#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

Bugün beni en cok sevindiren olay artik barisin banko oynayamayacak olmasi :D

Bugünki gibi yedekte oturur insallah. Zaten onun yeri yedek kulübesi.

Orta üclüden kesebilecegi kimse yok.

Fazla da olumsuz konusmamak lazım arkadaşlar...Olur ki giriyordur futbolcularımız buraya morallerinin bozulmasını istemem Sabri hariç :):) Barış da lazım olur bize lig uzun bir maraton...

Yaser'in hala oynaması Rijkaard hakkında şüpheye düşürdü beni ama Barış'ın yedek durması şimdilik bu görüşümü dondurdu :D

Barış yoktu dün. uzun zaman sonra pas yaptık. rakip yarı alana yıktık oyunu. maçın geneline yayamadık bu durumu ancak ara ara paslı ve akıla dayalı oyunda iyiydik. fizik olarak da eksiğimiz yoktu rakipten. ayrıca Barış'a kadroda yer yok.

---------Topal----------- [Mustafa Sarp]

--Transfer----ArdaTuran-- [Linderoth-Ayhan]

hadi güle güle o zaman.

bu arada 2 resmi maçımızda Barış sahadayken 1 gol yedik. Barış sahada yokken 3 gol attık. :007:

barış gerekli bir oyuncu cok agrasif ve hırslı oyunu cogu macta işimizze yarayabilr.

ancak teknigini geliştirmesi lazım bu top teknigiyle orta üçlüde kimseyi kesemez.

fizik güçü olarak orta sahadaki en güclü oyuncumuzdur ama ne yazıki işler tek fizikle olmuyor.

barışı hemen silmeyin arkadaşlar benim barışa sanki vefa borcumuz varmış gibi geliyor belkide gecen 2 sezonda deli gibi efor sarfetmesindendir.

ortalama kac mac oynamış kac km yapmış bi bakın.

şimdi hemen söze atlayıp işler koşmakla olmuyor demeyin onu bende biliyorum demek istedigim barış kendini geliştirebilir yaşı genc daha.

Nedir bu Barış antipatikliği ?

Yok 1 maçta 2 gol yedikte o çıkınca 5 gol attıkta süper oynadıkta...

Kafaya taktığımız adamlar diye ayrı bir bölümmü açsak forumda:D Ayhan, Barış, Sabri bu adamların çok fazla hakkı yeniyor.

Yukarda yazdığım listeye Hakanı da eklemek lazım tabi. Onunda az hakkı yenmedi düne kadar adama balta denildiğini hatırlıyorum birçok kişi tarafından.

Barış girdikten sonra gol atamadık.

Serhat'a selamlar :D

Barış öne geçtiğimiz maçlarda ortasahadaki dirençi artırmak için ideal oyuncu. Salın ortasahaya koşsun dursun.. Daha fazlasını beklersek hayal kırıklığına uğrarız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt