Cevap: #8 Barış Özbek
KAlli zaten gençleri almakla geleceğin Galatasaray'ını kurdu...
Kalli'nin yaptığı en iyi iş.!
KAlli zaten gençleri almakla geleceğin Galatasaray'ını kurdu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalli'nin yaptığı en iyi iş.!
Bu gençleştirme olayını yönetim düşündü ve başına Kalli getiridi Kallide en iyi işini Barış'ı alarak yaptı![]()
Peki transferleri kim teklif etti?Kalli Alman olduğu için Almanya'daki Barış'ı ve Serkan'ı tanıdı ve bize hediye etti...![]()
Bende onu dedim zaten
Yönetim Kalliyi getirdi Kalli Serkan ve Barışı
Lincoln , Kewell , Arda gibi ofansif oyuncuların varsa , bunların arkasında mutlaka koşan,rakibe basan,alan daraltan bir oyuncu şart.Bana göre Barış bu işi iyi yapıyor.
Şöyle diyeyim Barış fener maçında oynasaydı o skor 4-1 bizim lehimize olabilirdi. O kadar önemli bir oyuncu bizim için. adam resmen top için savaşıyor. gerekirse faul yapıyor ama o topa hamle yaptığında ya kapacak ya kapacak. bununla da kalmıyor, rakibe bastığında diyelim rakip pas verdi onu itti oyundan, Barış bırakmıyor gidip pas atılan adam uzakta da olsa koşup ayağına yapışıyor başının belası oluyor. hani tekniği olsa Türkiye'de durmayacak bir oyuncu bana göre.
Barış gibi topçuyu Galatasaray kırk yıl arasa bulamaz. Hem Türk statüsünde, hem savaşçı, hem pasları sağlam, hem uzaktan şutları var, hem agrasif, hemde ayağa oynayabiliyor. Barış arada kendini kaybedip Lincolnleşmese daha iyi olurBarış adam geçebilmeyi ve de top sürebilmeyi öğrenirse, Bayerne 20 milyon euroya satabilirisz
![]()
İddaa ediyorum,Orta sahamız
Sabri-Barış-M.Topal-2.Barış
---------Arda-------------
Şeklinde olsun Barça en fazla 1 gol atar1-0 yeniliriz
![]()
Bu çocuk Almanya Milli takımında oynayacak ve biz sadece izleyecegiz onu