#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Franco

Uğur EmreAşık HakanBalta Caner

Sabri AYHAN BARIŞ Arda

Kewell Baros

İşte ruh, İşte mücadele. İşte bu!

Bu takım Barcelona'yı yenemesin Klavyemi yerim.

15-20 de top kaybıyla oynuyordu..

İstatistiki olarak konuşursak orta saha-forvet hattı arasında en az top kaybeden oyuncularımızdandı. Tabii saçma sapan hareketlerle kaybettiği için gözünüze battı ve 3 ü 20 gördünüz. Yoksa rakamlar öyle söylemiyor. Her zaman takımın en çok top kaydeben isimlerini sıralarsak; büyükten küçüğe,

Baros-Kewell-Keita-Elano-Arda-Ayhan

gelir sonra mehmet topal ve barış.

Kesinlikle ayhan barış yanyana oynamamalı. Galatasarayı gerçekten çok seviyorum..:D

arkadaşım neden yanyana oynamamalı bana izah edermisin.m.topal ı gördük ankaragücü maçında.bu takımda barış ın hem m.topal dan hemde mustafa dan daha fazla kredisi olması lazım.

arkadaşım neden yanyana oynamamalı bana izah edermisin.m.topal ı gördük ankaragücü maçında.bu takımda barış ın hem m.topal dan hemde mustafa dan daha fazla kredisi olması lazım.

Oynayıp oynamama konusunu Rijkaard benden daha iyi bilir elbet de, kredisi neden Sarp ve Topal'dan daha fazla olmalı?

her GS maçını takip ediyosan bunu hemen bilmen lazım demi?bu takımda barış kadar hırslı barıl kadar basan hangi oyncu var bana açıklarmısın..ayrıca m.topal ile mustafanın artısını söyle bana

her GS maçını takip ediyosan bunu hemen bilmen lazım demi?bu takımda barış kadar hırslı barıl kadar basan hangi oyncu var bana açıklarmısın..ayrıca m.topal ile mustafanın artısını söyle bana

ikisi de barıştan daha zeki..ikisi de no look pas atmaya çalışmıyor..ikisi(sarp yok burda..:p) de geçen senelerde barışa göre çok daha iyi performansla oynadılar...ikisi de barıştan daha iyi pas yapıyor..ikisi de.........galiba evlenmeli:p

Hakan Bey açıklamış benim yerime, fakat sadece şunu ekleyeceğim. Mehmet Topal, Servet ile birlikte son şampiyonluğumuzun en büyük mimarlarındandır. O yüzden bu takımda kredisi en fazla olan oyunculardandır.

herkesin kendi düşüncesidir.ama bu forumda barış lafı geçince sanki küfür etmiş gibi sayılıyoz.son şampiyon olduğumuzdaki maçlarda barış sürekli 11 de değilmiydi.gerçi ne desek anlatamyız.ön yargı meselesi.

Hakan Bey açıklamış benim yerime, fakat sadece şunu ekleyeceğim. Mehmet Topal, Servet ile birlikte son şampiyonluğumuzun en büyük mimarlarındandır. O yüzden bu takımda kredisi en fazla olan oyunculardandır.

Barış'ın da aynı şampiyonluktaki katkısı yadsınamaz. Mehmet Topal için pas yapıyor falan deniyor, enteresan... Barış da o kadarını yapıyordu zaten. Geçen seneki benfica-hertha-bordeaux-hamburg maçlarının hepsinde ayakta kalan ve herkes artık iş bitmiş diye yatarken bile aynı mücadeleyi gösteren adam barıştı. Ben Rijkaard ın barışı futboldaki eksiklikleinden oynatmadığına inanmıyorum açıkçası. Rotasyonda dahi kullanmıyor zira. Barış ın başka hataları olmuştur ya da hoşuna gitmeyen hareketleri, konuşmaları vardır mutemelen. Öyleyse cezasını çekiyor zaten.

Barış'ın da aynı şampiyonluktaki katkısı yadsınamaz. Mehmet Topal için pas yapıyor falan deniyor, enteresan... Barış da o kadarını yapıyordu zaten. Geçen seneki benfica-hertha-bordeaux-hamburg maçlarının hepsinde ayakta kalan ve herkes artık iş bitmiş diye yatarken bile aynı mücadeleyi gösteren adam barıştı. Ben Rijkaard ın barışı futboldaki eksiklikleinden oynatmadığına inanmıyorum açıkçası. Rotasyonda dahi kullanmıyor zira. Barış ın başka hataları olmuştur ya da hoşuna gitmeyen hareketleri, konuşmaları vardır mutemelen. Öyleyse cezasını çekiyor zaten.

katılıyorum sonuna kadar.adamdaki hırs yeter.bizim taraftarın bu adamdan ne isteiğinide anlamadım hala.gol desen atıyor.şut desen çekinmeden vuruyor.basıyo yatıyo daha ne yapsın robotmu bu.ayrıca uefada final istiyorsak defansa hızlı bir yabancı ve m.topalı satıp ön liberoya iyi bir yabancı almalıyız

katılıyorum sonuna kadar.adamdaki hırs yeter.bizim taraftarın bu adamdan ne isteiğinide anlamadım hala.gol desen atıyor.şut desen çekinmeden vuruyor.basıyo yatıyo daha ne yapsın robotmu bu.ayrıca uefada final istiyorsak defansa hızlı bir yabancı ve m.topalı satıp ön liberoya iyi bir yabancı almalıyız

Birşeyler yapmaya çalışan, inisiyatif almak isteyen adamlar her zaman göze batar. Yoksa barış da bilir mehmet gibi sürekli yana-geriye oynamayı. Gökhan gönül ün inanılmaz çabasına rağmen yerin dibine sokulduğu bosna maçını hep örnek gösteriyorum böyle durumlarda. Birşey yapmaya çalışmayacaksın, bırak ya başkaları uğraşsın sen at pasını sol beke. Birinci etken bu. İkincisi de işin doğrusu bazen saçma hareketler yapıyor. Üç kişinin arasına giriyor, değişik hareketler deniyor falan bunları da toplasan yine mehmet topal kadar top kaybını ya yapar ya yapmaz. Ama göze batıyor işte. 1-3, 3-5 görünüyor ondan sonra. Halbuki bu adam rekor sayıda top kazanıyor oynadığı maçlarda. Rakamlara bakıyorsun en az top kaybeden adamlardan da biri, birşeyler yapmaya çalışmasına rağmen. Antipatik geliyor demekki insanlara...

Birşeyler yapmaya çalışan, inisiyatif almak isteyen adamlar her zaman göze batar. Yoksa barış da bilir mehmet gibi sürekli yana-geriye oynamayı. Gökhan gönül ün inanılmaz çabasına rağmen yerin dibine sokulduğu bosna maçını hep örnek gösteriyorum böyle durumlarda. Birşey yapmaya çalışmayacaksın, bırak ya başkaları uğraşsın sen at pasını sol beke. Birinci etken bu. İkincisi de işin doğrusu bazen saçma hareketler yapıyor. Üç kişinin arasına giriyor, değişik hareketler deniyor falan bunları da toplasan yine mehmet topal kadar top kaybını ya yapar ya yapmaz. Ama göze batıyor işte. 1-3, 3-5 görünüyor ondan sonra. Halbuki bu adam rekor sayıda top kazanıyor oynadığı maçlarda. Rakamlara bakıyorsun en az top kaybeden adamlardan da biri, birşeyler yapmaya çalışmasına rağmen. Antipatik geliyor demekki insanlara...

işte burada yanlış düşünüyorsun..bir şey yapmaya çalışmayacaksın değil olay..sadece iyi bildiğin şeyi yapacaksın..yapamadığın şeylerin farkında olacaksın..yapabildiklerinle yapamadıklarının ayrımına varacak ona göre oynayacaksın..barış işte bu yüzden koca bir sıfır..barış asla zeki bir futbolcu olamadı..lincolne bakıp no look pas atmaya çalıştı..tabii ki yapamadı ve alay edildi bu da doğal..ben rijkaardın barışa hiç bir zaman yer vereceğini düşünmüyorum..daha önce de söyledim barışın futbol zekası ne yazik ki sıfır..

Geçen sezon hep Barış'ı bekledim sakatlıktan dönsün diye. Takımda basan adamın eksikliğini hissediyorduk. Bu aralar yine hissediyoruz. Önemli maçlarda oynaması gerekiyor. Geçen sene UEFA'daki grup maçlarımızda harika oynamıştı.

Ara sıra şans bulması gerekir.

Valla bu seneki Topalin yerine tercih ederim kendisini. Ayaga pas özürlüsü falan olabilir ama hic degilse yukarda arkadasimizin da dedigi gibi; birseyler yapmayi calisan, gol arayan, mucadele etmeyi seven ve 90 d. motor gibi calisan biri Baris.

Cogu zaman kafayi yiyorum onu izlerken, ara sira kazmanin tekisin diye bagriyorum ama yinede su hayalet gibi al gulum ver gulum yapip sahada dolasan Topalin yerine tercih ederim.

çok güzel açıklamışsın renkdaş..gerçekten dediğin gibi.futbolda böyle işçiler her zaman ezilir.ama 2 hareket yap 2 klas hareketşe pas ver senden iyisi olmaz.bu böyle artık

oh be 1 kişi dışında barış konusunda önyargılar kalkıyo heralde:) buraya yazıyorum unutmayın.bu adam takıma monte edilsin kolay kolay maç vermeyiz golde yemeyiz.kopyalayın bu yazımı..

çok güzel açıklamışsın renkdaş..gerçekten dediğin gibi.futbolda böyle işçiler her zaman ezilir.ama 2 hareket yap 2 klas hareketşe pas ver senden iyisi olmaz.bu böyle artık

tabi abi nerde o eskiler ahh ahh..ben de özlemiyor değilim:p işçiler ezilmez merak etme işçiler gidip patron olmaya kalkarsa ezilir ancak..barış da bunu yapıyor boyundan büyük işlere kalkışıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt