Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Cevap: #8 Barış Özbek
Total futbol falan bu adam Türkiye sınırları olduğu sürece olmaz !
Total futbol falan bu adam Türkiye sınırları olduğu sürece olmaz !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız adam uyanık he,gitmem kalmak istiyorum falan diyip duruyor ikide bir,biliyo çünkü bizden bi ayrılsa anca 3.lig takımına falan gider,barış ı süper lig de bile alan takım olmaz o kadar iddialıyım,kendiside biliyor ne kadar yetenek fakiri olduğunu,aferin ama ben olsam bende gitmem oh ne güzel anasını satayım,ara sıra gir,oyna işte paranı al,batırısan sorun yok bütün medya arkanda, ne yapsın beyaaavvvvv çocuğun kapasitesi bu kadar diye mal mal laflar,barış ın yerinde olmak isterdim harbiden.
amaa ama öle demeyin koşuyo barışşşşşş koşuyor...
halısaha topçusu...
Çift dalmaktan başka birşey bildiği yok. Ha bide sol ayağıyla şut çekmiyor mu, adamı kanser ediyor.
Tercüman rezaleti sitesi açacagimiza ortasaharezaleti.com diye bir site açsak daha iyi olmaz mi ? Sahsen ben açmayi düsünüyürom.
Yer Almanya'da bir mahalle. Kahraman isimsiz bir çocuk, Barış adlı arkadaşına seslenir:
-Barış olum, hadi gel top oynayalım.
-Top oynamak mı o da ne ki ?
-Gel, oynamaya başlayalım öğrenirsin.
-Tamam, geliyorum...
Ahh o gün keşke orda olsaydım, o isimsiz çocuğun ayağını eline verip evine yollasaydım. Barış'ın futbola başlamasını önlemiş, olur milyonlarca insana sağlıklı bir yaşam sağlardım. Keşke...