#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

iyi bir alternatiftir Baris,hirsli ve mucadeleci olmasi cok iyi fakat zeka oyunlari oynamasi falan lazim yada biraz bulmaca cozsun,dusunce bazinda problemleri var :D

Yedek zaten Baris. Ayhan varken ona forma vermezler.

Bugünlük öyle oldu.

Barisin isi bitti birdaha oyanayamaz, 2. penaltidan sonra kullanmak istedi Rijkaard hayir Kewell kullanicak dedi, barisda oyundan cikarken rijkaard benim atmam lazimdi fallan dayilanmis direk soyunma odasina gitmis, ne saniyorsa kendini ?

Penaltı konusunu kaptan çözmedi mi saha içinde.Ben Rijkaard'ın bir müdahelesini görmedim.

Evet Arda çözdü de orada penaltıyı kullanmak isteyen Barış değil Keita'ydı. Yanlışınız var.

Evet Arda çözdü de orada penaltıyı kullanmak isteyen Barış değil Keita'ydı. Yanlışınız var.

Barışta kullanmak istedi fakat Arda Keita ve Barışı uzaklaştırdı Kewell aldı topu. Hem kimin kullandığı önemli değil gol olması önemli. Penaltıları belirli bir oyuncu atarsa daha hayırlı olur.

Barış oynayınca ortasahadaki pas trafiği çok ama çok aksıyor. Barış ancak Ayhan'ın yada Elano'nun yanında oynar.. İki pas özürlü Volkan ve Barış çıkıp Ayhan ve Hakan girince takım şiir gibi top oynamaya başladı..

Barisin genel olarak Rijkaard geldikten beri morali baya bozuk.

Bugun de baya morali bozuk evine döndü. (mac sonu reportaji, hemen soyunma odasina gitmesi vs vs.)

Onun kaptirdigi top kalemizde gol olarak sonuclandi ve arti penaltiyi atmak istedi ama "hayir" cevabi aldi. Ilk 11`e giremicegini cok iyi biliyor bu yuzden 2-3 hafta gecsin "oynatilmicaksam gitmek istiyorum" bile der.

Barisin Ayhana ve Sarpa göre daha cok golü düsünmesi süper birsey ama. Cokta Caliskan ama dedigim gibi, ocakta giderse sasirmam.

Barisin genel olarak Rijkaard geldikten beri morali baya bozuk.

Bugun de baya morali bozuk evine döndü. (mac sonu reportaji, hemen soyunma odasina gitmesi vs vs.)

Onun kaptirdigi top kalemizde gol olarak sonuclandi ve arti penaltiyi atmak istedi ama "hayir" cevabi aldi. Ilk 11`e giremicegini cok iyi biliyor bu yuzden 2-3 hafta gecsin "oynatilmicaksam gitmek istiyorum" bile der.

Barisin Ayhana ve Sarpa göre daha cok golü düsünmesi süper birsey ama. Cokta Caliskan ama dedigim gibi, ocakta giderse sasirmam.

Evet ilk yarıdaki net pozisyonlarımızın çoğunun içinde Barış vardı, hücumu çok düşünüyor. Ama dün yediğimiz golden önceki laubali hareketleri ve hücuma çıkarken yaptığı kritik top kaybı kalemizde ilk pozisyonunu bulan Denizlispor'a gol atma şansı verdi.

yedigimiz golde denizlinin atagı onun kaptırdıgı topla başladı ama çok da eleştiremem barışı o da son derece iyi niyetli hırslı ve takım için elinden geleni yapmaya çalışıyo yani sahaya yüregini koyarak oynuyor.

Barış'ın genel havasını çok itici buluyorum saçları duruşu hani böle Ribery gibi yada varoştan çıkıp gözü dönen tiplere benzetiyorum(görmemiş gösteriş meraklısı vs.) evet takımımızın oyuncusu fakat gerek milli takım olayı gerek bazı hareketleri (30m den sol ayakla şutları) o rahatsız edici özgüven ve çirkefligi gösteriyor bana tez zamanda takımla ilişkisi kesilir umarım

Barış'ın genel havasını çok itici buluyorum saçları duruşu hani böle Ribery gibi yada varoştan çıkıp gözü dönen tiplere benzetiyorum(görmemiş gösteriş meraklısı vs.) evet takımımızın oyuncusu fakat gerek milli takım olayı gerek bazı hareketleri (30m den sol ayakla şutları) o rahatsız edici özgüven ve çirkefligi gösteriyor bana tez zamanda takımla ilişkisi kesilir umarım

"genel havasi"ni degerlendirerek takimdan gonderilmesi sacma olur. Tamam gol pozisyonunda hatasi vardi ama eskiye gore top ayagina daha cok yakisiyor, teknik becerisini arttirmis burasi belli, diger konularda da kendini gelistirebilir rahat bir sekilde FR'in liderliginde. Roportaj'da da gulumseyerek ben atmak istedim demesi gayet durustceydi (zaten kaptanimiz geregini yapti orada). Her iki uc cumlesinden biri eveleyip gevelemeyle gecen futbolculara gore Baris'in o begenmedigin havasi daha fazla yakisiyor Galatasaray'a.. Sac kesimiyle falan olcak isler degil bunlar.

Hep savunurum, fakat dun rezaletti. hatirlarsiniz; Kalli sezon'un sonlarina dogru kesmisti Baris'i, suan ayni yola gidiyo Baris. Gecen sene ki performansina yakin bile degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt