,Kalli'nin ölmeden önce ki son 1-2 kazığından biri ötekisi de 2 senedir sakat hala demeç veriyor :D

Aldığı her topu geriye dönen bir adam Barış,yani garanti belgesiyle geri iade eder gibi,hatta homurdandı taraftar bomboş adam sol kanatta inatla geri döndü,burada ona kızamıyorum çünkü sol kanata top atacak yeteneği olduğunu sanmıyorum.

Ben baska bir mac izledim kusura bakma :2_thumbs_up_-_anima Zira benim izledigim; topu bos, fakat bizim cogaldigimiz aktif alanlara birakip takima nefes aldirip, daha bilincli ataklar icin rahatlik ve zaman kazandiriyodu. Geriye falan da oynamadi. Artik cikaralim 20 numara gozlukleri.

Ben baska bir mac izledim kusura bakma :2_thumbs_up_-_anima Zira benim izledigim; topu bos, fakat bizim cogaldigimiz aktif alanlara birakip takima nefes aldirip, daha bilincli ataklar icin rahatlik ve zaman kazandiriyodu. Geriye falan da oynamadi. Artik cikaralim 20 numara gozlukleri.

Ya müdür Barışla bir yere gelemez Galatasaray o mevkiye çok iyi bir yabancı oyuncu gerekli zaten Barış'ı ben çok önemsemiyorum ki mecburiyetten oynuyor,G.Zan olsaydı M.Topal oynayacaktı muhtemelen orada.

Yok kardeşim insan oğlunun önyargılarını değiştiremezsin.Bunlara lincoln gibi 2 hareket yapcaksın,bunlara yeter.Ama sahada it gibi pres yapan,takımı için ağlayan adamı fasulyede saycaksın..

Yok kardeşim insan oğlunun önyargılarını değiştiremezsin.Bunlara lincoln gibi 2 hareket yapcaksın,bunlara yeter.Ama sahada it gibi pres yapan,takımı için ağlayan adamı fasulyede saycaksın..

Yav brother ben sana ne diyorum,benim için kapılan topun bir önemi yok eğer o topu tekrar rakibe atıyorsan o zaman 1-1'dir,ne kadar ne ziyan,bize Ernst lazım diyorum bir izle ya orta saha neymiş gör.

Ya müdür Barışla bir yere gelemez Galatasaray o mevkiye çok iyi bir yabancı oyuncu gerekli zaten Barış'ı ben çok önemsemiyorum ki mecburiyetten oynuyor,G.Zan olsaydı M.Topal oynayacaktı muhtemelen orada.

Zan olsaydi Topal yedek kalirdi. Baris o sacma kirmiziyi gorene kadar bu boyleydi, sakin inkar edeyim deme. Baris'la Galatasaray cok iyi yerlere geldi. En basitinden bir misal; Avrupa'da deplasmanlarda mac kaybetmemeye basladik. Birine sallamak cok kolay is, emin ol.

Tabi Barış gibi,koşan,rakibi bozan bir oyuncuyu da oynatmayalım ki iyice pelteye dönsün orta saha ve defans.

Derin ve uzun paslarını biraz daha iyi yapsın Elano'nun yanından kimse alamaz.Harika pres yapıyor.Hücum preste aksayan yerlere gidip basıyor.Çok seviyorum Barış'ı.

Zan olsaydi Topal yedek kalirdi. Baris o sacma kirmiziyi gorene kadar bu boyleydi, sakin inkar edeyim deme. Baris'la Galatasaray cok iyi yerlere geldi. En basitinden bir misal; Avrupa'da deplasmanlarda mac kaybetmemeye basladik. Birine sallamak cok kolay is, emin ol.

Nasil yani baris oynuyor diyemi yenilmiyoruz avrupada ? Oyuncular mac sectigi icin olmasin o.

Evet komple skor taraftarıyız ben Barış'ın artılarını göremeyecek kadar futboldan anlamıyorum hocam madem ileri 4'lün mahşerin 4 atlısıysa Galacticos isen ya da öyle sanıyor isen,senin orta sahan senin defansın çok iyi olacak,Servet-G.Zan sol bekin H.Balta,kör topal Sabri,orta saha Barış,beğendiğim bir tek M.Sarp var,3.stoper M.Topal bence yabancıların kalibresininden çok aşağı da oyuncular,yani Elano'yu alıyorsan Barış'ın işi yok,tıp kı Baros'un varsa Yaser'in orada işi olmadığı gibi,tıp kı Servet'in varsa G.Zan'a gerek yok aynı tip,birilerine sallamak değil amacım ben eksiklikleri söylüyorum,Barış'a diyeceksin ki bak aslanım şu oyuncuyu tut senin başka görevin yok,Mustafa Denizli'nin yıllar önce Bülent Korkmaz'ı oynattığı ilk maç gibi sadece adam markajı,yani Barış'tan öyle egzantrik işler beklemiyorum,bir Tugay olmasını da,ama bu takımın forması bu kadar ucuz değil,sadece bunu bilin,sırf koşuyor basıyor diye G.Saray'da oynayamaz,ben Barış gibi ligde 50 oyuncu sayarım sana!

Bozucu, kopru, yapici. Sezon basinda hayalini kurdugum Baris-Linderoth-Elano orta tandemi cok yakin :asd:

Nasil yani baris oynuyor diyemi yenilmiyoruz avrupada ? Oyuncular mac sectigi icin olmasin o.

Ben bir takimin basarisini veya basarisizligini tek bir oyuncuya mal edenlerden degilim. Suat kadar olmasada ondan sonra rakibe ciddi anlamda bela olan butun planlarini alt ust eden bir oyuncumuz olmamisti, Baris gelene kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt