#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

bu adamin koskoca GALATASARAY TARATARINI sinir etmeye ne hakki var ya ? :(

Hemen sallamaya başlamayın,iki maçtır orta sahanın en iyisi...Tamam hatalı olabilir ama iyi taraflarını değil de tek bir hatasını bulup yüklenmeyin.

Serhat takip ediyorum seni.!

barisin her mac oldugu gibi dengesiz hareketleri ama bu sefer yakalandi iste....

Adam ilk kırmızı kartını gördü Galatasarayda.Ordada refleks olarak yaptı o hareketi.

Elanoda yaptı bunu.

İlk yarıda kendisine yapılan net bir penaltı var.

Kapanmis defansta iki kisinin belini kirdigi var, top caldigi var, rakibe nefes aldirmadigi var, ver kaclari var, Arda'nin golunun baslangicinda Kewell'a attigi mukemmel tek top var, yani var da var. Ama elle oynamasi en fazla var olan, ki bunun gundemde olmasi gayet normaldir. Fakat butun yaptiklarini yok sayip, takimda isi yok demek? Iste orada duracaksin.

Keşke karttan önce değişseydi Tobi'yle.

Karttan bir dakika önce çıkartılması düşünülmüş ama kart değişiklikten önce gelmiş.

Baış'ın mücadelesi yeter. Hemen bir kart gördü diye eleştirmemek lazım evet bende kızdım ama hemen oklarımızı atmaya gerek yok canını dişine takan oyuncu bu forma için. Umarım bundan sonra yapmaz böyle gereksiz hareketler.

Baış'ın mücadelesi yeter. Hemen bir kart gördü diye eleştirmemek lazım evet bende kızdım ama hemen oklarımızı atmaya gerek yok canını dişine takan oyuncu bu forma için. Umarım bundan sonra yapmaz böyle gereksiz hareketler.

Mücadele yetiyorsa Galatasaray'da oynamak için, Afrika'dan getirelim rastgele bir adam. Mücadele bakımından Barış'ı katlar zaten herhangi birisi.

Gördüğü 2. sarı kartın hiçbir açıklaması olamaz!..

Refleks, neden bilirek atılsın ki?

Barış özbek takımda en disiplinli oyunculardan biri.

Ben bile peste bazen ceza sahası için de adama kayıyorum :allaalla6vr:

Kaleci değilki Barış.Topa ayaklarını uzatsa tamam.:rolleyes:

Biri oyun diğeri profesyonel futbol ayırmak lazım.

Kötü oynadı demiyorum ben ama büyük yanlış yaptığı hareket.

Barış mükemmel oynadı tamam. Hee, tamam, hee.

P.S: Bırakın bu Barış hayranlarını kendi hayal dünyalarıyla baş başa.

Her futbolcu kırmızı kart görür barışda yanılmıyorsam ilk defa görüyor bizde! acımasızca eleştirmek haksızlık! ayrıca onu oyundan almakta geciken teknik ekipte suçluydu bugün!

Bu arada Mehmet Topal'ın Bükreş maçındaki golünü tekrar izledim de, arka direkte Barış var. Golü nasıl kokluyor bu adam ya. Yalnız birşeyi unutmuş. Ofsaytta kendisi. Orada top kaleciden dönüp Barış'ın önünde kalsa golü sayılmayacak. :(

İşte bazı arkadaşlar zekası yok derken bunu kastediyor. Büyük komutan Erwin Rommel'in bir lafı vardır: "...Aptal ve hırslı olanlar tehlikelidir, Onlardan kurtulurum..." (laf uzun, bu sadece bir bölümü)

Her futbolcu kırmızı kart görür barışda yanılmıyorsam ilk defa görüyor bizde! acımasızca eleştirmek haksızlık! ayrıca onu oyundan almakta geciken teknik ekipte suçluydu bugün!

Teknik heyet mi? :)

Kırmızı kart görmesi değil, o kırmızı kartı görme şekli herkesi kızdıran.

Bugün ki yaptığının açıklaması olamaz. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Barış veda turları atmaya başlasın. Böyle oyuncu Galatasaray'da oynayamaz. Yahut yedek oturmayı bilsin.

Bu arada Mehmet Topal'ın Bükreş maçındaki golünü tekrar izledim de, arka direkte Barış var. Golü nasıl kokluyor bu adam ya. Yalnız birşeyi unutmuş. Ofsaytta kendisi. Orada top kaleciden dönüp Barış'ın önünde kalsa golü sayılmayacak. :(

İşte bazı arkadaşlar zekası yok derken bunu kastediyor. Büyük komutan Erwin Rommel'in bir lafı vardır: "...Aptal ve hırslı olanlar tehlikelidir, Onlardan kurtulurum..." (laf uzun, bu sadece bir bölümü)

Dikkat et, kurtulan başkası olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt