#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Hadi diğerlerine birşey demiyorum da Cana'nın Topal'dan kötü olduğunu düşünüyorsan harbiden helal olsun. Bak başka bir şey değil, harbiden helal olsun.

Daha birseyini görmedigim adamın neyine iyi diyebilirim ki? Suana kadar iyi bir kesici, o kadar.

ön liberodan ne bekliyosun ki:)

Mustafa Sarp'ın olduğu yerde pek göze batmıyor. Bana varlığı da rahatsızlık vermiyor.

Serhat haksız falan değil kimse kusura bakmasın.Barış denen adamı satmaya kalksan kim alır?Barış'ın deli gibi koşmaktan başka ne meziyeti vardır?

Niye buna takılıyoruz ki?Kimse demiyor ki al banko her maç oynasın.Diyoruz ki Mustafa Sarp'ın banko oynadığı yerde Barış çok çok iyi oynar, ama süper bir yedektir.Koşar, pres yapar mücadelecidir.Top çalar.Teknik olarak sıfır meziyet var, amenna ama zaten o da olsaydı yedek değil banko oynasın derdik.Barış bu takımda yollanması düşünülmesi gereken en son isimlerden birisi olmalı.

Ya ne teknik sıfırı. Mustafa Sarp, Lorik Cana ve Ayhan, Barıs kadar dikine oynasında göriyim onların tekniklerini, kabiliyetlerini, isabetli pas yüzdelerini.

Cana'nın kötü olduğunu savunan bir adamın Barış'ı övgü dolu sözlerle anlatmasını dinliyoruz.

Barış denilen futbol katiline futbolculuk lisansı veren kişiyi Allah bildiği gibi yapsın.

Elano'dan kat kat daha faydalı. Takımın en çok pres yapan futbolcusu. Maalesef Sarp iyileşirse tekrar yedek kalır.

Baris pres yapiyor da bosa pres yapiyor. Bu kadar kolay calim yiyen bir adam yok. Artilari enerjik olmasi ve ileri cikislari. Diger cogu ozelligi faullu. Sarp'a tercih ederim buyuk ihtimalle.

Baris pres yapiyor da bosa pres yapiyor. Bu kadar kolay calim yiyen bir adam yok. Artilari enerjik olmasi ve ileri cikislari. Diger cogu ozelligi faullu. Sarp'a tercih ederim buyuk ihtimalle.

Best of the worst diyorsun.Koşmak pek birşey değil ama Sarp'da hiçbirşey olmadığı için bir nebze tercih edebilirim.Ama yine de al birini vur ötekine.

Aynen öyle,xavinin,iniestanın hatta pedronun yaptığı pres(alan daraltma) 100 kat daha etkili barıştan.Barış oyuncunun üzerine 200 km ile giden kamyon gibi koşuyor,adam bi kıçını oynatıyor barış pazara gidiyor hemen.Hayatımda gördüğüm en yeteneksiz oyunculardan biridir barış.

Barış mı Cana mı Ayhan mı vs. vs. de bizim bu tarz oyunculara ihtiyacımız yok. Barış takım iyi olursa oynar, Elano takım iyi olursa oynar, Cana takım iyi olursa oynar eee zaten bunlar iyi oynasa takım da iyi olur. Cana çok iyi bir ön libero olabilir, Barış çok koşabilir vs. vs. Hayri'nin deyimiyle bu tarz oyuncu tercihlerimiz leş. Gökhan İnler gibi gerektiğinde pas yapan, oyuncu eksiltebilen topu ayağında tutan oyunculara ihtiyacımız var bizim. Ne Cana ne Barış. Bizim Ernst gibi, Emre gibi Gökhan İnler gibi orta saha ya da ön liberolara ihtiyacımız vardı o tarz oyuncu da alınmadı. Hepsi tek yönlü bu oyuncuların Cana da dahil. Yanındakine hemen pas atması birşey değiştirmez.

Heh tamam biri konuyu ne zaman cana ya getirecek diye bakıyodum bende:)

Heh tamam biri konuyu ne zaman cana ya getirecek diye bakıyodum bende:)

Bizim karşılaştırmalarda problem var. Yani Insua mı Hakan mı Sabri mi Serkan mı vs. vs. Hakan kötü nesini kıyaslayabiliriz Insua ile. Aynısı Barış için de geçerli ya da diğerleri için de. Barış kötü Cana iyi. Evet de Barış niye kıyaslama kriterimiz bizim Cana için. Benim dediğim genel. Benim yetkim olsaydı klüpte ne Cana ne Ayhan ne Barış ne de diğer orta sahalar. Emre gibi, Ernst gibi İnler gibi oyuncu bulmaya çalışırdım.

Bizdeki temel problem Barış'ta olsun Ayhan'da olsun Cana'da olsun ayağında top tutamayan oyuncular. Bizim orta sahanın top tutması lazım, tamam yanındakine ileri pas vermesi iyi olabilir de top tutamıyor hiçbiri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt