- 17 Ağustos 2009
- 44.199
- 33.311
- 3.448
Cevap: #8 Barış Özbek
Alex'in kâbusudur Barış. Derbide mutlaka oynamalı.
Alex'in kâbusudur Barış. Derbide mutlaka oynamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belliki barışı istemiyor rijkaard, serkanın durumu nooldu acaba ne zaman yileşecek.
İzledim videoyu. 2 gol atmış uzaktan. Birisinde kaleci kucağına gelen topu sektirmiş. Diğerinde top kalecinin kucağına yuvarlanırken, rakibe çarpıp yön değiştirmiş. Sabri'nin gollerine bak, sonra bunlara bak. Bir de videoda dikkatimi birşey daha çekti. Barış'ın şu kendini yere atma huyu apaçık belli videoda.
Hangi golleri vardı sabri'nin uzaktan? Kayseriye atmıştı , bordeaux ya attı. Anderlecht te attı ama o hazırlık maçıydı. Sofya maçında atmıştı sanki ilk maçlarından biriydi, frikik golü vardı bir tane bursa ya. Tabii bunlar 7 yılda atıldı. Barışınkiler 2 yılda.
etme yahu..sabri bir bek..
sahanın köşesinde ucunda olan bi adama göre sabri olağan dışı bir biçimde
oyunun herzaman oyunun içinde.
sabri gibi devamlı oyunun içinde olan bir sağbek hangi takımda var.
O pozisyonda ne konuşuyolar ne diyorlar bilmiyorsunuz sonra saçma sapan yorum yapıyorsunuz Sabriyle Barışı kıyaslıyorsunuz
O pozisyonda ne konuşuyolar ne diyorlar bilmiyorsunuz sonra saçma sapan yorum yapıyorsunuz Sabriyle Barışı kıyaslıyorsunuz
Hiç anlamamışsın olayı. Bir daha önceki sayfaları okumadan yorum yapma bence. Sabri alkışladığı için yazmadım ben onları. Serhat Türkel sabriyi savunurken barışın attığı 2 tane kötü şutu söylediği için yazdım. Yazmak için yazmayın. Serhat'ın özel bir durumu bu.
hayır anladım önceki sayfalarıda okudum ben Ahmet Özgün Güven saçma yorum yapıyor demedim yapana söyledim tartışma o yöne kaymış sanki Sabri dalga geçmişte kendisi atamazmışa getirilmiş olay
Öyle olsun bakalım.
Keşke oynasaydı..oynadığı derbi maçlarını hatırlayın sahanın en iyilerinden oldu hep..