#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

İyi bulduğuna göre sen seç bakalım kimin hatası... Benim için şahısların hata yapması önemli değil, şahısların kurduğu sistemlerin, düşüncelerin, zihniyetlerin eleştirilmesi önemlidir. Maalesef sen bunu yapmadığın için dolaylı olarak sende hatalı duruma düşüyorsun.

@Yaser amacım laf dalaşına girmek değil, sabahın köründe başka bir işim mi yok sanki... :)

Iyide kimse Adnan Polatı elestirmiyoken ben elestiriyodum. Gir eski mesajlarıma bak. Millet transfer sarhosuyken onlarla dalga geciyodum yine oltaya geldiniz diye. O konudaki muhattabın kesinlikle en son ben olurum.

Gençlerbirliği maçında bi no-look pas attı mest oldum yahu.

Dan-dun futbol oynuyor. Geleli kaç yıl oldu hep aynı hatta belki geriye gitmiştir eskisine göre. Hiç mi geliştirmez ya bir futbolcu kendisini. Koşuyor, çabalıyor da boş bunlar biraz da futbol zekası lazım ve dan-dun oynamaması lazım.

takımda beyni soyunma odasında kalmış onun yerine yanına bolca hırs almış bir sabri vardı..şimdi barış da var..tek oynuyabileceği yer sabri sağ bek iken önünde sağ açık..rakip için o kanat inşaat a girmek kadar tehlikeli olacaktır...bi an önce takıma veda etmeli....

Beşiktaş ve fener bize bir iyilik yapın lan :D alın şu adamı.

Hiç futbolu bilmeyen bir adamı direk sahaya ilk 11 çıkarsanız, Barış gibi şuursuzca ancak bu kadar boş koşular yapabilir. Yani kendini ispatlamak için topun peşinden sürekli deli gibi koşan adamlar olur, halı saha maçlarda fln. Barış bunu 90x120'de denediği için ilk 30 dakikada tek bir özelliği olan enerjisini harcıyor ve zaten olmayan orta saha gardımız tamamen düşüyor. Kısaca Barış futbolcu fln değil. Ama hala diyorum, çok iyi bir orta saha kurulduktan sonra, 60-70. dakikalardan sonra oyuna girebilecek yedek bir oyuncu olabilir. Bu lig için.

Bende hiç beğenmem ama en azından birşeyler yapmaya çalışıyor.

34yxtzl.jpg

Barış'ın bu takımda olması bile başlı başına bir skandal geldiğinde umutluydum fizik ve mental eksiklikleri yok çokta mücadele ediyor ancak biraz oyun zekası olsa bana maçta sadece sanki sprinter atlet almışızda orta sahada koşturuyoruz izlenimi veriyor.Ne pasları düzgün ne çalımları var ne ara pas falan atması var hiçbişeyi yok sadece koşuyor bence biran önce atletizm'e yönelmeli iyi bir sprinter olabilir :D

#8 Barış Özbek

Barış'ın ASY hakkındaki Düşünceleri:

Biz gercekten bu zaferlerle büyüdük. Galatasaray zaferleriyle. Ve o zamanlar biz seviniyorduk, şimdi yine biz seviniyoruz ama sevindiriyoruz da. Bu tabii ki olayı cok güzel yapiyor. Yani hem seyircileri sevindirmek bizi cok sevindiriyor ama tabii ki, benim ailem de G.Saraylı oldugu icin ben hemen orayı düşünüyorum. Simdi acaba babam nasıl seviniyor, annem nasıl seviniyor diye. Bu beni cok mutlu ediyor.

:ays::ays::ays:

Barış mı sevindiriyormuş şimdi bizi ?

Hangi dünyada yaşıyorsun Barış ?

Bir paragrafta 20 kez seviniyoruz demiş :D adam daha konuşmayı bilmiyor.Biz bundan pas yapmasını bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt