#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat Barış'ı kötüleyecem diye ne yapacağını şaşırdın ya,..

isteyen istediği Kadar Kötülesin

Göz Göre Göre Oynuyor Koşuyor,Antremanlardan Sonra Ekstra Çalışıyor, Maç içerisinden Şut Deniyor,Kafa Vuruyor

A Milli Takımın Orta Sahasında Topal'la Aurello Harici Doğru Dürüst Ön Libero yok

1 Arkadaş ''Hamal'' Demiş Keşke o Formayı ''Hamal'' olarak bile Olsa Sende Bende Giyebilsek

Mehmet Topalla Sakatlıktan Döndüklerinden Beri Orta Sahamız Tıkır Tıkır işliyor Bunları Göremeyen insanın futbol bilgisinden Şüphe Ederim

Sakatlanmasa Şuan Çok Farklı Bir Konumdaydı takım içerisinde Ama Kader Kısmet Bazı şeyler

Baris'i ben cok begeniyorum. Galatasaray'a yakisan bir futbolcu. ama Alman milli takiminda asla oynayamaz.

Barissız orta saha düşünülemez...Milli takımda oynamazsa yolu açık olsun Gsde oynasın yeter,ama büyük kayıp Milli Takım için...!!!

Mehmet Topal ve Barış'ın dönüsüyle orta sahamız çok saglam oldu. Bunlara bide Tobias'ı eklersin...

burda sorun su sanırım bızım avıller barısa umıt mıllı takımı teklıf etmısler barısda ben zaten alman umıt mıllı takımda banko oynuyorum turk a mıllı takımına davet beklıyorum demıs terım ve kurmayları da(bayılırım bu lafada) sanırım bunu kendılerıne yedıremedıklerı kısısel kaprıs yaptıkları ıcın olaya soguk baktılar barısda alman mıllı takımından yoluna devam edecek kendısı soyledı low de senı a mıllı takımda dusunuyorum demıs .....

barıs ozbek 2-3 sene ıcınde almanların en onemlı orta alan adamlarından bırı olur tıpkı mehmet scool gıbı yıllarca formalarını gıyer

yazıl oldu çocuğa Türkiye istemiyor Almanyada almaz zaten ama alırsa bizim için iyi olur

"Derbinin favorisi biziz"

Galatasaray orta sahasının başarılı ismi Barış, hafta sonu oynanacak derbi maçının favorisinin kendileri olduğunu söylerken, Siyah beyazlı ekibin eksiklerinin kendileri için avantaj olduğunu söyledi. Sarı kırmızılıların genç futbolcusu Barış Özbek resmi internet sitesinde Beşiktaş'la oynayacakları maçı değerlendirirken karşılaşmanın favorisinin kendileri olduğunu söyledi. Özbek açıklamasında, "O maçı kazandığımız taktirde ligi en iyi yerde bitireceğimizi düşünüyorum. Beşiktaş güçlü bir ekip ama önemli eksikleri var üstelik maçı evimizde oynayacağız. Bu da çok büyük bir avantaj.Ayrıca son haftalarda inişli çıkışlı bir futbol oynadıkları da tartışılmaz. Bu maçın favorisinin kesinlikle biz olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

KADIKÖY'DE ŞAMPİYONLUK HAYALİ

Barış, mücadele ettikleri bütün kulvarlarda şampiyonluğa talip olduklarını belirtirken "Düşünsenize…Lig şampiyonluğu,Türkiye Kupası derken bir de Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kaldırıyoruz. Ezeli rakibimizin sahasında kimsenin hayal bile edemediği, yanından bile geçemediği bir başarıya ikinci kez imza atıyoruz. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

SKIBBE DERS ÇALIŞIYOR

Galatasaray'da futbolcular izin yaparken teknik direktör Michael Skibbe'nin Ankaragücü maçında izlediği Beşiktaş karşısındaki taktiğini belirlemek için yoğun bir çalışmaya girdiği ve rakiple ilgili tüm bilgileri teker teker değerlendirdiği belirtildi. Alman teknik adamın oyun planını bu değerlendirmelere göre oluşturacağı ancak Beşiktaş maçında orta sahada Barış, Mehmet Topal ve Ayhan gibi mücadele ve pres gücü yüksek oyuncularından vazgeçmeyeceği öğrenildi. Sakatlığı düzelen ancak Gençlerbirliği maçında riske edilmeyen Sabri'nin derbide sahada olacağı belirtilirken Barış'ın orta sahanın sağında görev alacağı ifade edildi. Alman teknik adamın sol kanatta Arda, sağ kanatta da Barış'tan hücuma destek olmalarını isteyeceği, kanatlardan gelecek ortalarla gol aranacağı belirtildi.

Ligtv

Bu adam sakatlıktan çıktıktan sonra ortasahamızın ne kadar düzeldiği belli.Gerçi Mehmet Topal'ında katkısı var ama Barış da yok sayılamaz.

'Bir hayalim var...'

Barış Özbek´ten mutluluk reçetesi: "Düşünüyorum da, lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası derken, bir de Kadıköy´de UEFA Kupası´nı kaldırıyoruz... Bundan büyük mutluluk var mı?"

Aslan’ın genç orta saha oyuncusu Barış Özbek, kişisel internet sitesine ilginç açıklamalarda bulundu. Yarıştıkları her kulvarda kupa hedeflediklerini vurgulayan Barış, “Düşünüyorum da, lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası derken, bir de Kadıköy’de UEFA Kupası’nı kaldırıyoruz... Ezeli rakibimizin sahasında kimsenin hayal bilemediği, yanından bile geçemediği bir başarıya ikinci kez imza atıyoruz. Bundan daha büyük mutluluk var mı” ifadesini kullandı. Beşiktaş derbisinde favori tarafın Galatasaray olduğuna da dikkati çeken Sarı-Kırmızılı futbolcu, “Rakibimiz inişli çıkışlı bir grafik çiziyor, ama bizim gücümüz ortada. Üstelik evimizde oynayacağız” diye görüş bildirdi.

Bununda çenesi açıldı yeter da heryere demeç veriyo sus artık.

Hep böyle oynamaya devam et Barış yürekten oynayan oyuncular her zaman çok sevilmişlerdir...!!!

genelde ikili mucadelelerde yatarak mudahale ediyor boyle olunca kart gorme ihtimali artiyor ama takima katkisi iyi

barış çok çalışıyoi koşuyo yüreğiyle oynuyo bunlar iyi özellikleri. fakat oyun zekası olarak çok zayıf. zaman zaman çok fazla pas hatası yapıyo. son oynanan gb maçında iyi değildi o kadar. -gerçi yeri orası değildi- bir futbolcuda en sinir olduğum şey kendini yere atmasıdır geçen sene çok atıyodu, bu sene fazla izleyemedik.

barış çok çalışıyoi koşuyo yüreğiyle oynuyo bunlar iyi özellikleri. fakat oyun zekası olarak çok zayıf. zaman zaman çok fazla pas hatası yapıyo. son oynanan gb maçında iyi değildi o kadar. -gerçi yeri orası değildi- bir futbolcuda en sinir olduğum şey kendini yere atmasıdır geçen sene çok atıyodu, bu sene fazla izleyemedik.

Baros ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt