#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

BTMYC ( Barış Topicine Mesaj Yazmama Cezası ) :asd:

Çıkartılsın

bu kadar mı kötü futbol oynanır! Mehmet Güven'den biraz ders alsın derim. yok birşey değil, takımı demoralize ediyor. Kewell, Arda, Baros, Ayhan güzel güzel paslaşıyorlar, top Barış'a gelince boşa koşmuş oluyorlar. yazık.

ayrıca Barış'ın kendi açıklamalarına göre Euro 2008'de oynama fırsatını bile geri çevirip, Almanya'yı seçmiştir. ama böylesi daha iyi. milli takımda böyle bir felaketi görmek istemezdim.

bir de unutmadan, yerleri süpürmeyi çok seviyor anlaşılan. bir bakıyorum yerde, bir daha bakıyorum yerde. maçın yarısını yerde geçiriyor.

:D

Komik sadece...

Dün çok beğendim herkes Barıs'tan göze hoş gelen oyun istiyor anlamıyorum adamın tarzı rakibi bozmak top çalmak Arda'dan gördüklerimizi ondan bekleyemeyiz,çok yararlı bir oyuncu Mehmet Güven asıl Barıs'a baksında genç görsün güç görsün,70 model dodge gibi sahada yürüyor!

futboldan anlamayan adam, Barış'ı sever.

daha önce 88 defa söyledim. madem sadece koştuğu için bir adamı beğeniyoruz, 10.000 metre atletlerini tavsiye ediyorum. Kenenisa Bekele.

Futboldan anlamıyorum ben,her takımın bir amele diye tabir edilen oyuncusu vardır bunu unutma,Barıs bu kadar çok pres yapmasa ne Arda ne Kewell ne Baros bu kadar rahat oynayamazlar,Allah sakatlıktan korusun Barıs'ı!

Futboldan anlamıyorum ben,her takımın bir amele diye tabir edilen oyuncusu vardır bunu unutma,Barıs bu kadar çok pres yapmasa ne Arda ne Kewell ne Baros bu kadar rahat oynayamazlar,Allah sakatlıktan korusun Barıs'ı!

bak işte futboldan anlamadığın çok açık. istediğin büyük klübe bak, böyle pas trafiğini bozan bir adam var mı? Arsenal mesela. en amele diyebileceğin adam Alex Song. o bile Fabregas kadar olumlu pas yapıyor. hatta son maç Fabregas'dan çok daha fazla pas isabetiyle oynadı. Chelsea'ye bak. John Obi Mikel, Essien'in sakatlığında aratmadı. pas istatistiklerine bak. ManU'da Carrick. Liverpool'da Mascherano. Real Madrid'de Diarra'lar. bu adamlar bizdeki en iyi pasörler kadar iyi pas yapıyorlar. bu yüzden dünyanın en iyi klüpleri onlar.

eğer bu zihniyetten arınmazsak bırak büyük klüp olmayı, o mevkilere yaklaşamayacağız bile.

Diarra hariç hepsine katılırım :)

Lass Diarra bazen 2 metre yanındaki adama topu atamıyor :asd: Diger Diarra iyi ama

kimse mücadelesine bişey demiyor ama sürekli yer çekimine mağlup oluyor

bak işte futboldan anlamadığın çok açık. istediğin büyük klübe bak, böyle pas trafiğini bozan bir adam var mı? Arsenal mesela. en amele diyebileceğin adam Alex Song. o bile Fabregas kadar olumlu pas yapıyor. hatta son maç Fabregas'dan çok daha fazla pas isabetiyle oynadı. Chelsea'ye bak. John Obi Mikel, Essien'in sakatlığında aratmadı. pas istatistiklerine bak. ManU'da Carrick. Liverpool'da Mascherano. Real Madrid'de Diarra'lar. bu adamlar bizdeki en iyi pasörler kadar iyi pas yapıyorlar. bu yüzden dünyanın en iyi klüpleri onlar.

eğer bu zihniyetten arınmazsak bırak büyük klüp olmayı, o mevkilere yaklaşamayacağız bile.

Kıyasladıgın oyuncularla bak vallaha gülüyorum şu anda:D seni İnamoto Mehmet Güven keser ne gerek var yahu Barışa fransız spikerin Gattusoya benzettigi Barışla işin ne...

Barış aldığın topları hemen kaptırma lütfen!

Bu kadar ucuza mal edilen bir oyuncudan ne bekliyorsun,ben beğeniyorum sen beğenme beğenmek göreceli birşeydir,benim futbol bilgimi sen yargılayamazsın o hakkın yok,ruhsuz takımı eleştirirsiniz,yan gelip yatanı eleştirirsiniz canını dişine takıp 90 dakika savaşan bir oyuncuya tek kelime etmeye hakkınız yok...

Ya Barış futbolcu felan değil futboldan felan anlamayanlar adam yokluğundan Barış'ı abartıyorlar yazık bu formayı hakedene vermelisiniz boş koşar tiyatro yapar mimikleri hareketleri hiç samimi değil herkeste farkında bunun..kalıcı bir oyuncu olamaz bizde..

Ya Barış futbolcu felan değil futboldan felan anlamayanlar adam yokluğundan Barış'ı abartıyorlar yazık bu formayı hakedene vermelisiniz boş koşar tiyatro yapar mimikleri hareketleri hiç samimi değil herkeste farkında bunun..kalıcı bir oyuncu olamaz bizde..

Çıkıp sen oyna o zaman futbolcu değilse!

Adam gibi yorum yap ben futbolcu olduğumu felan söylemedim aslanım sadece abartmayın bazı şeyleri 2,sınıf bir oyuncu daha iyileri layık bizim takıma..

Bence sende biraz düzgün yorum yap kimse Galatasarayın oyuncusuna Futbolcu degil diyemez!!!!

Kimse Barıs'ı savunanlara futboldan anlamayanlar yorumu yapamaz o zaman herkes yorumlarına dikkat etsin!

Bence sende biraz düzgün yorum yap kimse Galatasarayın oyuncusuna Futbolcu degil diyemez!!!!

Gerçekler var sizin görmek istemedğiniz ama siz övmeye devam edin ki daha iyileri gelmesin..Barış sizi tatmin edecek oyun oynuyor baksanıza..

Gerçekler var sizin görmek istemedğiniz ama siz övmeye devam edin ki daha iyileri gelmesin..Barış sizi tatmin edecek oyun oynuyor baksanıza..

Barışa iyi veya kötü futbolcu diyebilirsin görüşündür saygı duyarım ama futbolcu degil diyemezsin. Klüpte para yok daha iyilerini alamıyoruz ha parasını vereceksen daha iyisi neden olmasın...

Elde daha iyisi varda Bülent Korkmaz oynamıyor,Lincoln'ü eleştir lakayit laubali,Ümit Karan'a salla oynadığı her maçta uykum geliyor,Mehmet Güven'i eleştir oyuna son 10 dakika bile girse eli belinde takılıyor,ama 90 dakika sahada ölen adama tek kelime etmem hatta büyük saygı duyarım! Barıs Özbek değil miydi avrupa maçlarında iki kişilik oynayan ve unutulmaz zaferlerimizde pay sahibi lütfen daha dikkatli konuşalım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt