Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış takımın en kötü oyuncusu.
Barış gibi bir futbolcu nasıl 4 yıl Galatasaray'da oynar anlamıyorum. :happynew:
Sarp&Barış ortasahamızın gücü :tiphat:
Barış gibi bir futbolcu nasıl 4 yıl Galatasaray'da oynar anlamıyorum. :happynew:
Bu bir ara,Lincoln'den özenip no-look pas falan yapıyordu.Daha doğrusu yapmaya çalışıyordu.
Bak Barış eğer bugün yapmaya kalkarsan uyarayım,adama bakıp topu boşa atmayacaksın,boşa bakıp topu adama atacaksın.

Kontrati uzatilmali. Türk statüsünde ve savasci kimligi var. Böyle oyunculari takimda bulduracaksin. Ilk 11 demiyorum ama en azindan yedekler arasinda bekler ve oyuna göre maca girebilir. Yedek diye zaten sesini cikarmiyor.
Kontrati uzatilmali. Türk statüsünde ve savasci kimligi var. Böyle oyunculari takimda bulduracaksin. Ilk 11 demiyorum ama en azindan yedekler arasinda bekler ve oyuna göre maca girebilir. Yedek diye zaten sesini cikarmiyor.