#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Ama oluyor Meriç.

Barış orta sahaya geldikten sonra bu sistemde takımda neler değişti gördük. 2 maç üst üste gol yemedik. Bilmem kaç maç aradan sonra gol yemedik. vs.vs.vs.

Orta sahaya çok şey kattı.

Kime karşı gol yemedik?

Allahınızı seviyorsanız Sivasspor'da atak gücü varmıydı? Hangi maçı izlediniz , Çemişgezekspor-Kayapınar Bld. falan mı yahu..

alayınız yabancı hayranısınız:) bunun başka açıklaması olamaz.elano yu hala yere göğe sığdıramazsınız şimdi,ama adam ne yaptı desek;daha alışcak durun alışıyo ha bugün ha yarın dersiniz.çamur attığımız lincoln bile beklemedi bukadar be.şu yorumları biraz ölçülü yapın artık.sizler başka maçmı izliyosunuz anlamıyom yani.şu takımda barış kadar hırslı,pres yapan adam gösterin.adama futbol beyni yok dediniz,ayhanın beynini gördük.ayhanın tek rakibi leo:) alıyo veriyo başka yaptığı bişey yok.barış ileri oynar top kaybeder suçlu olur..

Kime karşı gol yemedik?

Allahınızı seviyorsanız Sivasspor'da atak gücü varmıydı? Hangi maçı izlediniz , Çemişgezekspor-Kayapınar Bld. falan mı yahu..

Biz Kasımpaşa'dan da gol yedik. E biz Tallin'den de gol yedik. Hücum güçleri mi vardı?

Dinamo'dan yemedik. Hücum güçleri yoktu değil mi bunlarında.

Kalkıp onca kıytırık takımdan gol yiyoruz kimsenin gıkı çıkmıyor da zayıf takımdan yedik nasıl iş diye zayıf takımdan gol yemeyince abartmayın deniyor. Ben anlamam. Gol yemedik arkadaş.

İyice bu 3 maçta 15 pozisyon verdi diyen yorumcuların yorumlarına döndü iş.

Yok Kasımpaşa'ya 7 pozisyon verdi. Bilmem ne derlerdi hatırlarsınız.

Önemli olan konu Barış'ın gördüğü karttır.Oyun anlamında ona eleştiri yapmak belki geri planda kalmalı.Çalışıyor, çabalıyor...

Ancak istediği kadar emek versin, takımı eksik bıraktıktan sonra hiçbir anlamı kalmaz.Diyarbakır değilde daha güçlü bir takım olsaydı rakip skor belki de değişecekti.Rijkaard nasıl güvenipte forma versin Barış'a şimdi?Daha dikkatli ve akıllıca davranmalı Barış...

Bir de bugüne bakın istiyorsanız. Linderoth-Mehmet-Ayhan vardı orta sahada + 10 kişiydik ama yine de Diyarbakır gelemedi. Orta sahaya 3 defansif orta saha koyarsanız, zaten rakipler kalenize gelemez. X, Y, Z farketmez isimler.

Alakası yok.

Elano ve Keita'ya verilen paralar, fedakarlıklar ortada. Sabretmek zorundasın. Sonuç olarak bi Elano var , bi Barış var. Sen diyorsan "Elano ve Keita'dan iyidir Barış".

Bişey diyemem.

Ben iyidir mi dedim ? Gözünle oku şunları.

Elano ve Keita'nın gördüğü kırmızı kartlar aptalcaydı. Barış'ın gördüğü kartta aptalcaydı.

Bu çocuğun gattusoya özendiği her halinden belli

Hareketlerden tavırlardan, ama barışcığım bişey analiz etmemişin gattuso hakkında. Gattuso sert girer ama çirkef bi futbolcu değildir ve asla takımını sorumsuzca 10 kişi bırakmaz!

Sorumsuzca değil, Refleks! Yani her futbolcunun başına gelebilir. İnsanlık hali. Daha çok sahada saklanmayan, tüm gücüyle pres yapan, ruhunu maça veren bu nedenle mantığını bir ara yitirebilen futbolcuların başına gelebilir. Barış Topal ve Sarp gibi, manken edası ile sahada oynamıyor, nazik bir futbolcu değil. Formasını ancak iki defa yıkandıktan sonra temizlenecek şekilde kirletiyor.

Barışın kırmızı görmesi iyi oldu aslında rijkaardta anlamıştır artık onun bir işe yaramadığını ve yerine takviye gerektiğini.

Önemli olan konu Barış'ın gördüğü karttır.Oyun anlamında ona eleştiri yapmak belki geri planda kalmalı.Çalışıyor, çabalıyor...

Ancak istediği kadar emek versin, takımı eksik bıraktıktan sonra hiçbir anlamı kalmaz.Diyarbakır değilde daha güçlü bir takım olsaydı rakip skor belki de değişecekti.Rijkaard nasıl güvenipte forma versin Barış'a şimdi?Daha dikkatli ve akıllıca davranmalı Barış...

Yahu adam ilk kez kırmızı gördü sanki her maç görüyor.Hagi bile bizde kaç kez kırmızı gördü ve Barışınki kadar hereksizdi hepsi.

Biz Kasımpaşa'dan da gol yedik. E biz Tallin'den de gol yedik. Hücum güçleri mi vardı?

Kalkıp onca kıytırık takımdan gol yiyoruz kimsenin gıkı çıkmıyor da zayıf takımdan yedik nasıl iş diye zayıf takımdan gol yemeyince abartmayın deniyor. Ben anlamam. Gol yemedik arkadaş.

Hiç değilse bu takımlar atak yaptı. Sivas'ın atağı bile yoktu. Dinamo maçını izlemedim 90 dakika. Zaten o maçta ölçü olamaz bence. Seyirci yok tat yok , tuz yok. Motivasyon sıfır.

Barış oynayınca Ayhan da kötü oluyor. Barış artık ilk 11'de yer bulamaz.

Hiç değilse bu takımlar atak yaptı. Sivas'ın atağı bile yoktu. Dinamo maçını izlemedim 90 dakika. Zaten o maçta ölçü olamaz bence. Seyirci yok tat yok , tuz yok. Motivasyon sıfır.

Son 3 maça kadar Barış oynamıyordu. Ayhan o zaman Messi'ydi.

Talinn'den gol yerken Barış oynuyordu. :2_thumbs_up_-_anima Kaldı ki bugün Barış oynarken Diyarbakır'dan gol yedik biz.

Yani Barış oynarken gol yemiyoruz diye birşey yok.

Bir de bugüne bakın istiyorsanız. Linderoth-Mehmet-Ayhan vardı orta sahada + 10 kişiydik ama yine de Diyarbakır gelemedi. Orta sahaya 3 defansif orta saha koyarsanız, zaten rakipler kalenize gelemez. X, Y, Z farketmez isimler.

M.topal barış ikisinin oynadığı her maç iyi oynadık.Hatta bundesliga liderii herha berlin deplasmanında bile tabi ssen sahada olsan eminim daha iyi oynardık bir kondisyon yükle zekan felan zaten tamam atıl artık türk futboluna.

Ben iyidir mi dedim ? Gözünle oku şunları.

Elano ve Keita'nın gördüğü kırmızı kartlar aptalcaydı. Barış'ın gördüğü kartta aptalcaydı.

Sen diyorsan dedim zaten sen doğru oku olum. :) (-sa,se)(isen)(varsayım cümlesi)

Elano'nun ki pozisyon gereğiydi anlık bi hataydı. Keita'nın ki motivasyonu ve tansiyonu çok yüksek bi maçta yapılmış hareketti tartışılabilir.

Ama bugün ki tartışılamaz. Aptalca ve sorumsuzca bir karttır.

Yapma Meriç ne olur ya.

Bugüne kadar Barış mı vardı ki Ayhan kötü oynuyordu. Barış'la Ayhan kaç maç bir arada oynadı Allah'ını seversen.

Ayrıca şöyle her maça bir bahane bulmayalım artık. YEMEDİK arkadaş gol öyle ya da böyle YEMEDİK.

Bu takımlar atak yaptı diyorsun da ya o atakları biz yaptırtmadıysak. Barış'ın oynaması etkili olduysa.

Bu hakikaten bir dönem o bilmem kaç maçta şu kadar pozisyon verdi şu takıma vermedi o takım zayıftı gibi alflar söyleyenlerin yorumları gibi olmaya başladı. Gs'li olduğunu bilmesem ne diyor bu adam derdim.

Yeteneği neymiş? Rakibin ayağına kaymak mı?

Sistemimizin değiştiğini unutmamak üzre..

Maçı izlemediniz dimi.Maçı izleyen birileri böyle yorumlar yapamaz...yapmaya hakkı yok...

Serhat sana lafım yok zaten Luis Suarez'i beğenmeyen birinden Barış'ı beğenmesini bekleyemem...Sistem değişti tabi ama sistemde orta saha oyuncuları değişmedi ki...onlar aynı orta saha görevindeler...Bugünkü maçı izleseydiniz Barış'a nasıl davetiye çıkarıldığını görürdünüz...İlk önce Barış'ın ayağına 4-5 saniye rakip basıyor bunu gören veya görmeyen hakem oyunu devam ettiriyor Barış tabi burda sinirlenir...ikincisi Barış'a yapılan penaltı hareketi...Hakem bunu es geçiyor...üstüne birde Tolga'yla yaşadığı gerilim...

Keita'nın kırmızı kartından hiçbi farkı yok...tahrikin babası var bu maçta...Barış'ın kartını savunmuyorum ama biraz kendinizi Beğenmediğiniz Barış'ın yerine koyun a benim renkdaşlarım...

ilk sezonunda 30 küsür maçta oynadı...o sezon şampiyonluk geldi Barış'ın katkısı yadırganamaz tıpkı diğer futbolcular gibi tabiki..hızlı ve pres yapan futbolcuya ihtiyacımız var..Elimizdeki tek hızlı ve pres yapan orta saha oyuncusu Barış...yolu her türlü açık

size Barış'ı anlatmama gerek yok...At gözlüğüyle izlediğiniz için taraflı yorum yapmanız muhtemel...

hadi kalın sağlıcakla

Son 3 maça kadar Barış oynamıyordu. Ayhan o zaman Messi'ydi.

Ayhan hiç bi zaman Messi olmadı. Hep böyleydi. Ayhan görevini yapan , çalışkan bi orta saha oldu. Savaşır son damlasına kadar. Fakat beyniyle top oynar , görerek , bilerek top oynar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt