#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yapayım yani, sol forvete kadar basıyorsa! Afrika'dan getireceğimiz herhangi bir adam da aynısını yapacaktır. oyuna basmak dışında bir etkisi olmayan adamı ne yapayım? boş pozisyonda omzuyla vuruyor, rövaşata deneyip boştaki Servet'in pozisyonunu bozuyor, rakip hücuma çıkarken boşa kayıyor. :rolleyes:

Oğuz Serdar'ın anti barışçısısın.Madem Afrikadan herhangi bir adam da yapar onları getirde yapsın.Oyuncu eleştirmek zaten çok kolay.Şu ülkede herkes illa birşey buluyor.Adam güzel oynuyor,basıyor,pres yapıyor şimdide rövaşata denemesine taktın.Orda Servet sokmasaydı kafasını çokta güzel vuracaktı.Ama sen kendince Barış'ın engellediğini düşünüyorsun.Kaldı ki engellese ne olacak?

Maçları lüften gözünüzle seyredin.Tamemen şartlamayın kendinizi.Bu adam iyi/kötü diye.

ne yapayım yani, sol forvete kadar basıyorsa! Afrika'dan getireceğimiz herhangi bir adam da aynısını yapacaktır. oyuna basmak dışında bir etkisi olmayan adamı ne yapayım? boş pozisyonda omzuyla vuruyor, rövaşata deneyip boştaki Servet'in pozisyonunu bozuyor, rakip hücuma çıkarken boşa kayıyor. :rolleyes:

Kim kimin pozisyonunu bozdu? Servet'in kac denemeden kac kafa vurusu gol olduki bu olsun? Orada Servet kafasini uzatmasa buz gibi bir gol olurdu. Pozisyonu bozan Servet Baris degil.

Şu Servetin Taktığı At Gözlüklerini forumda takan Arkadaşlar var Galiba

Barış iyi oynasada Kötü oynasada Kafasının Dikine Gidip Sürekli olur olmaz eleştirenler Var

Daha iyisi Varda oynatılmıyormu? Ben mi bilmiyorum?

çok koşuyor ve mücadelesi de iyi .. biraz daha az bencil ve biraz daha teknik olsa avrupa da çok rahat oynardı

Baris Avrupa'nin her takiminda oynayacak kapasitedi ve kaliyede bir oyuncu. Bulmusuz boyle bir oyuncuyu asip kesiyosunuz.

O Turk Xavi!

Aragones gattuso için yıldız değil demişti barışta öyle..Ama en faydalı futbolcu barış bana göre..

barış 3 büyüklerde gökhan gönülle beraber geleceğini en parlak gördüğüm, günümüz futboluna açık ara en uygun futbolcu

son iki maçında(birisinde 60 dakika oynadı) 14 top kazanma 1 top kaybetme ve toplamda 13 isabetsiz pas yaparak olayı bitirmiş oyuncudur aynı zamanda.)

Barış Bügün Fenerdede Beşiktaştada Trabzondada Banko Her Maç Oynar..

BARIŞ ANTRENMANI BİTİREMEDİ

Antrenmanın sonlarında bir pozisyonda hafif bir sakatlık geçiren Barış Özbek'in, idmanı tamamlayamadığı ifade edildi. Barış'ın tedavisinin tesislerdeki sağlık merkezinde yapıldığı belirtildi.

Pfffffff

Gençlerbirligi Maçında Çok İhtiyacımız Olcak Barışa İnş Bir Sorunu Yoktur.

Top çalma konusunda başarılı ama ben yine de büyük takım topçusu olduğu konusunda emin değilim.Ama takımda bulunması bize artı yönde kazanç bunu da belirtmeden geçmeyeyim

Yagiz kardesim, takimda bulunmasi arti derken zaten buyuk takim oyuncusu oldugunu beyan ediyosun. Yada GALATASARAY buyuk takim degil demeye getiriyosun, ki ben bunu demek istemediginden eminim :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt