Atakan Kenar
10 Numara!
- 16 Ağustos 2009
- 18.304
- 4
- 1.363
Cevap: #8 Barış Özbek
Bence bu akşam 11de çıkar.
Bence bu akşam 11de çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ararsınız barışı...Bank asya topçusu ya hani...Barış bank asya oyuncusuysa ayhanla sarp mahalle oyuncusu felan heralde.
Çok ilginç bir futbolcu. Maçta forma giydiğinde "Niye bu adam forma giyiyor ? Mücadeleden başka birşeyi yok" dedirten, fakat oynamadığı zamanlar onun yerindeki adam kötü oynarsa da "Mücadelesi yeter" dedirten bir oyuncudur Barış.
Biz, yıllarca hücum futbolu oynayan takımlar izlemeye alıştık. Takımımız, defansif bi anlayışla sahaya çıkarsa, skora bakmadan takımı eleştiririz. Tıpkı Lucescu döneminde olduğu gibi. En yakın örnek, Kasımpaşa maçında, dakika daha 10 falandı, tek düşündüğüm şey, yeterki böyle oynayın, kazanamasanız da alkışlanırsınız oldu. Bu yüzden Barış bizim beklentilerimize cevap verebilecek bi isim değil. Ha, bu demek değil ki, Barış kötü oyuncu... Eğer, bugün Fener'de olsaydı hem takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olurdu, hem de ligin en iyi oyuncularından biri olurdu.
Begeniyorum ben kosuyor mücadele ediyor.. Mustafa Sarp'dan daha iyi bence .
Kesinlikle haklisin Sarp'tan daha iyi
Hadi şu mesajı bekliyorum..
Mehmet Topal'dan iyi oynayacağı kesin. Mücadele ederdi.
Hadi şu mesajı bekliyorum..
Mehmet Topal'dan iyi oynayacağı kesin. Mücadele ederdi.