#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Sudan cikmis baliga degil daha evrim gecirmemis Fatboy Slim videosundaki baliga donersin Serhat aga.

ya bırakılım artık bizim için formayı ıslatan adamlara sallamayıda biraz onlara destek olalım.LÜTFEN!!!

FM oynamıyorum ama, mental attributes çok düşük gibi sanki. Technical attributes iyiymiş, hakkını verelim.

Her ne poktan oyun oynuyorsan artık. Fazla sanal takılma bence, zira senin için özelliklerimi sanal olarak anlatma maiyetinde bulundum. Kıymetimi bil. Gerçek özelliklerimi eğer maçı yaparsak sahada da kanıt olarak göstereceğim.

Bence forum maci olur da Serhat oynarsa baya sert mudahelelere maruz kalir :D :D

Rijkaard artık Barış'ı kanatlarda denemesin. Oynayabileceği en uygun pozisyon ön liberodur.

Bence forum maci olur da Serhat oynarsa baya sert mudahelelere maruz kalir :D :D

Forum maçı oldu zaten 3-4 kere. 3'üne gittim. 1 keresinde ön libero oynadım. Tam aradığımız orta saha profiline uygun bir oyun sergiledim ve takımıma galibiyeti getirdim. 4 kişi çalımlayıp, sol direğe çarptırarak attığım gol(tamamen doğru), halı saha geçmişinin en iyi golü seçildi(bu şüpheli). Bunların yanı sıra, müthiş sezgilerim sayesinde 3'e 1 yakalandığımız 7-8 pozisyonda kaptığım toplarla, hızlı hücumlar yakaladık. Ayrıca, mental üstünlüğümün dışında; orta sahada dinamik, tatlı-sert, mücadeleci oyunumla takımımı ateşleyen oyuncu oldum.

Ah bir de kondisyonlu ve fizik olarak hazır olsaydım, ahh keşke...

Forum maçı oldu zaten 3-4 kere. 3'üne gittim. 1 keresinde ön libero oynadım. Tam aradığımız orta saha profiline uygun bir oyun sergiledim ve takımıma galibiyeti getirdim. 4 kişi çalımlayıp, sol direğe çarptırarak attığım gol(tamamen doğru), halı saha geçmişinin en iyi golü seçildi(bu şüpheli). Bunların yanı sıra, müthiş sezgilerim sayesinde 3'e 1 yakalandığımız 7-8 pozisyonda kaptığım toplarla, hızlı hücumlar yakaladık. Ayrıca, mental üstünlüğümün dışında; orta sahada dinamik, tatlı-sert, mücadeleci oyunumla takımımı ateşleyen oyuncu oldum.

:D :D :D

Harbiden iyi miydi Serhat, tarafsiz bir gorus alalim hali sahacilardan. En azindan Baris'tan iyi miydi onu soyleyin. :D

Biz göremedik nedense.

Not:Maçtaydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt