#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Elano Trabzon macinda en az Baris kadar hatta daha fazla kosmus, Öndeki adamlari pozisyona sokmus, Mücadele edip defansina yardim etmis ve cok az pas hatasiyla oynamis ama yinede adama salliyorsunuz bunu anlamiyorum. Onun yerine Baris'i övüyorsunuz cok az pas hatasi yapmis diye aynisini Elano'da yapmis hatta daha fazlasini. Ben hic Baris'in önde bir oyuncumuzu pozisyona soktugunu görmedim. Sadece kosuyor bu adam baska hic bisey yapmiyor ama yinede Elano'ya sallayip Baris'i savunuyorsunuz. Sence bu cok sacma degil mi????

Ve inan bana Yabanci sinirlamasi olmasa oyundan Elano'nun yerine Mustafa yada Baris cikardi.

Necati Elano için Trabzon maçında koşmuş , mücadele etmiş , defansına yardım etmiş , az pas hatasıyla oynamış diyorsun. Bunların hepsini Barışta yapıyor. Elano'nun Barış'tan tek özelliği pozisyona sokabilmesi o zaman. Barış'ta eleştirildiğine göre demekki Elano'da eleştirilmeli. Ayrıca artık u lafı kesin. Sallama felan yok ben gördüğümü söylerim. Hiç kimse beğenmiyor siz beğeniyorsunuz.

Elano Trabzon macinda en az Baris kadar hatta daha fazla kosmus, Öndeki adamlari pozisyona sokmus, Mücadele edip defansina yardim etmis ve cok az pas hatasiyla oynamis ama yinede adama salliyorsunuz bunu anlamiyorum. Onun yerine Baris'i övüyorsunuz cok az pas hatasi yapmis diye aynisini Elano'da yapmis hatta daha fazlasini. Ben hic Baris'in önde bir oyuncumuzu pozisyona soktugunu görmedim. Sadece kosuyor bu adam baska hic bisey yapmiyor ama yinede Elano'ya sallayip Baris'i savunuyorsunuz. Sence bu cok sacma degil mi????

Ve inan bana Yabanci sinirlamasi olmasa oyundan Elano'nun yerine Mustafa yada Baris cikardi.

:)

Barış rezalet, Elano ondan daha rezaletti, kimse kusura bakmasın. Ayağına top değmediği için fazla top kaybı yapmamış olabilir. Çok koştuğu falan da yok, statik oynuyor, belli bir bölgeyi terketmiyor. Oyundan alınmasının ise yabancı sınırlaması ile alakası yok, çok kötü oynadığı için çıktı. Yoksa Baros girerken normalde Jo'nun veya Gio'nun çıkmasını beklersin. Onun yerinde geçen Gio çok daha başarılı oldu kalan dakikalarda. Bu Elano'nun ilk 11'de oynaması hata. Bence hafataya ilk 11 başlamamalı. Ha Rijkaard bu kadar çabuk vazgeçmez Elano'dan, oynatacaktır, ama oynarsa da artık son şansının olması lazım.

Seneye de Elano kadroda kalacaksa yanına çok kaliteli, en azından onun yapamadığı pres, top çalma ve oyun bozma işlerini yapacak aynı zamanda Barış vs. den daha iyi pas yapacak iki adam lazım. Yoksa Elano'dan cacık olmaz seneye de.

Necati Elano için Trabzon maçında koşmuş , mücadele etmiş , defansına yardım etmiş , az pas hatasıyla oynamış diyorsun. Bunların hepsini Barışta yapıyor. Elano'nun Barış'tan tek özelliği pozisyona sokabilmesi o zaman. Barış'ta eleştirildiğine göre demekki Elano'da eleştirilmeli. Ayrıca artık u lafı kesin. Sallama felan yok ben gördüğümü söylerim. Hiç kimse beğenmiyor siz beğeniyorsunuz.

Adam herseyi yapiyor ve üstüne öndeki adamlari pozisyona sokuyor. Bunu Baris'ta yapsa onuda herkez savunur yada pas atamasini becerebilse. Nerdeyse 3 yil olacak bize geleli ve halen ayni Baris, insan biraz kendini gelistirir sadece kosmakla olmuyor bu isler. 4-3-3 sisteminde kosacaksin ve akilinida kullanacaksin. Baris sadece bitanesini yapiyor ama Elano ikisinide yapmaya calisiyor. Aradaki fark bu.

Baris pas yapmasini becerebilse mükemmel bir orta saha olur. Ama bu gidisle sezon sonu büyük ihtimal yolcu.

Barış rezalet, Elano ondan daha rezaletti, kimse kusura bakmasın. Ayağına top değmediği için fazla top kaybı yapmamış olabilir. Çok koştuğu falan da yok, statik oynuyor, belli bir bölgeyi terketmiyor. Oyundan alınmasının ise yabancı sınırlaması ile alakası yok, çok kötü oynadığı için çıktı. Yoksa Baros girerken normalde Jo'nun veya Gio'nun çıkmasını beklersin. Onun yerinde geçen Gio çok daha başarılı oldu kalan dakikalarda. Bu Elano'nun ilk 11'de oynaması hata. Bence hafataya ilk 11 başlamamalı. Ha Rijkaard bu kadar çabuk vazgeçmez Elano'dan, oynatacaktır, ama oynarsa da artık son şansının olması lazım.

Seneye de Elano kadroda kalacaksa yanına çok kaliteli, en azından onun yapamadığı pres, top çalma ve oyun bozma işlerini yapacak aynı zamanda Barış vs. den daha iyi pas yapacak iki adam lazım. Yoksa Elano'dan cacık olmaz seneye de.

Yukarda boldladigim kismin sonrasini okumadim cünkü gerisi zaten sacma oldugu cok belli. Maci izlemeden buraya gelip yorum yapiyorsunuz yada bir kagit parcasina(istatistik) göre. :o

34oen1e.jpg

Adam herseyi yapiyor ve üstüne öndeki adamlari pozisyona sokuyor. Bunu Baris'ta yapsa onuda herkez savunur yada pas atamasini becerebilse. Nerdeyse 3 yil olacak bize geleli ve halen ayni Baris, insan biraz kendini gelistirir sadece kosmakla olmuyor bu isler. 4-3-3 sisteminde kosacaksin ama akilinida kullanacaksin. Baris sadece bitanesini yapiyor ama Elano ikisinide yapmaya calisiyor. Aradaki fark bu.

Baris pas yapmasini becerebilse mükemmel bir orta saha olur. Ama bu gidisle sezon sonu büyük ihtimal yolcu.

Zannetmiyorum. :)

Serkan Çalık'ı bile gönderdiysek Barış sene sonu kesin gider.

Bence Rijkaard; Baris, Ayhan, Servet, Mehmet(belki) ve Mustafa'yi sezon sonu gönderecek. Onlarin yerine 2 tane kaliteli orta saha (+ Musa Cagiran)alinacak ve bitane iyi bir stoper(+ Ali Turan).

Komple takımı gönderelim. :o Bütün ön liberoları gönderecekler mi ?

Komple takımı gönderelim. :o Bütün ön liberoları gönderecekler mi ?

Musa ve Mehmet varya. Bunlarin yanina bitane daha ön libero(zenci:asd:) ve cift yönlü bir orta saha alinir(Elano'ya partner).

Musa

Mehmet

Elano

Emre Colak

+ 2 Transfer

Yukarda boldladigim kismin sonrasini okumadim cünkü gerisi zaten sacma oldugu cok belli. Maci izlemeden buraya gelip yorum yapiyorsunuz yada bir kagit parcasina(istatistik) göre. :o

34oen1e.jpg

Futbolun f'sinden anlamayan insanların vasatın çok çok altında oynayan ve takıma zarar veren futbolcuları sırf isimlerinden ve milliyetlerinden dolayı savunmasını çocukça buluyorum. Burada Elano'yu eleştiren herkes çok mantıklı ve dayanaklı açıklamalar yaparken, yapılan yorumlara hiçbir şey katmadan "saçma" demek, zaten futboldan ne kadar anladığını gösteriyor. Bir resim koymuşsun oraya, efendim Elano devre arasında en çok koşan 2. adammış. Koştuğu mesafe 4.364 metre. Bu zaten standart bir mesafe. Modern futbolda 90 dakikada ortalama 10-12 km. arasında koşuyor orta saha futbolcuları. Bu tabloya göre 10 km. nin de altına kalacaktı Elano, berbat oynayıp oyundan alınmasaydı. Ayrıca maçı 90 dakika izledim, Elano'yu daha dikkatle izledim, merak etme. Bir de maçları izlemeyip istatistiklere göre yrorum yapıyorsunuz demişsin de, istatistiklere veya bir kağıt parçasına dayanarak yorum yapmış oluyorsun bu resimle, daha bunu bile anlayamamışsın. İnsanlara çamur atarken daha dikkatli düşün bundan sonra.

Sen ve senin gibi üyeler yüzünden Elano'dan daha da soğuyorum.

Barış rezalet, Elano ondan daha rezaletti, kimse kusura bakmasın. Ayağına top değmediği için fazla top kaybı yapmamış olabilir. Çok koştuğu falan da yok, statik oynuyor, belli bir bölgeyi terketmiyor.

Futbolun f'sinden anlamayan insanların vasatın çok çok altında oynayan ve takıma zarar veren futbolcuları sırf isimlerinden ve milliyetlerinden dolayı savunmasını çocukça buluyorum. Burada Elano'yu eleştiren herkes çok mantıklı ve dayanaklı açıklamalar yaparken, yapılan yorumlara hiçbir şey katmadan "saçma" demek, zaten futboldan ne kadar anladığını gösteriyor. Bir resim koymuşsun oraya, efendim Elano devre arasında en çok koşan 2. adammış. Koştuğu mesafe 4.364 metre. Bu zaten standart bir mesafe. Modern futbolda 90 dakikada ortalama 10-12 km. arasında koşuyor orta saha futbolcuları. Bu tabloya göre 10 km. nin de altına kalacaktı Elano, berbat oynayıp oyundan alınmasaydı. Ayrıca maçı 90 dakika izledim, Elano'yu daha dikkatle izledim, merak etme. Bir de maçları izlemeyip istatistiklere göre yrorum yapıyorsunuz demişsin de, istatistiklere veya bir kağıt parçasına dayanarak yorum yapmış oluyorsun bu resimle, daha bunu bile anlayamamışsın. İnsanlara çamur atarken daha dikkatli düşün bundan sonra

YouTube - Elano Blumer Trabzonspor macinda ne yapti?

Benmi futboldan anlamiyorum yada senmi???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Sacma sapan yorumlar yapip cok komik duruma düsüyorsun. Adam 2-3 tane 100% golluk pas vermis(biri gol olsaydi kral ilan edilirdi burda), cok kosmus ve defansina yardim etmis ama sen UTANMADAN rezaletti diyorsun.

Sen ve senin gibi üyeler yüzünden Elano'dan daha da soğuyorum.

Istedigin kadar sogu ama sacma sapan yorumlar yapma. :o

Barış rezalet, Elano ondan daha rezaletti, kimse kusura bakmasın. Ayağına top değmediği için fazla top kaybı yapmamış olabilir. Çok koştuğu falan da yok,

.

çok koştuğu falan yok demişsin necati de sana istatistiklerle ne kadar koştuğunu göstermiş hanginizin söylediği daha mantıklı şimdi

. Burada Elano'yu eleştiren herkes çok mantıklı ve dayanaklı açıklamalar yaparken, .

buna diyecek bi söz bırakmıyosun renkdaş:)

Çok koştuğu ispat etmiyor ki o istatistikler. Elano az koşmuş maçta. 4,3km bir orta saha için komik bir istatistik. İngiltere'de koşsa bu kadar, "hacı bu adam niye hiç koşmuyor?" diye sorarlar. Orta saha oyuncuları genelde 11km civarında koşuyor en azından. Ön liberoyu tenzih ediyorum tabi orta saha derken. Hemen 4-3-3 oynayan Arsenal'dan bir örnek vereyim. Porto'ya karşı alınan 5-0'lık galibiyette, Diaby 11,5 km koşmuş. Song 10,6 km koşmuş. 73. dakikada oyundan çıkan Nasri 9,4 km koşmuş. Oyunda kalsa 11'i bulurmuş o da.

Elano çok koşmuş, pas vermiş, gol olsaymış övermişiz. :) Ne kadar basit laflar. Koşsa ne yazar koşmasa ne yazar. Pas verse ne yazar, vermese ne yazar. Tel tel dökülmüş, ezilmiş orta sahada, hala söylenenlere bak. Bu takım ne futbolcular gördü bugüne kadar, kala kala Elano'nun vereceği iki pasa kalmışız.

Futbolun f'sinden anlamayan çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok. Siz alın Elano'nuzla beraber sezon sonu ikinciliği kutlarsınız.

Elano çok koşmuş, pas vermiş, gol olsaymış övermişiz. :) Ne kadar basit laflar. Koşsa ne yazar koşmasa ne yazar. Pas verse ne yazar, vermese ne yazar. Tel tel dökülmüş, ezilmiş orta sahada, hala söylenenlere bak. Bu takım ne futbolcular gördü bugüne kadar, kala kala Elano'nun vereceği iki pasa kalmışız.

Futbolun f'sinden anlamayan çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok. Siz alın Elano'nuzla beraber sezon sonu ikinciliği kutlarsınız.

Tamam o zaman ugrasma bizimle ve sacma sapan yorumlarinida yazma. ;)

Çok koştuğu ispat etmiyor ki o istatistikler. Elano az koşmuş maçta. 4,3km bir orta saha için komik bir istatistik. İngiltere'de koşsa bu kadar, "hacı bu adam niye hiç koşmuyor?" diye sorarlar. Orta saha oyuncuları genelde 11km civarında koşuyor en azından. Ön liberoyu tenzih ediyorum tabi orta saha derken. Hemen 4-3-3 oynayan Arsenal'dan bir örnek vereyim. Porto'ya karşı alınan 5-0'lık galibiyette, Diaby 11,5 km koşmuş. Song 10,6 km koşmuş. 73. dakikada oyundan çıkan Nasri 9,4 km koşmuş. Oyunda kalsa 11'i bulurmuş o da.

Senin dediğin bir şampiyonlar ligi maçı ama.Elano bir şampiyonlar ligi maçına çıksın koşar 10-11 km.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt