Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Sağ kanatta çok çaresiz kaldı Skibbe'nin yüzünden istediğini yapamadı...!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışı bu gecenin en çok tekme yiyen adamı seçtim..şaka bi yana iyiki sakatlanmadan tamamladı maçı..
Yarın ki sağlık raporlarını oku bence Mr çekilsin![]()
ağzından yel alsın aman dyim yine kabus gbi gnler gelmesin..ama dikkatimi çeken maçlarda hep biri çok tokat yiyo bu maçta barış trabzon maçındada bi oyuncu vardı önce colmandan yumruk yedi snra caleden tekme garip bi rastlantı![]()
Saka diyorum aslan gibi o bişey olmaz ona...!!!
Barış bugün sakatlanmadıysa bir daha kolay kolay sakatlanmaz..Kaç tane tekme yedi yahu!..Adam birde sağ bek gibi oynadı..Demek ki orta saha falan oynasa..Alimallah..![]()
öyle deme erman hoca barışa yapılanlar kartlık değil diyo sen erman hocaya ne dersin bilmem ama![]()
Gol atması onemli degil ama kalitesini tartısıyorum maliyetine gore cok faydalı kabul zaten. Ama Aurelio Appiah ve Hamit'le aynı bolgede oynuyor. M.Topal daha cok çapa, Ayhan ve Barış çapanın yanındaki ikinci on libero, daha serbest oynayanı. Bu adamlar çapaya gore topla daha fazla oynuyor ve bu yuzden mental ve teknik ozellikleri iyi olsa daha guzel olur.
Biz eger UEFA Kupasını alacaksak, serbest onliberon, Emre Belozoglu, Aurelio, hamit Appiah, Emana, Linderoth gibi sadece koşan degil, herseyiyle belli bir vasatın uzerinde olmalı diyorum. Bence barış o seviyede degil, benim gorusum katılır katılmazsınız...
Barış'a eleştirim Performans/Maliyet uzerinden degil zaten...