#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

Adamda yetenek yok ama hırs var istek var güç var pres var..

Ön libero oynamalı orta iklinin arkasında..

Lincolne mücadele etmiyo diye sallamıyomusunuz?

O zaman bu adama hiçbişey demeye hakkınız yok..

Sürekli sakat linde ve m.topaldan daha faydalıdır..

Adamda yetenek yok ama hırs var istek var güç var pres var..

Ön libero oynamalı orta iklinin arkasında..

Lincolne mücadele etmiyo diye sallamıyomusunuz?

O zaman bu adama hiçbişey demeye hakkınız yok..

Sürekli sakat linde ve m.topaldan daha faydalıdır..

Aynen.Yetenekli olmamak şuc değil allah vergisidir.Ama sürekli sakat olup sorumsuz davranmak suçtur:mad:.

Futbol yetenek işidir hepimzi biliyoruz Yeteneksiz olsa Galatasaray gibi bir klüpte oynayamazdı !

Adam sahada herşeyini ortaya koyarak oynuyor...

Lütfen yapmayın eleştirirken biraz düşünün..

Herkes sevecek diye bir konu yok ama Barış Özbek kendini kanıtlamış iyi bir futbolcudur..

Dün maçı izlerken Nonda 2. golü atıyor yan masadaki adam buda futbolcumu diyor..Bu mantıkla eleştirilmez.. Bence Saygılarla..

baris yine eski baris, 2 golüde bos pozisyonda atti, abartilacak birsey göremiyorum...

Dün akşam yerinde kim oynasaydı,o iki golü atacak boş pozisyonu yaratamazdı kendine,bardağın dolu tarafından bakalım..

Arda'da ki pratik zekanın ve yeteneginin yüzde 20'si Barış'da olsa dünyadaki sayılı ön libero ve ortasahalardan biri haline gelebilirdi...

Barış'ta cok büyük bir yetenek yok belki ama çok büyük bir hırs,iştah,arzu var..2-3 sene içinde bambaşka yerlerde olabilir kendini mental olarak geliştirir ve bu hırsından birşey kaybetmezse..

kaşarlandıkça meziyetlerini daha da geliştirecektir,ilerde sadece hırsıyla degil zekasıyla da oynayacak olgunluğa gelince işte o zaman izleyin Barış'ı..Tugaylar,ayhanlar,okanlar,emrelerde ilk başlarda hırslarıyla oynuyorlardı,yıllar ilerledikçe zekalarıyla da oyunu ekonomik oynamayı ögrendiler ve önemli isimler oldular,Barış da bu isimler arasında yer bulacaktır ilerki yıllarda

Top rakipteyken oyle bir giriyorki,aha sakatladi oyuncuyu diyorum içimden.

Kesinllikle futbolcu olsaydim; ona karsi oynamak istemezdim.

Top rakipteyken oyle bir giriyorki,aha sakatladi oyuncuyu diyorum içimden.

Kesinllikle futbolcu olsaydim; ona karsi oynamak istemezdim.

Barisa faul yaparsan ama buyük tepki veriyor, yerlerde kıvranıyor, bu kadari da olmaz usta dercesine el, kol hareketlieri yapiyor :D

Dün güzel goller atti ama.

Emre asigin (yanlis görmediysem) golunu de caldi 2. golde :)

Aydin,Baris Nonda ve Keita baya mutlu dönmuslerdir eve :cool:

Bu mac bizi aldatmasin diyorum ve en azindan stoper transferi gerceklessin diyorum.

Nondanin gitmesini istemiyorum, cunki gördügümüz kadariyla Keita ile süper anlasiyor. Ayrica yedek oturmak sorun degil Nonda icin. Illaki forvet alicagiz diyorsa Yönetim Linderothu göndersinler alsinlar, adamdan zaten hayir gelmiyor.

2 gol attı ama hala savurgan.Gereksiz faul yapıyor gereksiz top kayıplarına giriyor ve son noktalarda aşırı yetersiz.

Barış maçtan sonra Rijkaard artık beni tanımıştır tarzı bişey demiş .Tv haberlerinde izledim sabah. Barışı bana sevdirmeyen bu tür davranışları işte.

İki orta da kafasına nişanlıydı resmen. Meziyet sanmış demekki o golleri :) Rijkaard da seni izleyip tanıyor Barış. O savurganlıkla pek gözüne girebilecek gibi değilsin. Böyle konuşup gözümüzdeki değerini düşürme bari..

Tabata'dan fena bacak arasi yedi son mac yanilmiyorsam, youtube'da falan olmasi muhtemeldir yakinda :)

Ne dersek diyelim bu adam bize lazim yinede.

Bugğn Barışı çok beğendim ben.Her zaman koşuyor ama bugün aldığı pasları da pek ezmedi az pas hatası yaptı.Keitayla overkaça bu takımdan kim girer deseler Barış hayatta aklıma gelmezdi :D

Bu arada bu sene özel olarak kafa toplarına çalışıyor olmalı ki çok etkili şu aralar o konuda.

Yenilen golde hatalıydı. Basit oynamak varken milyon defa deneyip milyon defa kaptırdığı topuk pası feyki gibi saçma birşey denedi. İlk yarı bittiğinde 5,5 km ile sahanın en çok koşan oyuncusuydu ona lafım yok ama basit oyna be birader.

Barisin isi bitti birdaha oyanayamaz, 2. penaltidan sonra kullanmak istedi Rijkaard hayir Kewell kullanicak dedi, barisda oyundan cikarken rijkaard benim atmam lazimdi fallan dayilanmis direk soyunma odasina gitmis, ne saniyorsa kendini ?

önündeki adama pas veremezken bide penaltı mı atmak istemiş..

Herkes eleştirdi ama rakibin direncini kıran adam Barış aslında,öyle mücadelelerle yoruyor ki adamları,sonra oyuna giren oyuncu rahat eksiltebiliyor rakibi son 20 dakika rakip düşmüştü oyundan.

Penaltı konusunu kaptan çözmedi mi saha içinde.Ben Rijkaard'ın bir müdahelesini görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt