#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış forvet oyuncusu olmadığına göre,dün 2 tane boş kaleye gol attı demek yani basit gollerdi demekle aynı şey.Forvet oyuncusu Barışın durduğu yerde durup boş kaleye atabilir ama orta saha oyuncusu 2 kez doğru yerde durup takipçiliğini gösteriyorsa o başarıdır.Barış çok şans bulabilse daha çok goller atacaktır orta saha oyuncusu olmasına rağmen.

Bu arada her zaman söyledim Barış orta sahadayken de çok müthiş maçlar çıkartmıştır geçen seneki uefa maçları.M.topal-Barışı orta sahasıyla müthiş oynanan Fb maçları vb..

Maçın fark yaratanı Barış oldu. Süpriz oldu. Böyle maçlarda futbol aklı üstün olanlar fark yaratır. Futbol tekniği üstün olanlar getirdi getirdi, futbol aklı üstün olan Barış'ın konsantrasyonu, pozisyon bilgisi ve isteği bitirdi. 2. golünden sonra gözünü gösteriyor Elano'ya.

Şunu diyor, "sürekli takip ediyorum. Almanya'da futbol eğitimi aldım ben.

Hangi pozisyonda nerede durulur o yüzden biliyorum, görüyorum. Futbolu 50, 60 metre karede oynuyorum" "Cristian 15 metre kare içinde al ver yapınca büyük futbolcu oluyor, ben kazma oluyorum" Görüyor musun? diyor. Elano görmüştür, biz gördük mü? Yoo... Boş kaleye 2 tane gol attı ulan ne anlatıyorsun extensor!

extensor

Barış forvet oyuncusu olmadığına göre,dün 2 tane boş kaleye gol attı demek yani basit gollerdi demekle aynı şey.Forvet oyuncusu Barışın durduğu yerde durup boş kaleye atabilir ama orta saha oyuncusu 2 kez doğru yerde durup takipçiliğini gösteriyorsa o başarıdır.Barış çok şans bulabilse daha çok goller atacaktır orta saha oyuncusu olmasına rağmen.

Bu arada her zaman söyledim Barış orta sahadayken de çok müthiş maçlar çıkartmıştır geçen seneki uefa maçları.M.topal-Barışı orta sahasıyla müthiş oynanan Fb maçları vb..

extensor

Güzel yazmış eleman, bencede orta sahadada çok başarılı oynuyor Barış yeterki şans verilsin.

extensor bilmiyor işi demek ki. Parmalı bir blogcu vardı, en iyilerden birisi o bence. Barış hakkındaki fikirlerini sormuştum, o da benim gibi düşünüyordu.

Parmalı bir blogcu vardı, en iyilerden birisi o bence. Barış hakkındaki fikirlerini sormuştum, o da benim gibi düşünüyordu.

bu benim son 2-3 ayda gordugun ciddiyim ama gordugun en en sacma yorum.

nerenle yazdin anlamis degilik Serhat kardesim.

biri senin gibi dusununcu en iyisi mi oluyor?

saygi duyarim ama bence futbol bilgin cok kisitli

serhat=Hincal Uluc

nasil da raiting yapiyor baksanize hep serhat ile tartismalar.

ters birsey soyleyerek ilgi cekiyor.

cevap vermeyecegim sahsen serhatin yorumlarina.

Barış'ı Galatasaray almasa üçüncü lig topçusu olarak orda kalırdı diyen Serhat arkadaşıma diyecek bir laf bulamıyorum.Gerçekten çok komiksin Serhat.Biz bu adamı aldığımızda alman ümit milli takımının oyuncusuydu.Emin ol ki Barış'ı biz almasak Almanya'nın üste oynayan birkaç takımından biri kadrosuna katardı Barış'ı.Hani şu tüm avrupanın ağzının suları akarak izlediği Mesut Özil var ya o da üçüncü lig topçusu be Serhat.Tesadüfe bak ki Mesut Özil de o üçüncü lig takımı olan Rot Weis Essen'den yetişmiş.Schalke Mesut'u transfer etmese üçüncü lig topçusu olarak kalacakmış orda senin mantığına göre.Ama üçüncü ligden gelmiş adamın bonservisi şimdi kaç para ben bilmiyorum sen söyle Serhat.Burda birini eleştirirken at gözlüğü takmayın ne olursunuz

Benim futbol anlayışıma göre 4-3-3 sisteminin orta üçlüsü, mücadeleci, ayağı top yapan ve iki yönlü oynayabilen 3 oyuncudan kurulmalı.

Barış, bu denklemin mücadeleci yönünü tamamlıyor.

Benim futbol anlayışıma göre 4-3-3 sisteminin orta üçlüsü, mücadeleci, ayağı top yapan ve iki yönlü oynayabilen 3 oyuncudan kurulmalı.

Barış, bu denklemin mücadeleci yönünü tamamlıyor.

Senin futbol anlayışının gerçeklerle alakası yok demek ki.

---------Defansif---------[Basit oynayan bir holding midfielder, yani alan koruyan bir orta saha]

---ÇiftYönlü--ÇiftYönlü---[İlk önce pas ve teknik, daha sonra mücadele ve mobility gelir]

---------Defansif---------[Basit oynayan bir holding midfielder, yani alan koruyan bir orta saha]

---ÇiftYönlü--ÇiftYönlü---[İlk önce pas ve teknik, daha sonra mücadele ve mobility gelir]

Senin Barış hakkındaki görüşlerini ve tutumunu bir çok kişi biliyor forumda. Dolayısıyla seninle bu konuda tartışmak zaman kaybı. Benim futbol görüşüm bu, gerçekle alakası olup olmadığı da seni hiç bağlamaz. Lütfen benim postlarımı sen dikkate alma.

S. Serhat Türkel bende Barışın futbolunu beğenmiyorum ve fikrimi gerekli yerlerde belirttim Barışla ilgili ama burada her yazılan cevaba cevap vermen biraz abartıya kaçıyor. Lütfen Barışla ilgili gerektiği kadar konuş.

2 gol attı diye abartılmamalı.Maçın 90 dakikasına bakın , bence iyi oynamadı.Bu adamdan kanımca sağ açık ve sağ bek olmaz.Anca ara sıra taktiğimizi değiştirdiğimiz 3 lü orta sahada görev yapabilir.Savaşçı özelliği olduğu için.

Şu adamın GS 'a yakışmadığını düşünenlerdenim.Belki iyi bir yedek olur.Gerisi hikaye.

S. Serhat Türkel bende Barışın futbolunu beğenmiyorum ve fikrimi gerekli yerlerde belirttim Barışla ilgili ama burada her yazılan cevaba cevap vermen biraz abartıya kaçıyor. Lütfen Barışla ilgili gerektiği kadar konuş.

Barışla ilgili kötü bir anısı var ama paylaşmıyor heralde. :o

Hay senin Türkçene. Holding ne ? mobily ne ? Türkçe kullanmak o kadar mı zor ?

Bunu herkes biliyor ama elinde sadece elano var çift yönlü ayhanda yarım yön..Eee kim oynayacak orda?

Bunu herkes biliyor ama elinde sadece elano var çift yönlü ayhanda yarım yön..Eee kim oynayacak orda?

Sakat olmasa Linderoth Elano'nun yanında iyi giderdi ama...

Aslında Arda böyle hep tek top yaparak oynasa çok aşırı topla oynamasa Elano'nun yanında olabilir. Solda da Kewell'a yer açılır böylece. Arda çalım, dribbling gibi özellikleri nedeniyle kanatta oynasın diyordum ama böyle son maçta oynadığı gibi oynasa Elano'nun yanında oynayabilir. Tabii tüm takım hep Arda'ya oynamassa.

Bunların dışında ise Elano'nun yanında Mustafa oynayabilir Barış'tan daha yararlı olur. Mustafa çift yönlü oynuyor oyunu çok olmasa da. Dikine koşular da yapıyor, paslar da atıyor. Bu sene kendini aştı zaten :) .

seni anlayamadım gitti bugün yoktun sahada çoğu topu ezdin elano yerine seni almalıydı oyundan ama takdir FR'ye ait

Bu adamı beğenmiyorum evet belki iyi bir yedek olabilir oyuna sonradan girip yorgun orta sahada pres yapabilir topu koşturabilir ama yani GALATASARAYA yakışmıyor futbolunu beğenmiyorum.....

Sen futbolcuysan biz yıllardır ne oynuyoruz arkadaş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt