#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bu bir ara,Lincoln'den özenip no-look pas falan yapıyordu.Daha doğrusu yapmaya çalışıyordu.

Bak Barış eğer bugün yapmaya kalkarsan uyarayım,adama bakıp topu boşa atmayacaksın,boşa bakıp topu adama atacaksın.

Bugün tek golümüzü Baris atar.

Kontrati uzatilmali. Türk statüsünde ve savasci kimligi var. Böyle oyunculari takimda bulduracaksin. Ilk 11 demiyorum ama en azindan yedekler arasinda bekler ve oyuna göre maca girebilir. Yedek diye zaten sesini cikarmiyor.

Kontrati uzatilmali. Türk statüsünde ve savasci kimligi var. Böyle oyunculari takimda bulduracaksin. Ilk 11 demiyorum ama en azindan yedekler arasinda bekler ve oyuna göre maca girebilir. Yedek diye zaten sesini cikarmiyor.

Yani sırf mücadele ediyor diye Sarp´tan bile kötü bir adamı takımda mı tutalım ? Zihniyete gel aga .

BÖ8 :cool:

Ben yedek kalacak adam mıyım falan diye olay çıkartsa baya klas olur ama :P

Yine görevini çok iyi yaptı , bizi yine çok iyi delirtti . Defol git artık lan !

Direkten dönen topu disinda ikinci yari hic yoktu sahada.

Spiker çok çalışkandı dedi.Boş kaleye vopu vuramazsan Abicim,boş kaleye o topu sokamazsan çalışkanlık falan hikaye.Her hafta sinir hastası oluyoruz.

Sarp'tan sonra Essien etkisi yapar zannediyordum ama attığı taş ürküttüğü kurbağaya deymiyor!

bence sabriyle birlikte en iyilerdendi

ikinci yari solbek oynadi bildigin

bir yere kadar

Bence de iyiydi.Kewell'ın defansif zaaflarını kapatmaya çalıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt