#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

Büyük maçlarda rakibin en önemli oyuncusunu kitleyebilecek kapasitede yırtıcı bir savunma oyuncusu. Her zaman takımda olması gereken bir alternatif.

Geçen sene Hertha deplasmanında oynadığı oyunu unutamıyorum.

geçen dönem oynanan Bjk maçında 2.yarının en iyi oyuncusu denen ERNST i sahadan silmesini neredeyse tek başına rakibi kendi sahasına hapsetmesi.

Barış mükemmel topçudur kullanmasını bilene...

Cevap: # 8 Barış Özbek

Büyük maçlarda rakibin en önemli oyuncusunu kitleyebilecek kapasitede yırtıcı bir savunma oyuncusu. Her zaman takımda olması gereken bir alternatif.

Geçen sene Hertha deplasmanında oynadığı oyunu unutamıyorum.

İşte anlaşılması gereken nokta da bu. Madem hepimiz Rijkaardın rotasyonuna saygı duyuyor ve rakibe karşı farklı anlayışla maça çıkacağını biliyorsak, Barışın da savaşçı yapısı ile önemli silahları savuşturacak bir oyuncu olduğunu görebilmemiz lazım, kimi maçta 11 de yer bulacaktır bence.

Cevap: #8 Barış Özbek

Abartılı olabilir; ama maçın bize dönmesini sağlayan biriydi.

Barış haddini bildiği ve işine baktığı sürece takımımız için önemli bir kazançtır kanaatimce . Teknik-taktik eksikliklerinin farkında olup iyi yaptığı iş üzerine yoğunlaşmalı .

Arda ve Kewell 'ın yüzünden düşen ortasahayı ayakta tutmak için oyuna girdi. Keita 'nın çıkmasına şaşırdım Keita gibi:)

Barış Topal'ı keser. Kondüsyonu çok iyi. İleri-Geri çalışıyor hücuma çok katılıyor, gol de atıyor. Yararlanmalıyız.

Bugün yine Elano'ya atayım derken, out'a attı topu. Hemen ardından sol altta pas yüzdesi istatistiklerinin gelmesi ise çok manidar oldu. :D

2-0'dan sonra oyundan düşen Beşiktaş karşısında iyiydi ortasahada.

Barış'la alakası yok. Ankaraspor maçında da aynısı oldu. 60'dan sonra oyunu biz domine ettik. O 30 dakikada rakibi ezerek galibiyet aldık ve maçta Barış yoktu. Yine aynı şeyi yaşadık. Hatta daha ilerisi, 2-0'a getirerek rakibin direncini kırmıştık zaten. Barış girmiş, maç dönmüş. Yok böyle birşey. Linderoth ve Ayhan gibi 2 adamımız yok bizim kadroda ve Barış yedek. Yani bu demektir ki, Barış kulübede emaneten oturuyor. Devre arası yapacağımız yabancı transferiyle ve Ayhan'ın sağlam olmasıyla, Barış hakettiği yere yani tribünlere kavuşacak.

Baris iyi oyuncu evet.

Ama Topal'i kesecegine inanmiyorum

Sarp-Topal ikilisinden birinin yerinde oynamalıydı diye düşünüyorum açıkası. Özellikle topal böyle oynarken...

Barış'la alakası yok. Ankaraspor maçında da aynısı oldu. 60'dan sonra oyunu biz domine ettik. O 30 dakikada rakibi ezerek galibiyet aldık ve maçta Barış yoktu. Yine aynı şeyi yaşadık. Hatta daha ilerisi, 2-0'a getirerek rakibin direncini kırmıştık zaten. Barış girmiş, maç dönmüş. Yok böyle birşey. Linderoth ve Ayhan gibi 2 adamımız yok bizim kadroda ve Barış yedek. Yani bu demektir ki, Barış kulübede emaneten oturuyor. Devre arası yapacağımız yabancı transferiyle ve Ayhan'ın sağlam olmasıyla, Barış hakettiği yere yani tribünlere kavuşacak.

Serhat odandaki Baris resimli dart tahtasina talibim ayrica gazetelerde Baris resmi uzerine cizdigin bilimum sakal, biyik, tek kas gibi komik ogelerden de haberdariz.. :o

Oyuna sonrada girdigi halde rezaletti bugun. Kendini toparlamassa daha zor oynar.

kendini ne zannediyor anlamıyorum, çalımları vs sinirlerim tepeme çıktı şu güzel pana maçında bile

Yine klasik artistik-kendini gösterme krizi tuttu Barış'ı. Bu gidişle Rijkaard kapıya koyar Barış'ı.

Senden istenilen ortasahayı toparlaman, koşup-pres yapman. Rijkaard seni çalım at, artistik yap diye koymadı sahaya. Artık bu işleri bırakıp görev adamı olmalı.

Barış takımda kimden ne görse hemen kapıyor.:D

Geçen sezon Lincoln'dan no-look pası öğrenmişti. Defansta bile yapıyordu.

Arda'dan sürekli feyk atmayı öğrenmişti.

Bugünde Elano gibi 60 metrelik ters top atmaya çalıştı.

İlk geldiği dönemden geçen sezon sakatlanana kadar tam bir görev adamıydı. Fazlasına kaçmıyordu. İlginçtir artık kapasitesini aşmaya çalışıyor. Görev adamı rolünü kabul edip oynasa Topal'ı keser. Geçen sene Herta deplasmanındaki oyununu unutan yoktur heralde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt