#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Sen barışa hala çamur atcağın yere bence tükürdüğünü yalama artık.Senin yerin Arsenal forumları.artık orda ne yazarsan yaz.Go go go

Ben zaten uzun bir süredir Arsenal forumlarındayım. En azından futbol bilgisi olan insanlar çoğunlukta ve takımdan yollanması gereken adamı savunan insanlar yok. İngiltere futbolun beşiği.

Barış öyle bir adam ki insanın Galatasaray sevgisini götürüyor. Ben de bu kulübü bırakıyorum arkadaş, hadi bakalım. Artık Galatasaray benim için sadece izlediğim Avrupa takımları gibi bir takım. "Hangi takımlısın?" diye sorarlarsa, Arsenal veya Ajax diyeceğim. Gerçi Ajax'ta da Suarez var takımdan nefret etme sebebi. Arsenal taraftarıyım sadece bundan sonra.

"come on Arsenal, come on Arsenal, come on Arsenal"

Güle güle Serhat Galatasaray gibi bir takımın senin gibi bir taraftara ihtiyacı yok!

Evet komple skor taraftarıyız ben Barış'ın artılarını göremeyecek kadar futboldan anlamıyorum hocam madem ileri 4'lün mahşerin 4 atlısıysa Galacticos isen ya da öyle sanıyor isen,senin orta sahan senin defansın çok iyi olacak,Servet-G.Zan sol bekin H.Balta,kör topal Sabri,orta saha Barış,beğendiğim bir tek M.Sarp var,3.stoper M.Topal bence yabancıların kalibresininden çok aşağı da oyuncular,yani Elano'yu alıyorsan Barış'ın işi yok,tıp kı Baros'un varsa Yaser'in orada işi olmadığı gibi,tıp kı Servet'in varsa G.Zan'a gerek yok aynı tip,birilerine sallamak değil amacım ben eksiklikleri söylüyorum,Barış'a diyeceksin ki bak aslanım şu oyuncuyu tut senin başka görevin yok,Mustafa Denizli'nin yıllar önce Bülent Korkmaz'ı oynattığı ilk maç gibi sadece adam markajı,yani Barış'tan öyle egzantrik işler beklemiyorum,bir Tugay olmasını da,ama bu takımın forması bu kadar ucuz değil,sadece bunu bilin,sırf koşuyor basıyor diye G.Saray'da oynayamaz,ben Barış gibi ligde 50 oyuncu sayarım sana!

Baris gibi 50 oyuncu olsaydi her sene en az 2'sini tarnsfer ederdik, emin ol. Demek ki Baris gibisi yokmus ki Baris gelene kadar yol gecen hani bir orta sahaya katlanmisiz. Bu adam sadece kosup basmiyo, buna idrak edin artik.

Sarp iyi oyuncu. Millet ilk transfer oldugunda atip tutarken ben Ayhan'dan cok daha iyi olacagini tarnsfer basligina yazmistim. Ne diyosak o dedirtmeyin bana. Ama ben Baris-Linderoth ve Elano orta sahasinin cok basarili olacagini dusunuyorum. Ayni Meira'nin Emre Gungor ile basarili olacagini dusundugum gibi.

Ben zaten uzun bir süredir Arsenal forumlarındayım. En azından futbol bilgisi olan insanlar çoğunlukta ve takımdan yollanması gereken adamı savunan insanlar yok. İngiltere futbolun beşiği.

İşte sende ordaki seviyeli arkadaşlarla takılırsın artık.Burdaki türklerle işin ne demi.Söylediğin sözü yeme....Ayrıca bu kadar açıklayıcı olmana gerek yok.Karşında gerizekalılar yok.İngilterenin futbol beşiği olduğunu 5 yaşındaki çocuklarda biliyor.

Serhat kulak asma sen onlara kardesim, seni birebir tanimasamda sevdim. Fikir ayiriliklari olacaktir.

Serhat şuna emin olabilirsinki senin forumdan ayrılmandan çok üzülecez.Senin gibi engin futbl bilgileri olan birisini kaybetmek bize son derece ağır bir yara aldıracak.Bırak Gsc'yi Türk futbolu senin gibi futbol uzmanı görmedi göremez görmiyecekte ara ara uğra foruma ve o müthiş futbol bilgilerini bizimlede paylaş haydi şimdi güle güle :D

Serhat birdaha GALATASARAY'lı bir futbolcu hakkında ileri-geri hakarete varan kelime yazarsan GALATASARAY'lı futbolcuya hakaretten gerekli işlem yapacağımızı buradan açık açık bildiriyorum.

Birtane doğru düzgün mesajın yok .

Baris gibi 50 oyuncu olsaydi her sene en az 2'sini tarnsfer ederdik, emin ol. Demek ki Baris gibisi yokmus ki Baris gelene kadar yol gecen hani bir orta sahaya katlanmisiz. Bu adam sadece kosup basmiyo, buna idrak edin artik.

Sarp iyi oyuncu. Millet ilk transfer oldugunda atip tutarken ben Ayhan'dan cok daha iyi olacagini tarnsfer basligina yazmistim. Ne diyosak o dedirtmeyin bana. Ama ben Baris-Linderoth ve Elano orta sahasinin cok basarili olacagini dusunuyorum. Ayni Meira'nin Emre Gungor ile basarili olacagini dusundugum gibi.

Neden Sarp-Linderoth-Elano'yu düşünmüyorsun,bana Barış'ta olupta Sarp'ta olmayan bir özellik söyle,pres mi Allah'ına kadar,top tekniği Barış'ı katlar,dikine oyun,hem dikine oyunda çok başarılı tabi o senin fikrin bu da benim,Linderoth sağlam olmadığı için ancak böyle kağıttan gemileri yüzdürürüz biz,bu takıma sağlam bir ön libero,stoper ve forvet lazım müdür bu takım kötü takım değil uçuşa geçmek için bir kaç nokta atışı gerekiyor.

Ne Linderoth'u ne Barış'ı ya ?

Linderoth da gitmeli , Barış da.. İyi topçu olan kendini gösterirdi. Barış Kalli torpilli bildiğin uçan balon. Hatta koşan balon. Pres yapan balon.

Linderoth gitsin , Barış gitsin. Kayseri'den Mehmet Eren'i alıp koyalım. 500 kat daha iyi oynar , Galatasaray'dan Avrupa'ya transfer olur. Barış gibi Anadolu takımlarında ve Türkiye A2 Liginde yüzlerce var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt