#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

GS ye son zamanlarda gelip adam gibi oynayan birisini söyleyin bana?koskoca real madird den gelen conceicao mu? koskoca roma dan gelen barusso mu? arsenalde oynamış inamoto mu? bizim yerli malı ayhan mı? kronik sakatımız linderothmu?

GS ye son zamanlarda gelip adam gibi oynayan birisini söyleyin bana?koskoca real madird den gelen conceicao mu? koskoca roma dan gelen barusso mu? arsenalde oynamış inamoto mu? bizim yerli malı ayhan mı? kronik sakatımız linderothmu?

Tamam Barış iyi tamam. Süper Barış.

Kalli'nin transferiydi Barış ve haliyle oynattı onu. Barusso'yu istemiyordu Kalli zaten. Ayrıca Linderoth sakat diye kiralamıştık onu sadece.

Bu kadar isim saymışsın, zaten herkes bunda hemfikir; 2 transfer şart orta sahaya. ;)

2.goldeki katkısını hiçe saymak hainliktir.

Kewell a attığı 60 metrelik uzun pas ve Kewell ın kafayla topu Arda ya indirip skorun 2 olması.

Futbol ayrıntılarda gizlidir.Barışta futbolun ayrıntısında kalan bir cevherdir.

Onu işleyip işlememek kendine ve sahibine kalmış bir şey.

Barış'ın pozisyonunu tekrar izleyin.:)

Özellikle refleks diyen arkadaşlar...

Cihanın zamanında sağbek yoktu takımda üstelik bir sürü vasat oyuncu vardı.Gelsin şimdi oynasın cihan.

Barış bu rakımda kaldığına hatta 11 oynadığına göre

Good bye.

5 yıl boyunca da mı sağ bek yoktu? :rolleyes:

Barış'ın ilk 11 olduğunu kim söyledi bu arada? 2 haftadır ilk 11 oynuyor adam durun bakalım. Oynuyor da noluyor gerçi, bugün maçı teslim ediyordu az kalsın.

Tamam Barış iyi tamam. Süper Barış.

ya adama iyi diyen yok.bak bakalım benim mesajlara iyi dedikmi.adamı gattuso yapanda yok.saçma saçma abartmayın bi zahmet.biz herkese haklı yaklaşıyoz.sizin gibi asıp kesmiyoruz.bugün elano yu göklere çıkaran zihniyet,sahada yırtınan adam barışı neden asıp keserse biz bunun için konuşuyoz.artı olarak GS takımının her döneminde böyle futbolcular olmuştur olcaktır da...böyle hırslı futbolcularrr

Barış'ın ilk 11 olduğunu kim söyledi bu arada? 2 haftadır ilk 11 oynuyor adam durun bakalım. Oynuyor da noluyor gerçi, bugün maçı teslim ediyordu az kalsın.

Evet yoktu cihan bile o bölgenin adamı değil.Perezden sonra hiç sağbekimiz olmadı uğur gelene kadar.

Haftaya cezalı oynamayacak ama sonrasını göreceğiz.

ya adama iyi diyen yok.bak bakalım benim mesajlara iyi dedikmi.adamı gattuso yapanda yok.saçma saçma abartmayın bi zahmet.biz herkese haklı yaklaşıyoz.sizin gibi asıp kesmiyoruz.bugün elano yu göklere çıkaran zihniyet,sahada yırtınan adam barışı neden asıp keserse biz bunun için konuşuyoz.artı olarak GS takımının her döneminde böyle futbolcular olmuştur olcaktır da...böyle hırslı futbolcularrr

Erwin Rommel: "...aptal ve hırslı olanlar tehlikelidir, onlardan kurtulurum..."

Son 11'i görüşü olur diye düşünüyorum.

Ama yok yok barış süper tamam. :D

bosuna demiyoruz 2. lig topcusu diye.. iki mac onun oynadigi maclar da kazandik diye hemen ona yoranlar uyanmistir artik..

bi an once Mehmet Topal - Linderoth ikilisi takima kalici olarak monte edilmeli.. Tobi de artik kendine baksin biraz, dikkat etsin de boyle baris gibi, her topu rakibe atan ayhan gibi arkadaslari izlemek zorunda kalmayalim..

Cihan Haspolatlı bu takımda kaç yıl oynadı? Barış da öyle işte.

Cihan 5 yıl oynamış bu takımda. Barış'a o kadar katlanamaz hiç kimse. Bana güvenebilirsiniz, Barış yeni sezonda bu takımda olmayacak. ;)

O 5 yıl boyunca Cihan'ı eleştirdim. Böyle düz bir futbolcunun Galatasaray'da işi yok diye, 5 yıl boyunca yüzlerce taraftardan küfür yedim. Ama Barış ikinci bir Cihan olarak gösterilemez. Barış sahada sallana sallana koşmuyor. Barış pres yapıyor, rakip kovalıyor formasını sonuna kadar kirletiyor. Eğer ikinci bir Cihan varsa o da sahada kendini iyi saklayan, en yakınına pas veren, risk almayan, ondan fazla göze batmayan Topal olabilir.

Erwin Rommel: "...aptal ve hırslı olanlar tehlikelidir, onlardan kurtulurum..."

tamam beyfendi siz böyle devam edin.arkadaşları romanyada o sahada yardırırken uyuyan adamında benim gözümde lincoln kadar değeri olur ancak.bahsettiğim kişiyi tahmin ettinmi?kendisi elano.hani okadar para verdiğimiz.3.lig topçusunun yemiyecği kırmızı kartı yiyen adam?bizi nerdeyse tr kupasının dışında bırakcak adamdır kendisi..hadi sen ön yargılarınla başbaşakal..:omg:

O 5 yıl boyunca Cihan'ı eleştirdim. Böyle düz bir futbolcunun Galatasaray'da işi yok diye, 5 yıl boyunca yüzlerce taraftardan küfür yedim. Ama Barış ikinci bir Cihan olarak gösterilemez. Barış sahada sallana sallana koşmuyor. Barış pres yapıyor, rakip kovalıyor formasını sonuna kadar kirletiyor. Eğer ikinci bir Cihan varsa o da sahada kendini iyi saklayan, en yakınına pas veren, risk almayan, ondan fazla göze batmayan Topal olabilir.

haklisin, cihan'la mehmet topal ayni :boohoo:

tamam beyfendi siz böyle devam edin.arkadaşları romanyada o sahada yardırırken uyuyan adamında benim gözümde lincoln kadar değeri olur ancak.bahsettiğim kişiyi tahmin ettinmi?kendisi elano.hani okadar para verdiğimiz.3.lig topçusunun yemiyecği kırmızı kartı yiyen adam?bizi nerdeyse tr kupasının dışında bırakcak adamdır kendisi..hadi sen ön yargılarınla başbaşakal..:omg:

Bırak abi yaa

yolda görse imza alır.. :ciftetelli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt