#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış kendini güreş branşına adayabilir,umarım gider yoksa topu ayağına her aldığında kanalı değiştiresim geliyor.

[video=youtube;snZQaNJcXqA]https://www.youtube.com/watch?v=snZQaNJcXqA[/video]

:D:D

Geçen sezon Sabri'nin gittiği marangoza Barış'ın da acilen gitmesi lazım. Kalli'den sonra aşama kaydetemedi.

Barisla ne alip veremediginiz var,hala anlamis degilim.

Orta Sahaya mücadeleci kan ariyorsunuz.Baristan mücadeleci varmi?

Ayrica agir topcu degil.

En kötü yani iste,bazen kendini kaptirip Messi veya Ronaldo zannediyor.Ozamanda yapamayacagi seyleri denedigi icin topu kaybediyor.

Pas yüzdesini biraz gelistirse ve kendi kapasitesini bilip oynarsa ben Baristan cok ümitliyim.

Ha bide her faulde yarim saat yerde kivranip kiz gibi bagirmasina gicik oluyorum!

Ayrica agir topcu degil.

En kötü yani iste,bazen kendini kaptirip Messi veya Ronaldo zannediyor.Ozamanda yapamayacagi seyleri denedigi icin topu kaybediyor.

Pas yüzdesini biraz gelistirse ve kendi kapasitesini bilip oynarsa ben Baristan cok ümitliyim.

Ha bide her faulde yarim saat yerde kivranip kiz gibi bagirmasina gicik oluyorum!

aynen katiliyorum

Ayrica agir topcu degil.

Pas yüzdesini biraz gelistirse ve kendi kapasitesini bilip oynarsa ben Baristan cok ümitliyim.Ha bide her faulde yarim saat yerde kivranip kiz gibi bagirmasina gicik oluyorum!

İşte sorun orda 2 senedir bekliyoruz.

baris zan akman sarp servet leo aykut gitsin bu takimdan

Sarp'tansa Barışı görmeyi tercih ederim yedek kulubesinde. skor üstünlüğü bizdeyken oyuna girebilir

Bu cocuk kesin biryerlerden torpilli, yoksa bunun ayarindaki topcu bukadar zamandir Galatasarayda oynayamaz.

yalnız adam uyanık he,gitmem kalmak istiyorum falan diyip duruyor ikide bir,biliyo çünkü bizden bi ayrılsa anca 3.lig takımına falan gider,barış ı süper lig de bile alan takım olmaz o kadar iddialıyım,kendiside biliyor ne kadar yetenek fakiri olduğunu,aferin ama ben olsam bende gitmem oh ne güzel anasını satayım,ara sıra gir,oyna işte paranı al,batırısan sorun yok bütün medya arkanda, ne yapsın beyaaavvvvv çocuğun kapasitesi bu kadar diye mal mal laflar,barış ın yerinde olmak isterdim harbiden.

Takımın en yeteneksizi. Top ayağına yakışmıyor. Tek işi koşmak.

Bu takımdan gönderilmesi gereken ilk futbolcu.

Her zaman söylediğim gibi, Kalli'nin seni getirdiği yere geri dön, Almanya 5. liginde top oyna. Bu takım sana birkaç gömlek fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt