Hasan Yıldız
Parçalı Üye
- 6 Temmuz 2009
- 3.545
- 0
- 1.306
Cevap: #8 Barış Özbek
Barış forvet oyuncusu olmadığına göre,dün 2 tane boş kaleye gol attı demek yani basit gollerdi demekle aynı şey.Forvet oyuncusu Barışın durduğu yerde durup boş kaleye atabilir ama orta saha oyuncusu 2 kez doğru yerde durup takipçiliğini gösteriyorsa o başarıdır.Barış çok şans bulabilse daha çok goller atacaktır orta saha oyuncusu olmasına rağmen.
Bu arada her zaman söyledim Barış orta sahadayken de çok müthiş maçlar çıkartmıştır geçen seneki uefa maçları.M.topal-Barışı orta sahasıyla müthiş oynanan Fb maçları vb..
extensor
Barış forvet oyuncusu olmadığına göre,dün 2 tane boş kaleye gol attı demek yani basit gollerdi demekle aynı şey.Forvet oyuncusu Barışın durduğu yerde durup boş kaleye atabilir ama orta saha oyuncusu 2 kez doğru yerde durup takipçiliğini gösteriyorsa o başarıdır.Barış çok şans bulabilse daha çok goller atacaktır orta saha oyuncusu olmasına rağmen.
Bu arada her zaman söyledim Barış orta sahadayken de çok müthiş maçlar çıkartmıştır geçen seneki uefa maçları.M.topal-Barışı orta sahasıyla müthiş oynanan Fb maçları vb..
Maçın fark yaratanı Barış oldu. Süpriz oldu. Böyle maçlarda futbol aklı üstün olanlar fark yaratır. Futbol tekniği üstün olanlar getirdi getirdi, futbol aklı üstün olan Barış'ın konsantrasyonu, pozisyon bilgisi ve isteği bitirdi. 2. golünden sonra gözünü gösteriyor Elano'ya.
Şunu diyor, "sürekli takip ediyorum. Almanya'da futbol eğitimi aldım ben.
Hangi pozisyonda nerede durulur o yüzden biliyorum, görüyorum. Futbolu 50, 60 metre karede oynuyorum" "Cristian 15 metre kare içinde al ver yapınca büyük futbolcu oluyor, ben kazma oluyorum" Görüyor musun? diyor. Elano görmüştür, biz gördük mü? Yoo... Boş kaleye 2 tane gol attı ulan ne anlatıyorsun extensor!
extensor