#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Oyununa birsey demiyorum. Tamam cok yipratici mücadeleci ama cok yatiyo yerde abi ya.. Dokunsan aglarim misali, yere yatiyo kalk demeseler kalkmazda haa o sekil:) Bunu baska yapan oyuncu yok bizde.

Sende haklısın tabi iyi bir özellik değil de biz takıma kattıklarına bakmaya çalışalım.Diğer yönlerden bakınca çoğu oyuncumuzda kusurlar var.Barış dinamo gibi çalışsın gerisi önemli değil tabi bana göre.

Forma kapmak için azimle çalışan hiç bir idman kaçırmayan sahada 90 dk' g... yırtan adam nasıl şimarık olur :mad:

Şimarık dedigin adam idmana çıkmayan,çalışmayan,tatilden geç dönen,saha içinde laubali hareketler yapan oyunculara şimarık denir.

Artık sırf eleştirmek için komik durumlara düşüyorsunuz...

Bence saha içinde kendini yere atmak şımarıklık değildir.

Sende haklisin aslinda onun yaptigi simariklik degil, tam bir cirkeflik..

Antuda bizim futbolcularımız bu kadar eleştirilmiyor he..

Hele baros konusu 60 sayfa olmuş..:D

göz var, izan var. şu takımdaki en şımarık adam Barış Özbek.

şu yaşınıza gelmiş insanlarsınız. insanların davranışlarından nasıl karakterde olduklarını az çok çıkartabilmeniz gerekir diye düşünüyorum.

bugün farkettiyseniz, bir pozisyonda ikili mücadelede yere düşüyor. önce hakeme bakıyor, sonra yerde kıvranmaya başlıyor.

Baktık futboluna laf söylüyoruz tutmuyor şimdi şımarık diyoruz 1. dakikadan 90. dakikaya kadar pres çok şımarık gerçekten.Bu adam şu ana kadar kaç kart görmüş bakın derim.

C.Ronaldoda Şımarık Hareketler var Ama Bu Onun Dünyanın En iyi Futbolcusu Olduğu Gerçeğini Değiştirmiyor

Şımarıklığı Bir kenara atıyorum

Barış Takım Veya Maç Ayırt etmeden Oynadığı Her Maç 90 Dk Koşan Takıma yararlı olmaya Çalışan Ve Nerde Oynarsa Oynasın Sırıtmayan Bir Futbolcu

Bu Kadar Saçma Sapan Eleştirileri Antuda Bile yapmıyorlar

Barış'a laf yok onun gibi mücadele eden başka oyuncu varsa söyleyin!

göz var, izan var. şu takımdaki en şımarık adam Barış Özbek.

şu yaşınıza gelmiş insanlarsınız. insanların davranışlarından nasıl karakterde olduklarını az çok çıkartabilmeniz gerekir diye düşünüyorum.

bugün farkettiyseniz, bir pozisyonda ikili mücadelede yere düşüyor. önce hakeme bakıyor, sonra yerde kıvranmaya başlıyor.

bu konuya erman toroglu'da deginmisti, rakip oyunculari cileden cikartacak hareketler yapiyor sinir bozucu, daha dikkatli olmasi lazim.. bu siralar cok havalarda

Baktık futboluna laf söylüyoruz tutmuyor şimdi şımarık diyoruz 1. dakikadan 90. dakikaya kadar pres çok şımarık gerçekten.Bu adam şu ana kadar kaç kart görmüş bakın derim.

Bugun yaptigi pres bos bos kosmaktan baska birsey degildi. Baris normalde yararli ama yaninda Topal oldugunda. Guven'le oynadiginda ne yapacaklarini sasiriyorlar. Baris kosup rakibi bozmak istiyor, Guven pas dagiticisi olmak istiyor ama sonuc olarak Baris tek basina caresizce kosarken Guven de sadece bostaki adamlara pas atiyor. Ikisinde de ne yer tutma, ne akillica pres ne de hucuma katki var. Ayhan ikisini de cebinde tasir. Ortadaki ikiliye Ayhan-Topal-Linderoth'dan ikisini monte etmek gerek.

zaten ayhan-topal-tobbe 3'lüsü oynayacak durumdaysa barış'ın esamesi bile okunmaz ön liberoda. ancak kewell yokken takımın mücadeleci yapısını artırmak adına sağ kanatta aydın yerine barış oynamalı...

Son maçlarda hicde iyi bir oyun sergilemiyor sacına garip bişey takıp ancak sahada dolaşıyor ceza sahası icinde (bizim) hareket yapmaya calısıp tok kaptırıyor Hayırlısı Olsun.

barış skibbenin bir numaralı adamı ön liberoda en son keseceği adam bunu hep beraber göreceğiz

Önliberoda Tobi dönerse Tobi Topal oynar.Barış Kewell yokken sağ kanatta oynamalı ki takımın direnci artsın.

kalli su takıma yaptıgın en buyuk iyiliklerinden 2.cisi Barıs 1.ciside istifa etmen.

Barıs takımın dinamosu her takıma lazım benim gözümde bizim takımın gattusosu o mevkide ya cok teknik olup cift yönlü olucaksın yada teknigin o kadar yoksa bunu mucadele gucunle kapatıcaksın barıs cift yönü belki oynayabilir ama şimdi deil şimdilik mucadele gucuyle o acısını kapatıyor ama bu yapamıcak anlamına gelmez barıs gibi bir futbolcuyu avrupadan almaya kalksan en az 6 mn £ para isterler kıymeti bilinmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt