Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Franco
Uğur EmreAşık HakanBalta Caner
Sabri AYHAN BARIŞ Arda
Kewell Baros
İşte ruh, İşte mücadele. İşte bu!
Bu takım Barcelona'yı yenemesin Klavyemi yerim.
15-20 de top kaybıyla oynuyordu..
Ayhan-Barış yanyana oynamalı. Galatasaray'ı gerçekten seven aksini iddia etmesin.
Kesinlikle ayhan barış yanyana oynamamalı. Galatasarayı gerçekten çok seviyorum..![]()
Franco
Uğur EmreAşık HakanBalta Caner
Sabri AYHAN BARIŞ Arda
Kewell Baros
İşte ruh, İşte mücadele. İşte bu!
Bu takım Barcelona'yı yenemesin Klavyemi yerim.
arkadaşım neden yanyana oynamamalı bana izah edermisin.m.topal ı gördük ankaragücü maçında.bu takımda barış ın hem m.topal dan hemde mustafa dan daha fazla kredisi olması lazım.
her GS maçını takip ediyosan bunu hemen bilmen lazım demi?bu takımda barış kadar hırslı barıl kadar basan hangi oyncu var bana açıklarmısın..ayrıca m.topal ile mustafanın artısını söyle bana
Hakan Bey açıklamış benim yerime, fakat sadece şunu ekleyeceğim. Mehmet Topal, Servet ile birlikte son şampiyonluğumuzun en büyük mimarlarındandır. O yüzden bu takımda kredisi en fazla olan oyunculardandır.
Barış'ın da aynı şampiyonluktaki katkısı yadsınamaz. Mehmet Topal için pas yapıyor falan deniyor, enteresan... Barış da o kadarını yapıyordu zaten. Geçen seneki benfica-hertha-bordeaux-hamburg maçlarının hepsinde ayakta kalan ve herkes artık iş bitmiş diye yatarken bile aynı mücadeleyi gösteren adam barıştı. Ben Rijkaard ın barışı futboldaki eksiklikleinden oynatmadığına inanmıyorum açıkçası. Rotasyonda dahi kullanmıyor zira. Barış ın başka hataları olmuştur ya da hoşuna gitmeyen hareketleri, konuşmaları vardır mutemelen. Öyleyse cezasını çekiyor zaten.
katılıyorum sonuna kadar.adamdaki hırs yeter.bizim taraftarın bu adamdan ne isteiğinide anlamadım hala.gol desen atıyor.şut desen çekinmeden vuruyor.basıyo yatıyo daha ne yapsın robotmu bu.ayrıca uefada final istiyorsak defansa hızlı bir yabancı ve m.topalı satıp ön liberoya iyi bir yabancı almalıyız
Birşeyler yapmaya çalışan, inisiyatif almak isteyen adamlar her zaman göze batar. Yoksa barış da bilir mehmet gibi sürekli yana-geriye oynamayı. Gökhan gönül ün inanılmaz çabasına rağmen yerin dibine sokulduğu bosna maçını hep örnek gösteriyorum böyle durumlarda. Birşey yapmaya çalışmayacaksın, bırak ya başkaları uğraşsın sen at pasını sol beke. Birinci etken bu. İkincisi de işin doğrusu bazen saçma hareketler yapıyor. Üç kişinin arasına giriyor, değişik hareketler deniyor falan bunları da toplasan yine mehmet topal kadar top kaybını ya yapar ya yapmaz. Ama göze batıyor işte. 1-3, 3-5 görünüyor ondan sonra. Halbuki bu adam rekor sayıda top kazanıyor oynadığı maçlarda. Rakamlara bakıyorsun en az top kaybeden adamlardan da biri, birşeyler yapmaya çalışmasına rağmen. Antipatik geliyor demekki insanlara...
Birşeyler yapmaya çalışan, inisiyatif almak isteyen adamlar her zaman göze batar. Yoksa barış da bilir mehmet gibi sürekli yana-geriye oynamayı. Gökhan gönül ün inanılmaz çabasına rağmen yerin dibine sokulduğu bosna maçını hep örnek gösteriyorum böyle durumlarda. Birşey yapmaya çalışmayacaksın, bırak ya başkaları uğraşsın sen at pasını sol beke. Birinci etken bu. İkincisi de işin doğrusu bazen saçma hareketler yapıyor. Üç kişinin arasına giriyor, değişik hareketler deniyor falan bunları da toplasan yine mehmet topal kadar top kaybını ya yapar ya yapmaz. Ama göze batıyor işte. 1-3, 3-5 görünüyor ondan sonra. Halbuki bu adam rekor sayıda top kazanıyor oynadığı maçlarda. Rakamlara bakıyorsun en az top kaybeden adamlardan da biri, birşeyler yapmaya çalışmasına rağmen. Antipatik geliyor demekki insanlara...
çok güzel açıklamışsın renkdaş..gerçekten dediğin gibi.futbolda böyle işçiler her zaman ezilir.ama 2 hareket yap 2 klas hareketşe pas ver senden iyisi olmaz.bu böyle artık