#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bu gençleştirme olayını yönetim düşündü ve başına Kalli getiridi Kallide en iyi işini Barış'ı alarak yaptı :)

Bu adam son maclarda hic bi işe yaramam ben dedi

normalde iyi oynuyo diyorum ancak cok dengezi futbol zekası hic yok sadece yorulmuyo hep kosuyo

İŞİN İYİ YANIDA BU YA KOSAN ADAM GEREK :D

Lincoln , Kewell , Arda gibi ofansif oyuncuların varsa , bunların arkasında mutlaka koşan,rakibe basan,alan daraltan bir oyuncu şart.Bana göre Barış bu işi iyi yapıyor.

Şöyle diyeyim Barış fener maçında oynasaydı o skor 4-1 bizim lehimize olabilirdi. O kadar önemli bir oyuncu bizim için. adam resmen top için savaşıyor. gerekirse faul yapıyor ama o topa hamle yaptığında ya kapacak ya kapacak. bununla da kalmıyor, rakibe bastığında diyelim rakip pas verdi onu itti oyundan, Barış bırakmıyor gidip pas atılan adam uzakta da olsa koşup ayağına yapışıyor başının belası oluyor. hani tekniği olsa Türkiye'de durmayacak bir oyuncu bana göre.

İddaa ediyorum,Orta sahamız

Sabri-Barış-M.Topal-2.Barış

---------Arda-------------

Şeklinde olsun Barça en fazla 1 gol atar :p 1-0 yeniliriz :D

Şöyle diyeyim Barış fener maçında oynasaydı o skor 4-1 bizim lehimize olabilirdi. O kadar önemli bir oyuncu bizim için. adam resmen top için savaşıyor. gerekirse faul yapıyor ama o topa hamle yaptığında ya kapacak ya kapacak. bununla da kalmıyor, rakibe bastığında diyelim rakip pas verdi onu itti oyundan, Barış bırakmıyor gidip pas atılan adam uzakta da olsa koşup ayağına yapışıyor başının belası oluyor. hani tekniği olsa Türkiye'de durmayacak bir oyuncu bana göre.

Sadece Barış Değil

Mehmet Topalda Çok Önemli

Geçen Seneki Kupa Maçlarını Ve Ali Samiyende 1-0 yendiğimiz Fenerbahçe Maçını Hatırlayın Mehmet Topal Ve Barış Adım Attırmadılar Fenerli Futbolculara 3 Maçtata Ezici Bi üstünlüğümüz Vardı

Birde Bu seneki Fener Maçına Bakın Orta Sahamız Yol Geçen Hanına Dönmüştü

Barış gibi topçuyu Galatasaray kırk yıl arasa bulamaz. Hem Türk statüsünde, hem savaşçı, hem pasları sağlam, hem uzaktan şutları var, hem agrasif, hemde ayağa oynayabiliyor. Barış arada kendini kaybedip Lincolnleşmese daha iyi olur (: Barış adam geçebilmeyi ve de top sürebilmeyi öğrenirse, Bayerne 20 milyon euroya satabilirisz (:

Barış gibi topçuyu Galatasaray kırk yıl arasa bulamaz. Hem Türk statüsünde, hem savaşçı, hem pasları sağlam, hem uzaktan şutları var, hem agrasif, hemde ayağa oynayabiliyor. Barış arada kendini kaybedip Lincolnleşmese daha iyi olur (: Barış adam geçebilmeyi ve de top sürebilmeyi öğrenirse, Bayerne 20 milyon euroya satabilirisz (:

Yada satmayız ;)

Barış gibi oyuncu bizim takıma her zaman lazım.Barış bizim için biçilmiş kaftan bi futbolcu.

baris gereksiz faullar yapiyor vede top suremiyor ama yinede ozel oyuncu

Oynamasını beklerdim Sivas'a sakladı Skibbe!

baris kadar kosan pres yapan bir oyuncu yok bu ulke sinirlarinda zamanin okan burugu gibi bide teknigini gelistirdimi manchester citye satariz valla

Bu çocuk Almanya Milli takımında oynayacak ve biz sadece izleyecegiz onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt