Büşra Bozkurt
Sarı Üye
- 23 Ağustos 2009
- 148
- 0
- 1.286
Cevap: #8 Barış Özbek
bu adamin koskoca GALATASARAY TARATARINI sinir etmeye ne hakki var ya ?
bu adamin koskoca GALATASARAY TARATARINI sinir etmeye ne hakki var ya ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çocuğun yeteneğini ve Galatasaray'daki ilk sezonunda 30 küsür maçta oynadığını unutmamak üzre......
İlk yarıda kendisine yapılan net bir penaltı var.
Baış'ın mücadelesi yeter. Hemen bir kart gördü diye eleştirmemek lazım evet bende kızdım ama hemen oklarımızı atmaya gerek yok canını dişine takan oyuncu bu forma için. Umarım bundan sonra yapmaz böyle gereksiz hareketler.
Mücadele yetiyorsa Galatasaray'da oynamak için, Afrika'dan getirelim rastgele bir adam. Mücadele bakımından Barış'ı katlar zaten herhangi birisi.
Gördüğü 2. sarı kartın hiçbir açıklaması olamaz!..
Refleks, neden bilirek atılsın ki?
Barış özbek takımda en disiplinli oyunculardan biri.
Ben bile peste bazen ceza sahası için de adama kayıyorum :allaalla6vr:
Her futbolcu kırmızı kart görür barışda yanılmıyorsam ilk defa görüyor bizde! acımasızca eleştirmek haksızlık! ayrıca onu oyundan almakta geciken teknik ekipte suçluydu bugün!
Bu arada Mehmet Topal'ın Bükreş maçındaki golünü tekrar izledim de, arka direkte Barış var. Golü nasıl kokluyor bu adam ya. Yalnız birşeyi unutmuş. Ofsaytta kendisi. Orada top kaleciden dönüp Barış'ın önünde kalsa golü sayılmayacak.
İşte bazı arkadaşlar zekası yok derken bunu kastediyor. Büyük komutan Erwin Rommel'in bir lafı vardır: "...Aptal ve hırslı olanlar tehlikelidir, Onlardan kurtulurum..." (laf uzun, bu sadece bir bölümü)