#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bazıları çatlasada Barış 11'de oynayacak..Çünkü elimizde daha iyisi yok..!!! Bunu kavrayın artık..!!!

Bence zamanla kendisini geliştirecektir.Zaten yaş olarak genç , ilerleyen zamanlarda daha sıkı çalışarak eksiklerini kapatabilir.Teknik açıdan iyi olmayabilir ama gelecekte de bu böyle devam edecek anlamına gelmez , eğer iyi çalışırsa ve gerçekten isterse yapabilir.

Barış'ın senaye daha iyi olacağını düşünüyorum. Şutlarını ve ar padlarını geliştirmesi gerekir.

Rijkaard presin nasıl uygulandığını, pres yapmanın sadece ‘deli danalar gibi koşmak’ olmadığını öğretecek.

Osman Tanburacı

"BENİ İSTEYENLERİN KULÜBÜMLE ANLAŞMASI GEREKİR"

Galatasaray'ın genç ve başarılı orta saha oyuncusu Barış Özbek, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Skibbe'nin kendisini Frankfurt'a istediğine dair çıkan haberleri Maraton.Com.Tr'ye değerlendirdi.

Barış Özbek, Maraton.Com.Tr'den İlker Ezibay'a yaptığı değerlendirmede "Teklif almak güzel. Gurur veriyor insana. Bu başarılı olduğunuzu gösterir. Ve başarılarınız değerlendirildiğini görmek çok daha güzel.

Sonuçta bonservisim Galatasaray'da. Eğer gelen teklifler kulübümün ve benim menfaatlerime uyarsa neden olmasın.

Beni isteyenlerin önce kulübümle görüşmeleri ve anlaşmaları gerekir. Dediğim gibi gelen tüm teklifler sonuçta başarınızı ortaya koyar" dedi.

https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=79557

İyi bir bonservisle satılabilir.Alt yapıda Cumhur var,izleyenler bilir.Aynısı bu Barış'ın. :D

Cevap: # 8 Barış Özbek

bir insan doksan dk deper atarmı bana tv den izlerken öyle geliyo her gördüğümde hızla rakibinin üstüne gidiyo ve topu almaya çalısıyo mucadele yönünden tam not weririm ama topu daha iyi kullanması lasım bu yönünü eğer iyi bir biçimde gelistirirse avrupadan ii takımlar kapısır:D

Eğer orta saha transferi olursa takımda 11 girebilmesi çok zor.Aslında biraz daha düşünerek,bilinçli oynasa sağ bekte çok iyi olabilir.Güçlü,hızlı dakika 90 olsa bile depar atabilicek kondisyona sahip,kolidara çevirir sağ kanadı ama...

Baris fizik olarak cok güclü ve en önemliside her zaman hazir.

Rijkaard'ın gelmesi en çok Barış'a yarayacak gibi duruyor takım genelinde.Paslarını geliştirdiği takdirde ilk 11'in değişilmezi olur...

gelişecek şeyler var, gelişmeyecek şeyler var. Barış gibi fizik gücünüz olabilir. çok kolaydır o fiziği yapmak. 2-3 aylık bir çalışma sadece. ama futbol zekası hadi geliştirelim diyince gelişmez.

Bu sene banko oynayamaz, gecen sene cok sakatliklarimiz vardi mecburen oynuyordu.Kendisini gelistirecegini hic sanmiyorum....

Bu sene paslarını geliştirmediği sürece zor şans bulur ki fazla katkı yapamıyor.Mustafa sarp formayı alır ondan bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt