#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

tabi abi nerde o eskiler ahh ahh..ben de özlemiyor değilim:p işçiler ezilmez merak etme işçiler gidip patron olmaya kalkarsa ezilir ancak..barış da bunu yapıyor boyundan büyük işlere kalkışıyor..

adam 30 yaşında değil.bırakında okadar da saçmalığı olsun.

Son zamanlarda havalara girdi bunu bende görüyorum ama bu son durumundan sonra kendine çeki düzen vermiştir. Oynarsa yararlı olacağına inananlardanım.

oh be 1 kişi dışında barış konusunda önyargılar kalkıyo heralde:) buraya yazıyorum unutmayın.bu adam takıma monte edilsin kolay kolay maç vermeyiz golde yemeyiz.kopyalayın bu yazımı..

allahtan o bir kişi ben değilim de rijkaard..:D rijkaard'a güvenim sonsuz..:D

işte burada yanlış düşünüyorsun..bir şey yapmaya çalışmayacaksın değil olay..sadece iyi bildiğin şeyi yapacaksın..yapamadığın şeylerin farkında olacaksın..yapabildiklerinle yapamadıklarının ayrımına varacak ona göre oynayacaksın..barış işte bu yüzden koca bir sıfır..barış asla zeki bir futbolcu olamadı..lincolne bakıp no look pas atmaya çalıştı..tabii ki yapamadı ve alay edildi bu da doğal..ben rijkaardın barışa hiç bir zaman yer vereceğini düşünmüyorum..daha önce de söyledim barışın futbol zekası ne yazik ki sıfır..

İnan bana mehmet topal ın son maçlarında yaptıklarını yapabilecek kadar futbol zekası vardır onda da. Herneyse ön yargınız var ya da sevmeyebilirsiniz, önemli değil.

Ekşisözlükten alıntı yaptım, çok seviyorum bu girişi. Barış hiçbir şey değilse şudur:

"82.dün geceki bordeaux galatasaray maçında, galatasarayın 0-0 berabere kalmasındaki en kilit adamdı. tam olarak saymadım ama, yaklasık 20 kadar bordeaux atağını, genelde faul yaparak kesmiş ve atakların büyük bölümünü başlamadan bitirmiştir. hatta bir ara abartıp, emre aşık' ıda yakasından yakalayıp yere çekmiştir. önemli olan nokta ise, kart görmeden maçı tamamlamıştır. dün akşam barış' ın oynadığı şey kesinlile futbol değildi, başka bir şeydi.

bu arada kadrolar fransız televizyonuna yazılı halde verilmemiş heralde, ki bu oynucunu ismi, saha dizilişinde "bariş özback" olarak çıktı.
"

bak ben de sana eksi sözlükten barışla ilgili en sevdigim entry'den alıntı yapayım..:D

sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. futbolcu değil. ama üzülmesin, galatasaray bir spor kulübüdür. eminim ki başka branşlarda şansını denerse başarılı olur. galatasaray da bu fırsatı sunacak kendisine zaten. güreş olabilir mesela. lan bak hatta bunu amerikaya ihraç edelim. amerikan güreşinde tutunabileceğini düşünüyorum. rol kabiliyeti de mükemmel. bazı figürleri de çalışmış olmalı daha önce. rakiplerin üzerinde deniyor ara ara. rey misterio'nun bi hareketi var hani, tabanlarıyla rakibe vuruyor. heh işte o. çok takdir ediyorum.

(liquefied, 16.08.2009 01:35)

yetenek fakiri ancak iyi niyetli ve caliskan bir topcudur kendisi.

yakisikli olmayan ama sempatik erkeklerin ve guzel olmayan ama sirin kizlarin yesil sahalardaki temsilcisidir.

aboov burda düşüncelerimi çok iyi açıklamışlar yıllar öncesinden..;

galatasaray'da oynadigi neredeyse 2 sezonda toplam 4-5 macta futbolcu gibi oynayan, gerisinde ise hicbir varlik gosteremeyen, duzgun oynadigi maclar yuzunden de gattuso'ya benzetilen topcu. hicbir sekilde bu takimda yer almamasi gereken vasifsiz elemanlardan. linderoth, oynadigi 7-8 macta bile daha cok katki yapti bugune kadar tum cenabetligine ragmen. sampiyonlar liginde oynamak istiyormus kendisi, hedefleri varmis, allahini seven bir yonetici varsa biraksin, gitsin baris hedeflerinin pesinde kossun. galatasaray'da istemiyoruz!

bak ben de sana eksi sözlükten barışla ilgili en sevdigim entry'den alıntı yapayım..:D

Bunları yapacağınızı tahmin etmiştim. Ben de devam edebilirim bir sürü kişi gattuso ya benzetmiş. Ve önemli nokta bunu örnekleyerek yapmışlar. Benim de örneğime çok uyan bir entry buraya taşıdığım şey. Tam anlamıyla olumlu bir giriş bile denemez. Ama dediğim gibi barış hiçbirşey değilse odur. Bunlarda sizin görüşlerinizi yansıtır, saygı duyarım.

Kim ne derse desin Takım savunmamızın ana merkezi Barış'tır. Feldkamp döneminde az gol yememizin sebeblerinden biride buydu.

Uğur....Servet...E.Güngör....H.Balta

............Topal.....Barış

Bu diziliş çok az gol yiyordu hatırlarsak.

26.topla hareket halinde yaptığı rahat dönüşlerle oyunu çok kolay açabilen teknik kapasitesi de devamlılığı ve gücü kadar yüksek oyuncu. şu an aralar doğan grubumuzda pek haberi yapılmamakla birlikte euro 2008 e doğru bu adam nasıl olurda bizim milli takımda oynamaz diye bolca patırtı kopacak gibi gözüküyor. eğer milli kurmaylarımızın kaprisleri yüzünden kaybedildiyse yazık gerçekten. oyun içinde kendisini kolay yere bırakma ve hakeme bakma huyları ise tek eksi yönü.

33.mücadele gücü yüksek,futbol tekniği mükemmel olmasa da idare edecek düzeyde olan futbolcu.en önemli özelliği ise oyun disiplininden kopmaması ve maçın her anında oyunun içinde olmasıdır.bu özellik ise futbol eğitimini almanyada almış olmasından kaynaklanmaktadır kanımca.maç içinde pozisyon gereği olan düşmelerde işin içine biraz artistik düşüş olayını fazla eklemesi dışında herhangi bir çirkefliği de yoktur.

34.kanımca galatasaray'a yararlı olabilecek iyi bir futbolcu. bazı maçlarda çok kötü şutlar çıkardığı da olmuyor değil ancak topu hızla rakip kaleye doğru sürmeye başladığında sabride olduğu gibi umutsuzluğa kapılmıyorum. ayrıca çocukcağıza çok faul yapıyorlar yazıktır, delirmesi yakındır

38.çok teknik ama bir o kadarda düşmek için koşan almanci futbolcu..

45.türkiye'de futbolu iki yönlü oynayabilen ender futbolculardan biridir. asıl mevkisi mc diye adlandırılan, orta sahanın ortasıdır.

47.d-smart kullanmadığım için, özellikle yeni transferleri seyretmek için gs tv'de tekrar yayınları yakalamak ayrı bir emek ve ısrar gerektirirken, bu adamın oyunu emeklerimin ve ısrarımın karşılığını bana vermiştir. nasıl becerdiyse, adam tatilde oyununu ve hırsını geliştirmiş, daha da hızlanmış, şutlarının isabet oranı ve hızı artmıştır. lig tv nin magazininde ailesiyle tatilde görmesem ayrı bir kamp yaptı sanacağım. adam müthiş koşuyor, her yerde pres yapıyor. paslarında bazen yanlış tercih kullansa da geçen seneden daha başarılı. bulunduğu alanda arkadaşlarını rahatlatıyor. tam futbolcu fiziği var. daha ne olsun? tek eksik 5 yıllık sözleşme . maalesef bu sene son. menajeri çağırılmış sonucu bekliyoruz. normalde yeni yeteneklerle, özellikle tam olarak tanınmayan futbolcularla 2 yıllık sözleşme mantıklı, tutmazsa 2 yıl sonra salıyorsun. ama barış özbek ten ders alan yönetim yeni almış olduğu alparslan erdem ile 3 yıllık sözleşme yaptı. iyi çıkarsa seneye 5 yıl yaparlar. hazırlık kampının yıldızıdır. bu formunun sezonda da devam etmesini umut ediyoruz.

50.galatasaray'a kattıklarının sakatlığıyla birlikte çok daha iyi anlaşılacağını düşündüğüm yüreğiyle oynayan futbolcu. oyunun hakimiyetinin karşı tarafa geçtiği anlarda mücadelesi, isabetli pasları ve hatta golleri ile galatasaray'ın bir çok maçtan 3 puanla çıkmasını sağlamıştır. bir an önce sahalara dönmesini diliyoruz.

25.gerek tip olarak gerekse de oyun stili olarak frank lampard'a benzettigim ve bir hayli begendigim oyuncu. tek kotu yani uzerinde cok siritan no look passlari

19.iyi bir altyapı ve futbol mantalitesi olan oyuncudur. oyun içerisinde doğru zamanda doğru hamleler yapmakta ve takım oyununa vasatın biraz üstü katkılar sağlamaktadır. "given" yeteneklerinin (özellikle teknik kapasite) onu bir lampard veya benzeri bir futbolcu yapamayacak kadar yetersiz olduğunu öngörmekteyim. ama çok çalışır ve sürekli ilk 11de oynarsa maksimum bir "ümit davala" kazanacaktır galatasaray. ha ümit davala kötü futbolcu mudur tabiki hayır. türkiye standartlarına göre üst düzeydir. umarım daha da iyisi olur ve barış beni yanıltır.

86.26 subat 2009 galatasaray bordeaux maçının arda turan ile birlikte en çok iş yapan oyuncusudur benim gözümde. gerçekten savunmada güven vermiştir bugün, ve orta alanda yaptığı defansif müdahalelerle taraftarın göğsünü kabartmıştır.

içinde bulunduğu her pozisyonda sanki barış özbek değil de ivan gennaro gattuso oynuyor zannettirmiştir.

...

Böyle uzar gider gattuso lar, lampardlar. Anlatmak istediğim bu değil. ;) Kendinize uygun örneği seçmek önemli. Bakın ben de size bir örnek seçtim;

101.ne yaparsa yapsın bir galatasaraylı olarak sevemiyorum bu topçuyu..

belki sadece futbol oynamaya çalışsa orta sahada türkiye'deki önde gelen isimlerden biri olabilir.. ama o, sahada ancak sağa sola salça oluyor.. yalandan düşüyor, hırlaşıyor, dalaşıyor.. çirkefliği bana bile gına getirdi arkadaş..

yukarıda yazdığın entrylerin yarısından çoğu barış galatasarayla birlikte 2 resmi maça çıktıktan sonra yazılmış entryler bilmem dikkatini çekti mi..sonradan ne olduğu anlaşılmış ve gerekli tanımlar yapılmış orada..:D aslında boşuna tartışıyoruz sonuçta futbolda asla kesin doğru veya kesin yanlış yoktur..baksana aynı adam hakkında bir sürü değişik düşünce yazılmış..kimisi gattuso demiş kimisi futbolcu değil demiş..ben futbolcu değil diyen taraftayım..sana göre gattusonun 1 beden küçüğü..zamanla görürüz zaten kim haklı kim değil..

yukarıda yazdığın entrylerin yarısından çoğu barış galatasarayla birlikte 2 resmi maça çıktıktan sonra yazılmış entryler bilmem dikkatini çekti mi..sonradan ne olduğu anlaşılmış ve gerekli tanımlar yapılmış orada..:D

Olabilir sonrakileri de taşıyabiliriz, bu hiç önemli değil. Anlatmak istediğim bu hiç önemli değil. Israrla kabul etmek istemiyorsunuz. Ben sadece kendime uygun bir örnek seçip koydum, siz alakasız şeyler koydunuz önüme, sonra ben de aynısını yaptım. Ayrıca son dönemde oynamadığı için olmayan entryleri buraya koyamam. Oynadığı beşiktaş-kayseri-bordeaux maçlarından sonraki yorumları da taşıyabilirim. Sakatlandığında kahrolduğunu belirten yorumları da. Ama anlamsız olur. Barış ne yaparsa yapsın sizin gözünüze giremeyecek, bu örneği de o yüzden sizin için seçtim. Tarihine de bakabilirsiniz. Ayrıca iyi bir temenniniz bile yok adam hakkında dolayısı ile belli antipatik bulduğunuz.

Ben gattuso nun bir beden küçüğü falan demiyorum ama iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum

Saygılar...

Olabilir sonrakileri de taşıyabiliriz, bu hiç önemli değil. Anlatmak istediğim bu hiç önemli değil. Israrla kabul etmek istemiyorsunuz. Ben sadece kendime uygun bir örnek seçip koydum, siz alakasız şeyler koydunuz önüme, sonra ben de aynısını yaptım. Ayrıca son dönemde oynamadığı için olmayan entryleri buraya koyamam. Oynadığı beşiktaş-kayseri-bordeaux maçlarından sonraki yorumları da taşıyabilirim. Sakatlandığında kahrolduğunu belirten yorumları da. Ama anlamsız olur. Barış ne yaparsa yapsın sizin gözünüze giremeyecek, bu örneği de o yüzden sizin için seçtim. Tarihine de bakabilirsiniz. Ayrıca iyi bir temenniniz bile yok adam hakkında dolayısı ile antipatik bulduğunuz.

iyi bir temennim var ya nerden çıkardın olmadığını..Galatasaray'dan uzak bol güneşli güzel günler dilerim Barış'a...ve evet antipatik buluyorum barış'ı..Galatasaray'a da asla yakıştıramıyorum genel olarak hareketlerini ve tavırlarını. bir futbolcu olarak da beğenmiyorum demiştim zaten.daha fazla da konuşmayayaım Barış hakkında.:D

iyi bir temennim var ya nerden çıkardın olmadığını..Galatasaray'dan uzak bol güneşli güzel günler dilerim Barış'a...ve evet antipatik buluyorum barış'ı..Galatasaray'a da asla yakıştıramıyorum genel olarak hareketlerini ve tavırlarını. bir futbolcu olarak da beğenmiyorum demiştim zaten.daha fazla da konuşmayayaım Barış hakkında.:D

That's more like it!:). Söyleyin kurtulun yahu. Bakın Serhat Türkel de barış ın yerine kendisinin GS forması giymesi gerektiğini, barıştan daha iyi olduğunu düşündüğünü itiraf etti. Rahatladı:D. Şaka...

Rijkaard dön şu hatandan be güzelim ya bu puan kayıpları BARIŞ sızlıktan yaşanıyor.Ortasahada mücadele gücünü yüzde 30,40 arttıracak bir oyuncudur Barış.

Ve pas yeteneğide Mehmet ve Sarp tanda iyidir ama anlamıyorum Barışla ne sorunu var...

Barış 2. lig adamıymışın pas hatası yapıyormuş hadiyin ordan..Ben her maç top kayıplarına bakarım hiç barışı o listede en çok görmedim aksine çalan oyuncu olarak hep gördüm..

Orta sahadaki mücadelesi yürekten oynayışı gerçekte helal olsun çoğu oyuncumuzdan daha ruhlu 2000 ruhunu görüyorum ben onda

Mustafa Sarp'tan 2 gömlek üstün oyuncudur. Sadece ileriye oynama arzusu fazla olduğu için daha fazla top kaybediyor.

Franco

Uğur EmreAşık HakanBalta Caner

Sabri AYHAN BARIŞ Arda

Kewell Baros

İşte ruh, İşte mücadele. İşte bu!

Bu takım Barcelona'yı yenemesin Klavyemi yerim.

Ne gerek var.

Franco

Uğur - Servet - G. Zan - Emre Aşık - H. Balta

Tobi Linderoth - Mustafa Sarp - Barış Özbek

- Sabri Sarıoğlu - Kader Keita...

Böyle çıkalım gol bile yemeyiz.

Ne gerek var.

Franco

Uğur - Servet - G. Zan - Emre Aşık - H. Balta

Tobi Linderoth - Mustafa Sarp - Barış Özbek

- Sabri Sarıoğlu - Kader Keita...

Böyle çıkalım gol bile yemeyiz.

gökhan yerine egemen uğur yerine ismail güldüren mustafa sarp yerinede hürriyeti transfer edersek barcanın hiç bi şansı olmaz karşımızda :o

Futbolun profesörleri bu forumda hep. Barış'ı görmek istiyorlar takımda. Rijkaard da kim ki Barış'ı oynatmıyor!! Değil mi?

Futbolun profesörleri bu forumda hep. Barış'ı görmek istiyorlar takımda. Rijkaard da kim ki Barış'ı oynatmıyor!! Değil mi?

Abicim ne alakası var?Rj herşeyi bilse 3 yemezdik değil mi?Rjye saygım sonsuz ama abartmayın..Barşı oynatan feldkamp hiç futboldan çakmıyodu sanki?

Abicim ne alakası var?Rj herşeyi bilse 3 yemezdik değil mi?Rjye saygım sonsuz ama abartmayın..Barşı oynatan feldkamp hiç futboldan çakmıyodu sanki?

Feldkamp futbolu bilmiyor zaten. 35'lik Schneider, Barbarez gibi amcalarla falan oynayan Skibbe'nin Leverkusen'inden 5 yiyen takım bizdik. Barış da sahadaydı. Geçen sene 5. olurken de Barış maçların genelinde oynadı. Bu takım madem mücadeleye ihtiyaç duyuyor, buyrun mücadele ve 5.'lik. ;) İstediğin buysa başka takımları tutabilirsin çünkü ben tuttuğum takımın 5. olmasını istemiyorum.

Diğer konu da, Rijkaard'ın herşeyi bilip bilmemesi. Senden daha iyi bildiği kesin. Barış oynamayacak diyorsa da mantıklı bir takım düşünceleri vardır ki ben bu mantıklı şeyleri az çok biliyorum veya bildiğimi zannediyorum. Ankaragücü maçında 3-0 yenildiysek de bunun sorumlusu Rijkaard değil, futbolculardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt