#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

Barış'ın bu sezon yapacağı patlamayı görünce şaşıracaksınız.. Rijkaard'ın ellerinde pas yapabilen, akıllı oynayabilen komple bir futbolcu olacak..

Sevmiyorum , bu benim şahsi görüşüm.

Baris da senin karakterini sevmiyormus :)

tanimadigimiz insanlarin karakterine laf etmeyelim lutfen, hani stilini begenmemek yada saha ici davranislarini begenmemek tamam da, karakteri oyle boyle dedirtecek kime ne yapti bu cocuk onu anlamadim. ya da "karakterini" degil de "oyun karakterini" begenmeyelim ne biliyim. Sahsen tanimadiginiz adamin karakterine laf etmek yersiz oluyor.

Barış sahada en fazla elinden geleni yapmaya çalışan tek oyuncu..Geçen sene diğerleri yatarken bizi ayakta tutmaya çalışan isimdi..Galatasaray için sonuna kadar mücadele eden oyuncuya karaktersiz hakarete varacak eleştiriler edemezsiniz.!

Diğer topic'de Sercan'a saydırıp, bu topic'de Barış'ı geçen sene 'koşan tek oyuncuydu' diye övmen nasıl bir çelişkidir? Arda, Kewell, Baros, Hakan'a ne oldu?

Real Madrid ile oynuyoruz. Rakipte Ronaldo var. Bizim takımdan onu kim kitleyebilir. Tabiki Barış. Bu tarz bir futbolcu. Ama biraz havalara girdi gibi. İlk geldiği gibi değil.

Barış'ın bu sezon yapacağı patlamayı görünce şaşıracaksınız.. Rijkaard'ın ellerinde pas yapabilen, akıllı oynayabilen komple bir futbolcu olacak..

hızlı oynayabilsin ve ne zaman ne yapacağını bilsin yeter aslında mesela saçma sapan yerlerde şut çekmeye çalışıyor yerinde çekse uzaktan da gol atar bu çocuk ama üst mesajda da dediğim gibi şimdilik bu pas ve hızlı oynama işi zor

Diğer topic'de Sercan'a saydırıp, bu topic'de Barış'ı geçen sene 'koşan tek oyuncuydu' diye övmen nasıl bir çelişkidir? Arda, Kewell, Baros, Hakan'a ne oldu?

Çelişki göremiyorum..

Geçen sene en çok mücadele eden elinden geleni yapmaya çalışan barıştır..

bugün kadroda yoktu cok sevindim :D insAllah birdaha hic giremez, veya halen transfer dönemi kapanmamisken satsinlar 1-2 ye ne veriyorlarsa artik....

Geçen maçta servet kadroda yoktu. Rijkaard ın sistemini anlayamadınız hala sanırım. Bu adama bu kadar laf nasıl edilir gerçekten anlamıyorum. Güzel oyunlar oynayıp kazanmaya başlamamız m.topal-barış ikilisinin iyileşmesiyle birlikte oldu geçen sene, herta, benfica, bordeaux, hamburg... Bu maçları izleyen bir allah ın kulu, tutup da buraya bu tarz şeyler yazamaz. Özetleri izlediyseniz lincoln ün sık asistlerini, kewell ın harika vuruşlarını görürsünüz hep. Ama onların kaybettiklerini toplayan barış ı göremezsiniz. Maçı zamanında izlemediyseniz, GS tv de veriyor maçları onları izleyin sonra elinizi vicdanınıza koyun öyle yazın buraya. Hem bu adam 22 yaşında, maliyetsiz olarak GS ye gelmiş, aldığı miktar da çok cüzzidir muhtemelen. Gönderince elinize ne geçecek?

kimse Barisi gonderemez bu takimdan

onun hatalarida olabilir ama onu elestirmek icin standart bir futbol bilgisine sahip olmak yeterlidir

o bilgide herkesde yok, olan zaten onun sahada ne isler yaptigini gorur.

Ne yapiyor bu Baris bir anlayabilsem

Kondüsyonu en iyi oyunculardan birisi, oynadığı maçlarda istatistiklere göre en çok koşan futbolcu. Bence istikrarlı bir futbol oynarsa takımımıza çok şey katar.

Bu performansı ile Galatasaray'da oynayamaz. Çok mücadele ediyor ama kazandığı topları iyi kullanamadığı için kaybediyor ve gereksiz pas veriyor. Tekniği gelştşrmezse bu takımda oynayamaz.

barış ın önünde olan oyuncuları sayarsak:M.topal,M.Sarp ve Ayhan oynayacagı mevkide2 adam oynuyor ve o yedegin yedegi konumunda.(bir maçta iki oyuncunun sakatlanacagını saymazsak) o da oynadıgı maçlar içinde kendini göstermek için mücadele ediyor ve arada bir saçmalıyor bu da çok normal çünkü daha tecrübesiz bi oyuncu konumunda...

Büyük maçlarda rakibin en önemli oyuncusunu kitleyebilecek kapasitede yırtıcı bir savunma oyuncusu. Her zaman takımda olması gereken bir alternatif.

Geçen sene Hertha deplasmanında oynadığı oyunu unutamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt