#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Şu adam birazcık pas yapmayı bilse üzerine oyuncu tanımıyorum.Adamım benim yaa sen koş mücadele et yeter.Senden Hagi olmanı beklemiyoruz.Herkesin yetenekleri çerçevesinde bir misyonu vardır ve onu yapmaya çalışır...

Pas atmasını bilmesende adamı yıldırıyorsun sert giriyorsun koşuyorsun pres yapıyorsun hiç değilse sen bir şeyler yapıyorsun.Bu maçta böyle oynayacaksak bu adam oynardı

Çok ararsınız barışı...Bank asya topçusu ya hani...Barış bank asya oyuncusuysa ayhanla sarp mahalle oyuncusu felan heralde.

Yerli Quaresma.

Çok ilginç bir futbolcu. Maçta forma giydiğinde "Niye bu adam forma giyiyor ? Mücadeleden başka birşeyi yok" dedirten, fakat oynamadığı zamanlar onun yerindeki adam kötü oynarsa da "Mücadelesi yeter" dedirten bir oyuncudur Barış.

Çok ilginç bir futbolcu. Maçta forma giydiğinde "Niye bu adam forma giyiyor ? Mücadeleden başka birşeyi yok" dedirten, fakat oynamadığı zamanlar onun yerindeki adam kötü oynarsa da "Mücadelesi yeter" dedirten bir oyuncudur Barış.

Biz, yıllarca hücum futbolu oynayan takımlar izlemeye alıştık. Takımımız, defansif bi anlayışla sahaya çıkarsa, skora bakmadan takımı eleştiririz. Tıpkı Lucescu döneminde olduğu gibi. En yakın örnek, Kasımpaşa maçında, dakika daha 10 falandı, tek düşündüğüm şey, yeterki böyle oynayın, kazanamasanız da alkışlanırsınız oldu. Bu yüzden Barış bizim beklentilerimize cevap verebilecek bi isim değil. Ha, bu demek değil ki, Barış kötü oyuncu... Eğer, bugün Fener'de olsaydı hem takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olurdu, hem de ligin en iyi oyuncularından biri olurdu.

Biz, yıllarca hücum futbolu oynayan takımlar izlemeye alıştık. Takımımız, defansif bi anlayışla sahaya çıkarsa, skora bakmadan takımı eleştiririz. Tıpkı Lucescu döneminde olduğu gibi. En yakın örnek, Kasımpaşa maçında, dakika daha 10 falandı, tek düşündüğüm şey, yeterki böyle oynayın, kazanamasanız da alkışlanırsınız oldu. Bu yüzden Barış bizim beklentilerimize cevap verebilecek bi isim değil. Ha, bu demek değil ki, Barış kötü oyuncu... Eğer, bugün Fener'de olsaydı hem takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olurdu, hem de ligin en iyi oyuncularından biri olurdu.

Boldladığım yerin olacağını hiç sanmıyorum.

Begeniyorum ben kosuyor mücadele ediyor.. Mustafa Sarp'dan daha iyi bence .

Kesinlikle haklisin Sarp'tan daha iyi

İkisinden de birşey olmaz:D Bu iki futbolcumuzda da malesef kötü yönleri iyi yönlerine göre çok agır basıyor.Barış'ta en azından pres var..Sarp'ta o da yok,topu kaybettiği zaman adamın yanından nazikçe koşmasına ise bayılıyorum:D

Hadi şu mesajı bekliyorum..

Mehmet Topal'dan iyi oynayacağı kesin. Mücadele ederdi.

Ne Topal ne Barış ne Ayhan çöktük resmen ortadan.

ah barış ah nerdesin :o

bu adami kurtarici olarak görmeyin bugün Baris oynasaydi yine sonuc ayni olurdu bu hakemlerle..

Barisin bu takimda isi yok bir mac Topal kötü oynadi diye Baris daha kaliteli diye birsey yok,

orta saha oyuncularimizin hepsi vasatin altinda sadece Ayhan vasatin üstünde performans gösterebiliyor bugün 2.yaridaki gibi ama onda da istikrar yok artik yaslandi!

Herif oynasa da oynamasa da yorum alıyor helal olsun :asd:

lassana....emre b......ernst......murat ceylan(misal) bizde olsa hangimiz dönüpte barış için,sarp için mesaj yazardık?...yokluğun gözü kör olsun.kim oynasa,performansı kötü olunca oynamayan diğeri için iyimser duygular kabarıyor...taa ki oda oynayıp sıvayıncaya kadar...sonra dön başa...rotasyon böyle birşey değildi benim bildiğim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt