#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Kendini yere atandan kasıt faulu gösterme anlamında boş pozisyonda kendini yere atma olayını bizde benimsemiyorum,olay faulu hakeme göstermedir.

Mesala Ugur incamanın yaptıgı hareket penaltı ama Lincoln onu hakeme çok güzel gösterdi,orda başka bir oyuncu olsa dizlerinin üzerine düşerdi Barış olsa biraz abartırdı belkide hakem penaltı vermezdi ama Lincoln mükemmel gösterdi hakeme penaltı oldugunu ;)

Zaten beşiktaş maçında dikkat ettiyseniz belli bir süre devam etti düşmemek

için orda kendini bırakmayanı zaten döverler ama bir bellinzona maçındaki

kazandığımız penaltıda resmen kendini bıraktı ve hakemde verdi, ben bu tür

pozisyonlara diyorum...

Arkadan çekiyorlar Lincoln'ü hemen topu bırakıp hocaya dönüyor hakem sarı kartı veriyor oyuncuya gerçekten çok uyanık :D

Nasıl bu kadar isabetsiz pas, orta ve şut performansı sergilediğini anlayamıyorum. Dün maçı izlerken fitil etti beni ya

ee yuh diyorum artık barış kaçtane top kaptı hücüma çıktı baroso gollük pozisyon yarattı..Pasları çok isabetli değil buna katılıyorum ama abartıyosunuz yani..

Barış dün özellikle ilk yarıda orta sahada Arda ile birlikle hucum arasında köprü kurdu bir kaç defa Baros'a pozisyon yarattı ama ginede iyi degildi vasat kaldı...

Kewell dönene kadar sağ kanat Barış ve Sabriye emanet :o En azından o kanatta defansız olarak iyi durumdayız ama hucum işinde :rolleyes: :D

Barış dün özellikle ilk yarıda orta sahada Arda ile birlikle hucum arasında köprü kurdu bir kaç defa Baros'a pozisyon yarattı ama ginede iyi degildi vasat kaldı...

Kewell dönene kadar sağ kanat Barış ve Sabriye emanet :o En azından o kanatta defansız olarak iyi durumdayız ama hucum işinde :rolleyes: :D

Sag taraf Allaha emanet:D Dun dedigim gibi bende barıstan acık olur diye dusunuyodum ki taki dune kadar su takımda acık olarak işe yarar aydın var oda paso sakat ama benim en cok istegim serkanın gelmesi bordo macına yetişme olasılıgı varmı? yoksa kapattımı sezonu

@ Murat yetişse bile kondisyondu çartı çurtu derken Serkan sezonu kapatır.

Ayrıca Barışı sağ açık olarak oynatırsak çift forvet oynayabiliriz,çünkü Barış hucum olarak çok iyi olmasada orta sahada defansız olarak çok iyi çok koşuyor rakibi bozuyor.

Barış--M.Topal--Arda

-------Lincoln-------

---Baros----Nonda--

Geçen seneki gibi olabilir ama bu Kewell'la olmuyor :o

Tabi Nonda ilk yarıdaki performansı sergilecekse hiç oynamasın daha iyi :)

Barış çok iyi değildi.Ama abartıldığı kadar kötüde değildi.İşini gerektiği gibi yapıyor.Bu maç sadece biraz aksadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt