Atakan Kenar
10 Numara!
- 16 Ağustos 2009
- 18.304
- 4
- 1.363
Cevap: #8 Barış Özbek
Necati Elano için Trabzon maçında koşmuş , mücadele etmiş , defansına yardım etmiş , az pas hatasıyla oynamış diyorsun. Bunların hepsini Barışta yapıyor. Elano'nun Barış'tan tek özelliği pozisyona sokabilmesi o zaman. Barış'ta eleştirildiğine göre demekki Elano'da eleştirilmeli. Ayrıca artık u lafı kesin. Sallama felan yok ben gördüğümü söylerim. Hiç kimse beğenmiyor siz beğeniyorsunuz.
Elano Trabzon macinda en az Baris kadar hatta daha fazla kosmus, Öndeki adamlari pozisyona sokmus, Mücadele edip defansina yardim etmis ve cok az pas hatasiyla oynamis ama yinede adama salliyorsunuz bunu anlamiyorum. Onun yerine Baris'i övüyorsunuz cok az pas hatasi yapmis diye aynisini Elano'da yapmis hatta daha fazlasini. Ben hic Baris'in önde bir oyuncumuzu pozisyona soktugunu görmedim. Sadece kosuyor bu adam baska hic bisey yapmiyor ama yinede Elano'ya sallayip Baris'i savunuyorsunuz. Sence bu cok sacma degil mi????
Ve inan bana Yabanci sinirlamasi olmasa oyundan Elano'nun yerine Mustafa yada Baris cikardi.
Necati Elano için Trabzon maçında koşmuş , mücadele etmiş , defansına yardım etmiş , az pas hatasıyla oynamış diyorsun. Bunların hepsini Barışta yapıyor. Elano'nun Barış'tan tek özelliği pozisyona sokabilmesi o zaman. Barış'ta eleştirildiğine göre demekki Elano'da eleştirilmeli. Ayrıca artık u lafı kesin. Sallama felan yok ben gördüğümü söylerim. Hiç kimse beğenmiyor siz beğeniyorsunuz.
) ve cift yönlü bir orta saha alinir(Elano'ya partner).