#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Evet Barışı beğenmeyenler buyrun yorumlarınızı alalım.

Barış'a ihtiyacımız yok. Bugün top zaten bizdeydi. %62 topa sahip olma oranımız vardı. Bütün mesele pozisyon üretmede. Pozisyon üretemiyoruz. Ürettiklerimiz de yok değil ama çok kolay harcıyoruz onları da. Sabırsız ve takım oyunundan uzak bir futbol oynuyoruz. Barış gelirse daha beter. Hem kendine oynar, hem de panik halinde oynar.

Hep dedim, Ayhan bu takım için iyi bir yedek. Önde olduğumuz maçta son 30 dakika girsin, topun bizde kalmasını sağlasın, tempoyu düşürsün falan. Barış'ı Ayhan'la kıyas etmek çok saçma bu yüzden. Transfer sezonunda ben "orta sahaya transfer lazım" derken, millet Barış'ı, Mehmet Güven'i falan alternatif olarak gösteriyordu. Linderoth'un sakatlık sorunu da malum yeniden ortaya çıkınca, orta sahamız olmadan oynuyoruz.

bence barışta oynasa topalda, sarpta, ayhanda oynasa değişen bişey olmaz.sorun bizim bunları olduğundan daha iyi oyuncular olarak görmemiz.hiçbiriside bize level atlatacak oyuncular değil

Şu adamı çok arıyoruz banko oynaması gereken ilk orta saha oyuncusu ama sanırım bir hatalar yaptı

Barış ancak skor olarak garantilediğimiz maçlarda sonradan oyuna girer. Ondan sonra da koşturur durur pres yapar bitirir maçı. Şu anda Sarp veya Ayhandan daha fazla etkisi olacağını düşünmüyorum. Ama Topal'dan olabilir belki :)

Barış işi yaş abi.Cr7 Barış tribunde lazım bize.

M.Topal'dan daha yararlı olur şuan için. En azında refakatçi değil, basan pres yapan bir oyuncu.

Barış oynasa iyi olacak gibime geliyor. En azından bir dinamizm katar orta sahaya. Her maç 8-9 aktif top kapmayla oynayan bir adamdı geçen sene.

Yazık oluyor bu gence.Rotasyon içinde kullanılamayan tek oyuncu.O kadar mı kötü hayret doğrusu? Ön eleme maçlarındaki performansı da gayet iyiyidi.Ben olsam Eleno'nun yerinde oynatırım.Ardanın yanında.

Bu takımda M.Sarp oynuyo bu adam oynayamıyo şaşırıyorum...

Baris takima dönmeli. bu artik görüldü. ne pres yapiyoruz ne rakibi isiriyoruz. bu böyle gitmez.

Barış'ın o geçtiğimiz senelerdeki agresif, hırslı, rakibi bozan oyununu özlüyorum. Çok az şans buluyor, Linderoth'a bile daha çok şans tanındı nerdeyse bu sene. Topal fizik olarak kendi toparlayabilmiş durumda değilken koş işte Barış'ı...

Kesinlikle şans bulmuyor artık kendisinde mi soun var hocamı tarzını beğenmiyor bilmiyorum ama oynaması gereken bir oyuncu..

Fenerbahçe maçalrında bile ayakta kalan nadir oyunculardan biriydi..

ayakta kalan oyuncu Barış derken? ben neden sürekli Barış ı yerlerde görüyorum oynadığı maçlarda sürekli kendini yere atıyor

Ayhan-Barış yanyana oynamalı. Galatasaray'ı gerçekten seven aksini iddia etmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt