#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

yalnız adam uyanık he,gitmem kalmak istiyorum falan diyip duruyor ikide bir,biliyo çünkü bizden bi ayrılsa anca 3.lig takımına falan gider,barış ı süper lig de bile alan takım olmaz o kadar iddialıyım,kendiside biliyor ne kadar yetenek fakiri olduğunu,aferin ama ben olsam bende gitmem oh ne güzel anasını satayım,ara sıra gir,oyna işte paranı al,batırısan sorun yok bütün medya arkanda, ne yapsın beyaaavvvvv çocuğun kapasitesi bu kadar diye mal mal laflar,barış ın yerinde olmak isterdim harbiden.

dediğim gibi adam gitmez beyler,yarında gazetelere bakın barış ı eleştiren olmaz niye çocuğun kapasitesi bu kadar napsı,kapasitesine bişey etcem şimdi nese,kovun bu adamı yetti lan yetti!!!!!!!!!!!!!

Bu adamın yeteneği sadece ismail yk kliplerine oynamaya yeter.Futbolcu falan değil.Lütfen git.

amaa ama öle demeyin koşuyo barışşşşşş koşuyor...

halısaha topçusu...

Sana maçlarda küfür bile etmiyorum artık.Takıma da ziyansın,edilecek küfüre de.

box to box iniesta barış.Yürekli hırslı en azından biz Elano'yu gönderelim kötü kaka Elano piss.

Çift dalmaktan başka birşey bildiği yok. Ha bide sol ayağıyla şut çekmiyor mu, adamı kanser ediyor.

Maç içinde aldigi tüm toplari kaybetti, 5 metre ötesindeki adama pas atamadi. Yeter be yeter! Her maç kazmaliklarini izlemek mi zorundayiz ? Ya onu o kadar süre sahada tutan Rijkaard'a ne demeli ?

Tercüman rezaleti sitesi açacagimiza ortasaharezaleti.com diye bir site açsak daha iyi olmaz mi ? Sahsen ben açmayi düsünüyürom.

Barış Özbeği bu takımda tutanın mental sorunları vardır. Bu 3. lig topçusu bile değil, Galatasaray'da nasıl yıllardır oynuyor anlamıyorum. Göndermenin bir yolu olsada gönderebilsek...

Barış nolur git bu takımdan, yalvarıyorum git bu takımdan, git Almanya'da oyna...

Senin şu takımdan gideceğin günü merakla bekliyorum ve her seni o formayla gördüğümde Feldkamp'a küfür ediyorum.sana da ediyorum küfür maç izlerken merak etme.bi insan yeteneksiz olabilir ona bişey diyemem de beynini kullanır en azından.

bu adamın değil galatasaray forması, hehangi bir profosyonel takımda futbol oynaması yasklanmalı. hala yönetim nasıl bu futbolcuya maaş veriyor anlamadım. o oynayacağına maçlara 10 kişi başlasak daha iyi.ben hayatımda selçuk ve hüsyin çimşir de dahil bu kadar kabız bir futbolcu görmedim. bu adamın galatasaray forması giymesi, hagiye, popescuya, taffarele, tanjuya, hakana, ve hatta hatta inamatoya büyük hakaret. acilen bu futbolcu ya gönderilmeli yada ben sahaya inip direk kaval kemiğine dalacam

yahu ben nasıl futbolcu olamadım arkadaş,bu adam olduysa bende olurum,barış dünyanın en ballı adamı harbiden,köy evinde 5000 metre yükseklikte odun kırarken keşfedilmiş bi yetenek olmalı.

Yer Almanya'da bir mahalle. Kahraman isimsiz bir çocuk, Barış adlı arkadaşına seslenir:

-Barış olum, hadi gel top oynayalım.

-Top oynamak mı o da ne ki ?

-Gel, oynamaya başlayalım öğrenirsin.

-Tamam, geliyorum...

Ahh o gün keşke orda olsaydım, o isimsiz çocuğun ayağını eline verip evine yollasaydım. Barış'ın futbola başlamasını önlemiş, olur milyonlarca insana sağlıklı bir yaşam sağlardım. Keşke...
:asd::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt