#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Yönetim orta sahaya yıllardır bir adam almadı barışta bu yüzden mecburiyetten banko oldu:( kalli oynattı skibbe oynattı bülent oynattı herkez rijkaard oynatmaz diyordu oda mecburiyetten oynatıyor...

Yönetim orta sahaya yıllardır bir adam almadı barışta bu yüzden mecburiyetten banko oldu:( kalli oynattı skibbe oynattı bülent oynattı herkez rijkaard oynatmaz diyordu oda mecburiyetten oynatıyor...

Mecburiyetle alakası yok bence.

Forum maçı oldu zaten 3-4 kere. 3'üne gittim. 1 keresinde ön libero oynadım. Tam aradığımız orta saha profiline uygun bir oyun sergiledim ve takımıma galibiyeti getirdim. 4 kişi çalımlayıp, sol direğe çarptırarak attığım gol(tamamen doğru), halı saha geçmişinin en iyi golü seçildi(bu şüpheli). Bunların yanı sıra, müthiş sezgilerim sayesinde 3'e 1 yakalandığımız 7-8 pozisyonda kaptığım toplarla, hızlı hücumlar yakaladık. Ayrıca, mental üstünlüğümün dışında; orta sahada dinamik, tatlı-sert, mücadeleci oyunumla takımımı ateşleyen oyuncu oldum.

Ah bir de kondisyonlu ve fizik olarak hazır olsaydım, ahh keşke...

Bak 20 yaşındasın barış geldiğinde aynı yaştaydı git floryaya de bunları alsınlar takıma..İlkten gülerler belki ama sendeki yeteneği görünce alırlar.. :D

Girdikten sonra oyunu bozdu gene.Kaç maçtır acayip sinir oluyorum bu adama.

Takoz Recep gibi oynuyor. Oynamadı nasıl oynadık ortada. Tek eksik forvetti.

Oyuna girince direk sag kanada gitti arkadas, halbuki ortada Mustafa Sarp'la birlikte oynamasi gerekiyordu. Mehmet-Mustafa ikilisi cok statik kalmisti, o yuzden Baris oyuna alindi ama acayip bir sekilde Baris kendini sag acik olarak oynatti.

Bu adam kendini ne zannediyor. Yahu kapasiten belli, potansiyelin belli ne diye topu alıp gitmeye çalışıyosun. Kendini Messi zanneden bir oyuncumuz var. Ayhanla beraber bu takımın 500 metre yakınına bile yaklaşmaması gereken bir oyuncu Barış Özbek. Orta ikilimiz her zaman Sarp-Topal şeklinde olmalıdır.

Vallahi Serhat sayesinde artık benim de aşırı derecede gözüme batıyor Barış.Kafayı öne atıp çalım denemek nedir yahu,bu kadar saçma bir hareket yok dünyada.Üstüne faul bekliyor adam bir de.

Barış´ı kutluyorum 5 dk içinde ancak takımın içine bu kadar edilebilirdi . Bunu yapabilecek tek oyuncuda Barış

Bana göre de orta saha üçlümüz bu şekilde olmalıdır.

----------Topal----------

Sarp----------------Elano

90 dakikayı baz alarak yazıyorum.

90 dakika maçın 60 dakikası yerde yuvarlanarak geçiyor öyle ya da böyle ya koşarken rakip geldiği an anında pata küte yuvarlanır ya da rakibe eskortluk yaparken onla beraber nedensiz yere düşer. kalan 30 dakikanın 20 dakikası rakibin yanında eskortluk yapar beraber gezerler sahada, 10 dakikada sahada kim varsa farketmez kendi takımı. rakip ya da hakem kimi gördüyse ona doğru topu atma çalışması şeklinde. tek başına bir takımın bütün dengelerini bozabilir yanında bir de mentalitedaşı ayhan abisi var ya tadından yenmez oturun ikisini izleyin...

Çok sırıtıyor be abi ciddi diyorum hiç yakışmıyor formaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt