#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış kötü oynamadı.Takımı hep ileri taşımaya çalıştı çok yerinde müdahalelerde bulundu.Denedi çırpındı ama çokta gününde değildi.Barış gibi oyuncuların hücümda sorumluluk alması beni çok sevindiriyor.

Nasıl bu kadar isabetsiz pas, orta ve şut performansı sergilediğini anlayamıyorum. Dün maçı izlerken fitil etti beni ya

Böyle söylüyor olmam Barış'ın takımımızdaki yerini görmezden geldiğimi göstermez. Sabri de aynı hastalığın sahibi ama ikisi birden defansif olarak çok iyiler. Önlü akalı oynadıklarında sağdan atak yememiz mümkün değil ama zayıf rakip karşısında hücuma ağırlık vermek istediğinde çok sırıtıyo

Sabri de barısta orjinal bek oyuncuları degil 4-4-2 nin kanat oyunu oyuncuları ama GS suan ki sisteminde yerleri yok gibi gözüküyor . İkisinide bence orta alanda göbekte oynatmak bek oynatmaktan cok daha mantıklı geliyor . Takımımızda orjin olarak sag bek Serkan - Sabri yeri geldginde oynayabilirler ama barısın cok zorda kalınması haricinde bekte görev almasına karsıyım .

Sabri de barısta orjinal bek oyuncuları degil 4-4-2 nin kanat oyunu oyuncuları ama GS suan ki sisteminde yerleri yok gibi gözüküyor . İkisinide bence orta alanda göbekte oynatmak bek oynatmaktan cok daha mantıklı geliyor . Takımımızda orjin olarak sag bek Serkan - Sabri yeri geldginde oynayabilirler ama barısın cok zorda kalınması haricinde bekte görev almasına karsıyım .

Bence de Barış'ın bek oynamama konusunda haklısın, zaten orda başlasa bile bek gibi oynamıyo, ortaya kayıyor hemen fakat bence Sabri artık bek oynamayı iyice öğrendi. Uğur sapasağlam dönene kadar oranın sahibi bence Sabridir.

Barışı göbekte oynatmak mantıklı.Katılıyorum zorda kalmadıkça bek oynamamalı ama Sabri Uğur gelene kadar bekte oynayabilir.

Barış kanat oyuncusu değil onun asıl mevkisi Ayhan oynadığı bölge.Ortasahanın ortasında oynayınca Hertha maçında gördünüz ne kadar iyi oynadığını...

Baros'un kafa vuruşları çok iyi degil, hava hakimiyeti yok.Sabri ve Barış bence orta açmayıp topa bassalar yada yerden sert şekilde vursalar daha iyi olur..

Tabi Ümit,Nonda,Yaser oynarsa işler değişir.

Baros'un kafa vuruşları çok iyi degil, hava hakimiyeti yok.Sabri ve Barış bence orta açmayıp topa bassalar yada yerden sert şekilde vursalar daha iyi olur..

Tabi Ümit,Nonda,Yaser oynarsa işler değişir.

Yaser oynarsa havadan orta açmak şart.:D

Barış Galatasarayda en sevdiğim oyuncuların başında geliyor.Süper bir oyuncu.Çok iştahlı oynuyor.Asıl yeri Ayhanın oynadığı mevki ama ne hikmetse sağbek,sağaçık oynatıyorlar ve Ayhan berbat oynamasına rağmen oraya düşünmüyorlar.Barışa laf edenler Almanlardan daha iyi biliyorlar galiba.

Barış Galatasarayda en sevdiğim oyuncuların başında geliyor.Süper bir oyuncu.Çok iştahlı oynuyor.Asıl yeri Ayhanın oynadığı mevki ama ne hikmetse sağbek,sağaçık oynatıyorlar ve Ayhan berbat oynamasına rağmen oraya düşünmüyorlar.Barışa laf edenler Almanlardan daha iyi biliyorlar galiba.

Oh be ayhanın berbat oynadığını gören biri çıktı sonunda ..:D

Arkadaşım takdir ediyorum futbol bilgini :D

Mecburiyetten sağ bek oynuyo.Nerdesin Uğur?Gel bitir şu dertlerimizi.

Hazırlık maçı işte fazla önemli değil daha çok forma bulamayan oyuncular için önemliydi!

biraz teknigini gelistirmesi lazim cok kolay top kaybediyor, iyi mücadele ediyor ama ofansif yönü daha iyi olmasi lazim, daha güzel paslar vermesi lazim, biraz daha akilli oynamasi lazim, cok calismasi lazim cok!

Ben Barış'ı çok beğeniyorum günümüz futboluna çok uyuyor böyle oyuncuyu google'de arasanız inan ki bulamazsınız böyle bir enerji bir Gattuso abisinde var birde onda tipide benzemiyor değil neden olmasın birgün Milan'a gider inşallah! (30 milyon €) :D

ne kadar kötü oynasa da ilk 11'de Aydın'a tercih ederim Barış'ı. yeterince mücadele etmeyen bir ortasahaya sahibiz, bunun için Barış'a çok ihtiyacımız var...

ne kadar kötü oynasa da ilk 11'de Aydın'a tercih ederim Barış'ı. yeterince mücadele etmeyen bir ortasahaya sahibiz, bunun için Barış'a çok ihtiyacımız var...

Bencede.Ortasahanda Lincoln,Kewell,Arda gibi adamların varsa,Barış gibi adamlarında olmalı.

bugün yine formundaydı, tabi futbolun sadece foul yapmaktan ve top kaptırmaktan ibaret olduğunu varsayarsak. :rolleyes:

Son maclardaki performansi Serhat'in yuzunu guldurmus belli ki. Mehmet Guven ve o rezaletti bugun. Orta sahayi bombos biraktilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt