#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Alex'in kâbusudur Barış. Derbide mutlaka oynamalı.

Ayaga pas yapabildigini göstermek icin ara sira tek pas oyunu oynadi. Cok mutsuz, morali bozuk görünüyordu. Bu yuzden Helal olsun diyorum, Emre güngör gibi yedek kulubede oturmaktan keyf almiyor hic degilse...

İzledim videoyu. 2 gol atmış uzaktan. Birisinde kaleci kucağına gelen topu sektirmiş. Diğerinde top kalecinin kucağına yuvarlanırken, rakibe çarpıp yön değiştirmiş. Sabri'nin gollerine bak, sonra bunlara bak. Bir de videoda dikkatimi birşey daha çekti. Barış'ın şu kendini yere atma huyu apaçık belli videoda.

belliki barışı istemiyor rijkaard, serkanın durumu nooldu acaba ne zaman yileşecek.

İzledim videoyu. 2 gol atmış uzaktan. Birisinde kaleci kucağına gelen topu sektirmiş. Diğerinde top kalecinin kucağına yuvarlanırken, rakibe çarpıp yön değiştirmiş. Sabri'nin gollerine bak, sonra bunlara bak. Bir de videoda dikkatimi birşey daha çekti. Barış'ın şu kendini yere atma huyu apaçık belli videoda.

Hangi golleri vardı sabri'nin uzaktan? Kayseriye atmıştı , bordeaux ya attı. Anderlecht te attı ama o hazırlık maçıydı. Sofya maçında atmıştı sanki ilk maçlarından biriydi, frikik golü vardı bir tane bursa ya. Tabii bunlar 7 yılda atıldı. Barışınkiler 2 yılda.

Hangi golleri vardı sabri'nin uzaktan? Kayseriye atmıştı , bordeaux ya attı. Anderlecht te attı ama o hazırlık maçıydı. Sofya maçında atmıştı sanki ilk maçlarından biriydi, frikik golü vardı bir tane bursa ya. Tabii bunlar 7 yılda atıldı. Barışınkiler 2 yılda.

etme yahu..sabri bir bek..

sahanın köşesinde ucunda olan bi adama göre sabri olağan dışı bir biçimde

herzaman oyunun içinde.

sabri gibi devamlı oyunun içinde olan bir sağbek hangi takımda var.

etme yahu..sabri bir bek..

sahanın köşesinde ucunda olan bi adama göre sabri olağan dışı bir biçimde

oyunun herzaman oyunun içinde.

sabri gibi devamlı oyunun içinde olan bir sağbek hangi takımda var.

Ben Sabriyi eleştirmiyorum ki. Zaten çok severim ben onu. Ama bir sağ beke göre çok fazla şut denediği de ortada. En azından barış kadar denemiştir. Bizim tartışmamız bunun üzerine zaten 1-2 sayfa geriye bakarsan anlarsın. Ayrıca bu 7 yıl içinde sağ kanat olarak da baya kullanıldı.

belkide sabri barıştan daha fazla şut denemiştir.

barış ilk geldiğinde bazuka gibi şutlar atıyordu daha sonra oda türk futbol stiline uydu.

O pozisyonda ne konuşuyolar ne diyorlar bilmiyorsunuz sonra saçma sapan yorum yapıyorsunuz Sabriyle Barışı kıyaslıyorsunuz

O pozisyonda ne konuşuyolar ne diyorlar bilmiyorsunuz sonra saçma sapan yorum yapıyorsunuz Sabriyle Barışı kıyaslıyorsunuz

Hiç anlamamışsın olayı. Bir daha önceki sayfaları okumadan yorum yapma bence. Sabri alkışladığı için yazmadım ben onları. Serhat Türkel sabriyi savunurken barışın attığı 2 tane kötü şutu söylediği için yazdım. Yazmak için yazmayın. Serhat'ın özel bir durumu bu.

Hiç anlamamışsın olayı. Bir daha önceki sayfaları okumadan yorum yapma bence. Sabri alkışladığı için yazmadım ben onları. Serhat Türkel sabriyi savunurken barışın attığı 2 tane kötü şutu söylediği için yazdım. Yazmak için yazmayın. Serhat'ın özel bir durumu bu.

hayır anladım önceki sayfalarıda okudum ben Ahmet Özgün Güven saçma yorum yapıyor demedim yapana söyledim tartışma o yöne kaymış sanki Sabri dalga geçmişte kendisi atamazmışa getirilmiş olay

Barıs ve Sabri farklı oyuncular karşılaştırmak yanlış ama 2sinin de habire koştuğu doğru

Keşke oynasaydı..oynadığı derbi maçlarını hatırlayın sahanın en iyilerinden oldu hep..

Oynatmalisin artik Rijkaard.. Ortasaha'yi tek basina isletiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt