- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Cevap: #8 Barış Özbek
BTMYC ( Barış Topicine Mesaj Yazmama Cezası )
Çıkartılsın

Çıkartılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bu kadar mı kötü futbol oynanır! Mehmet Güven'den biraz ders alsın derim. yok birşey değil, takımı demoralize ediyor. Kewell, Arda, Baros, Ayhan güzel güzel paslaşıyorlar, top Barış'a gelince boşa koşmuş oluyorlar. yazık.
ayrıca Barış'ın kendi açıklamalarına göre Euro 2008'de oynama fırsatını bile geri çevirip, Almanya'yı seçmiştir. ama böylesi daha iyi. milli takımda böyle bir felaketi görmek istemezdim.
bir de unutmadan, yerleri süpürmeyi çok seviyor anlaşılan. bir bakıyorum yerde, bir daha bakıyorum yerde. maçın yarısını yerde geçiriyor.
Çıkartılsın
Futboldan anlamıyorum ben,her takımın bir amele diye tabir edilen oyuncusu vardır bunu unutma,Barıs bu kadar çok pres yapmasa ne Arda ne Kewell ne Baros bu kadar rahat oynayamazlar,Allah sakatlıktan korusun Barıs'ı!
Diger Diarra iyi amabak işte futboldan anlamadığın çok açık. istediğin büyük klübe bak, böyle pas trafiğini bozan bir adam var mı? Arsenal mesela. en amele diyebileceğin adam Alex Song. o bile Fabregas kadar olumlu pas yapıyor. hatta son maç Fabregas'dan çok daha fazla pas isabetiyle oynadı. Chelsea'ye bak. John Obi Mikel, Essien'in sakatlığında aratmadı. pas istatistiklerine bak. ManU'da Carrick. Liverpool'da Mascherano. Real Madrid'de Diarra'lar. bu adamlar bizdeki en iyi pasörler kadar iyi pas yapıyorlar. bu yüzden dünyanın en iyi klüpleri onlar.
eğer bu zihniyetten arınmazsak bırak büyük klüp olmayı, o mevkilere yaklaşamayacağız bile.
bak işte futboldan anlamadığın çok açık. istediğin büyük klübe bak, böyle pas trafiğini bozan bir adam var mı? Arsenal mesela. en amele diyebileceğin adam Alex Song. o bile Fabregas kadar olumlu pas yapıyor. hatta son maç Fabregas'dan çok daha fazla pas isabetiyle oynadı. Chelsea'ye bak. John Obi Mikel, Essien'in sakatlığında aratmadı. pas istatistiklerine bak. ManU'da Carrick. Liverpool'da Mascherano. Real Madrid'de Diarra'lar. bu adamlar bizdeki en iyi pasörler kadar iyi pas yapıyorlar. bu yüzden dünyanın en iyi klüpleri onlar.
eğer bu zihniyetten arınmazsak bırak büyük klüp olmayı, o mevkilere yaklaşamayacağız bile.
Ya Barış futbolcu felan değil futboldan felan anlamayanlar adam yokluğundan Barış'ı abartıyorlar yazık bu formayı hakedene vermelisiniz boş koşar tiyatro yapar mimikleri hareketleri hiç samimi değil herkeste farkında bunun..kalıcı bir oyuncu olamaz bizde..
Çıkıp sen oyna o zaman futbolcu değilse!
Adam gibi yorum yap ben futbolcu olduğumu felan söylemedim aslanım sadece abartmayın bazı şeyleri 2,sınıf bir oyuncu daha iyileri layık bizim takıma..
Bence sende biraz düzgün yorum yap kimse Galatasarayın oyuncusuna Futbolcu degil diyemez!!!!
Gerçekler var sizin görmek istemedğiniz ama siz övmeye devam edin ki daha iyileri gelmesin..Barış sizi tatmin edecek oyun oynuyor baksanıza..