#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Elano insiyatif almak istedi ve aslında olmaması gereken yere gelip topu aldı,kaptırdı ve kırmızı kart gördü.

Keita'ya R.Carlos'un yaptıkları ortada.

Barış'ın o topa elini uzatmasını açıklayacak mantıklı bir sebep olmasa gerek!

Hepsinin sebebi maç içersindeki psikoloji.

elano ne yapmışta barış la bir tutuyosun:) şu an elano nun barış tan tek artı yönünü söyle bana.keita yı kimseyle kıyaslama zaten takımın en iyi oyuncusu

Elano Brezilya Milli Takım oyuncusu.

Ayrıca , Elano'ya o kadar verilen miktarlar var. Bir anda silmek yürek ister. Ki Elano'ya sabretmedik bile..

Barış üç sezondur takımda. Fakat Barış gibi Anadolu'da 500 tane topçu var..

Ayrıca , Elano'ya o kadar verilen miktarlar var. Bir anda silmek yürek ister. Ki Elano'ya sabretmedik bile..

Barış da olan o 500 topçu da olmayan birşey var demekki.

Barusso romadan geldi oynayamadan gitti demekki yok Barış gibisi.Barış gibi mücadele eden orta saha oyuncusu yok türkiyede gördüğü kırmızının futboluyla bir ilgisi yok.

Barış'ın atletik özellikleri olan birisi yok Türkiye'de.

Tamer'e katılıyorum. Barış'ta öyle birşey var ki Rijkaard takımda tuttu ve o 500 futbolcudan birini istemedi.:)

Ayrıca Elano'ya çok para verildi diye silinmeyecek diye birşey yok. Kurtulalım artık şu bunalımlardan.

Büyük takımız. Büyük TD'ümüz var. Büyük futbolcularımız var.

Küçük takımlarda büyük futbolcular ha deyince silinmez ama bizde artık böyle takıntılar olmamalı.

Mücadele yetiyorsa Galatasaray'da oynamak için, Afrika'dan getirelim rastgele bir adam. Mücadele bakımından Barış'ı katlar zaten herhangi birisi.

En önemli özelliği mücadele diye onu yazdım ama adam + şeyler de yapıyor. Gecen hafta topukla asist yaptı Nonda'ya. 2 tanede asistlik pas attı birini arda karşı karşıya kaçırdı. Bugünde Arda'nın attığı golde Kewell'a uzun pas attı. Aynı pası Elano yada Tobi attığı zaman "off ne pastı bu pası sadece kalite adamlar atar" diyorsunuz. Yerli bir oyuncu ve de odaklandığımız oyuncular öyle pas atınca "ehh canım onuda atsın" diyerek küçümsüyoruz. Bu yabancı hayranlığı değilde ne?

Aynı örnekler kart içinde geçerli gecen sene Lincoln nerdeyse aynı pozisyondan atılıyo bu sene Elano, Keita gereksiz yere atlıyor ama nedense Barış gibi formayı sırılsıklam eden adamlar yapınca bu takımdan gitsin deniliyor. Ohh ne güzel iş yaa..

Barusso romadan geldi oynayamadan gitti demekki yok Barış gibisi.Barış gibi mücadele eden orta saha oyuncusu yok türkiyede gördüğü kırmızının futboluyla bir ilgisi yok.

Kartlar ne zamandır futbolun dışına itildi ?

Kırmızı kart görüyor adam bir kişi eksik bırakıyor üstelik sorumsuzca. Kimse bana refleks demesi eliyle bal gibi kesiyor topu.

Refleksmiş. Ben gideyim adamın tekine tokat atayım sonra kusura bakma yolda yürürken stresli oluyorum , refleks oldu diyeyim.

Barış Galatasaray'ın topçusu olamaz. Hele bu sistemde asla.

Kırmızı kart görüyor adam bir kişi eksik bırakıyor üstelik sorumsuzca. Kimse bana refleks demesi eliyle bal gibi kesiyor topu.

Refleksmiş. Ben gideyim adamın tekine tokat atayım sonra kusura bakma yolda yürürken stresli oluyorum , refleks oldu diyeyim.

Yürüyedur Ayhan :asd:

Elano ile Keita da sorumsuzca atılmıştı.

Ama oluyor Meriç.

Barış orta sahaya geldikten sonra bu sistemde takımda neler değişti gördük. 2 maç üst üste gol yemedik. Bilmem kaç maç aradan sonra gol yemedik. vs.vs.vs.

Orta sahaya çok şey kattı.

Ha gördüğü karta katılıyorum çok sorumsuzcaydı. O ayrı. Ama ona yapılanlarda adamı çileden çıkardı.. Bahane değil belki ama eli gören hakem onları nasıl görmedi diye soruyor insan.

Ayrıca 2. golde Kewell'a attığı topu hiçbir önliberomuz atmazdı.Tobi haricinde.

Tek top. Olay budur. Topal, Sarp ve Ayhan en az 1 kere o topu dürterdi ve gol olmazdı.

Bu çocuğun gattusoya özendiği her halinden belli

Hareketlerden tavırlardan, ama barışcığım bişey analiz etmemişin gattuso hakkında. Gattuso sert girer ama çirkef bi futbolcu değildir ve asla takımını sorumsuzca 10 kişi bırakmaz!

Kesinlikle ceza vermeli yönetim,affedilir gibi değil!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt