#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış bir kere izlesin beni halı sahada da nasıl ön libero olunur gösteriyim.

-------------GK--------------

------RCB----------LCB------

--------------CM-------------

---RM------------------LM---

--------------ST-------------

İdeal halı saha kadrosu budur ve CM olarak oynarsam, rakipler bizden korksun. Genelde defansa geçmek istemiyor kimse diye LCB oynarım. En sevdiğim mevki RW. Sol ayaklı olduğumdan Messi gibi içeri girme şansım oluyor. Sağdan içeri girdiğimde de, o top kalenin sağ köşesiyle buluşur mutlaka.

Madem bu kadar yeteneklisin kendini çürütme buralarda. Devler Ligi'ne katıl. :asd:

Teklif var,Serhat mırın kırın ediyormuş :p

şaka ha aman diyim ciddiye alma,sadece bu Barış bir kere izlesin beni halı sahada da nasıl ön libero olunur gösteriyim cumlenin hala etkisindeyim :o

Sen dalganı geç bakalım.

Beraber top oynadığımız adamlar var forumda, isteyen sorabilir. Ön liberoda aranan herşeye sahibim. Gerçi ben daha çok böyle Fabregas tarzı bir adamım. Defansif olarak da iş yapıyorum ama daha önemlisi paslarım falan.

Sen dalganı geç bakalım.

Beraber top oynadığımız adamlar var forumda, isteyen sorabilir. Ön liberoda aranan herşeye sahibim. Gerçi ben daha çok böyle Fabregas tarzı bir adamım. Defansif olarak da iş yapıyorum ama daha önemlisi paslarım falan.

Peşin peşin soyledim ciddiye alma diye,estagfurullah yani ne dalgasi :)

YouTube - şener şen Amerikada

:D:D:D:D:D

Sen dalganı geç bakalım.

Halı sahadan başka hangi profesyonel takımda oynadın?

Barış bir kere izlesin beni halı sahada da nasıl ön libero olunur gösteriyim.

-------------GK--------------

------RCB----------LCB------

--------------CM-------------

---RM------------------LM---

--------------ST-------------

İdeal halı saha kadrosu budur ve CM olarak oynarsam, rakipler bizden korksun. Genelde defansa geçmek istemiyor kimse diye LCB oynarım. En sevdiğim mevki RW. Sol ayaklı olduğumdan Messi gibi içeri girme şansım oluyor. Sağdan içeri girdiğimde de, o top kalenin sağ köşesiyle buluşur mutlaka.

Serhat kusura bakma da o gün attığın güzel gol dışında bir numaranı göremedik halısahada.:oHa bir de Doğancan'ı sakatlamıştın değil mi?Şu Barış takıntını da aş artık.Adam oynayamıyor zaten daha ne istiyorsun?:)

Cevap: Barış Özbek

Sorduk,söylediler :ciftetelli:

Çok sert oynuyor kendileri.İlle bir futbolcuya benzeteceksem Van Bommel derim Serhat için.Rakibi sinirlendirici davranışlarda da bulunuyor.Ama yok Fabregas,yok ortasahanın beyni filan bunlar olmuyor Serhat.:asd:

Cevap: Barış Özbek

Çok sert oynuyor kendileri.İlle bir futbolcuya benzeteceksem Van Bommel derim Serhat için.Rakibi sinirlendirici davranışlarda da bulunuyor.Ama yok Fabregas,yok ortasahanın beyni filan bunlar olmuyor Serhat.:asd:

Senin dediklerine göre Baris Özbek nummber 2 mis, Serhat kardesimiz )))))))))

Transfer önerilerine açalım serhat konusunu.. :asd:Bonserviside elindeymiş..

Mehmet Topal'dan daha iyi oynayacağını düşünüyorum.

Barışa laf atanlar ayhanı gördükten sonra ne düşünüyorlar acaba?Adam en azından mücadele ediyor sonuna kadar..Keşke barış kadar yürekli birkaç oyuncumuz olsaydı bugün sahada..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt