#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Kendi kendini bitirdi aptal çocuk. Oysa çokta beğeniyordum en azından o orta sahaya kattığı enerjiyi.

gece alemlarine takiliyormus diye okudum biryerde ama nerede okudugumu unuttum.

toparlanirsa iyi eder kendi icin

yoksa takasta falan kullaniriz

yetenegine laf yok

paslarini ve oyun zekasini gelistirebilirse buyuk bir yildiz olur.

fizigi cok super.

gece alemlarine takiliyormus diye okudum biryerde ama nerede okudugumu unuttum.

toparlanirsa iyi eder kendi icin

yoksa takasta falan kullaniriz

yetenegine laf yok

paslarini ve oyun zekasini gelistirebilirse buyuk bir yildiz olur.

fizigi cok super.

kızlar da bayılıyor zaten fiziğine..:asd: paslarını ve oyun zekasını geliştireceği dönem geçti..özellikle oyun zekasını geliştiremez çünkü o doğuştan gelen bir şey.. barışta yok maalesef..flair dediğimiz şey yani fm diliyle..o yok barışta..

kızlar da bayılıyor zaten fiziğine..:asd: paslarını ve oyun zekasını geliştireceği dönem geçti..özellikle oyun zekasını geliştiremez çünkü o doğuştan gelen bir şey.. barışta yok maalesef..flair dediğimiz şey yani fm diliyle..o yok barışta..

bilader sen felaket tellalımısın yahu.ağzından bir kerede iyi bir şey çıksın.sürekli yorumlarında hep negetifsin.az sinerji ver şu takıma hiçbişey yapamıyosan.elalem guiza sını sırf fb nin oyuncusu diye savunur bizim taraftarda yerin dibine sokar.baba sen rahat olsana ya.sen 24 saat fm oynuyon galiba.sözüm ona ersun yanal da ps oynarak milli takım hazırlıyodu sonunu gördük.az dünyaya dönün.

renkdaşlar sizde boşuna dil dökmeyin.önyargıyı yıkamazsınız.adam barış a çirkef diyo sabiriy unutuyo.ayrıca bu tipleri çok iyi bilirim.evine gitsen baksan bir tane orjinal forması yoktur.evinde lig tv alıp ve ya kahveye gidip maç takip etmez.burda gelir futbolculara sallar..

renkdaşlar sizde boşuna dil dökmeyin.önyargıyı yıkamazsınız.adam barış a çirkef diyo sabiriy unutuyo.ayrıca bu tipleri çok iyi bilirim.evine gitsen baksan bir tane orjinal forması yoktur.evinde lig tv alıp ve ya kahveye gidip maç takip etmez.burda gelir futbolculara sallar..

Birazdan geliyor screenshotlar.

İşte ben bu avatarımdaki surat gibi mücadeleci takımı için herşeyi veren adamlar istiyorum..Barıs feldkamp zamanında en istikrarlı oyuncumuzdu ve şampiyon olduk..

Uefayı aldığımız zaman suat gibi bir adam vardı orta sahada yetenekleri yoktu ama basıp mücadele ediyordu işte barış böyle bir adamdır hatta suaattan daha genç keşfedilmiştir ve üstünde durulursa onu geçebilecek potansiyele sahiptir..Ayhan m.topal sarpıda gördük müthiş paslaşıyolar fabregas felan hikaye zaten yanında..

Genel olarak barışa karşı bir önyargı sezdim forumda mesela ayhanın kaptırdığı yediğimiz 3.gol girdim ayhan konusuna kimse bahsetmemiş bile..

İşte ben bu avatarımdaki surat gibi mücadeleci takımı için herşeyi veren adamlar istiyorum..Barıs feldkamp zamanında en istikrarlı oyuncumuzdu ve şampiyon olduk..

Uefayı aldığımız zaman suat gibi bir adam vardı orta sahada yetenekleri yoktu ama basıp mücadele ediyordu işte barış böyle bir adamdır hatta suaattan daha genç keşfedilmiştir ve üstünde durulursa onu geçebilecek potansiyele sahiptir..Ayhan m.topal sarpıda gördük müthiş paslaşıyolar fabregas felan hikaye zaten yanında..

Genel olarak barışa karşı bir önyargı sezdim forumda mesela ayhanın kaptırdığı yediğimiz 3.gol girdim ayhan konusuna kimse bahsetmemiş bile..

ayhan dan bahsedilirmi renkdaş.bu forumda ayhan m.topal orta sahada hata yaptımı görülmez.mesela elano nunkide görülmez.böyle bir taraftar hitlesi olduk.bu önyargı nedir anlayamadım ben.

siz neden gocundunuz ki??

2 tanesini bulamıyorum. 1 tane de yırtıldı diye atmıştım. 8 tane eder. Kaç futbolcuya hakaret edebilirim, onu da söylersen iyi olacak.

Bir de, cümlelere büyük harfle başla. Noktalama işaretlerini kullanmaya özen göster. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırak. Yazım kurallarına dikkat et.

Ekli dosyalar

• 209222r.webp
    209222r.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 174
  • mtb613.webp
    mtb613.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 2m61fg1.webp
    2m61fg1.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 84
  • np5fro.webp
    np5fro.webp
    36 KB · Görüntüleme: 67
  • w7ejqv.webp
    w7ejqv.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 75

2 tanesini bulamıyorum. 1 tane de yırtıldı diye atmıştım. 8 tane eder. Kaç futbolcuya hakaret edebilirim, onu da söylersen iyi olacak.

Bir de, cümlelere büyük harfle başla. Noktalama işaretlerini kullanmaya özen göster. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırak. Yazım kurallarına dikkat et.

bilader sen neden üzerine alınıp gocunuyonsun.ayrıca bana türkçe öğretceğine büyüklerine karşı biraz agresif olma olurmu.herşeyide kendi üstüne alınma.

bilader sen neden üzerine alınıp gocunuyonsun.ayrıca bana türkçe öğretceğine büyüklerine karşı biraz agresif olma olurmu.herşeyide kendi üstüne alınma.

Şurada ne yazıyor anlamadım gerçekten. Biraz özen gösterin şu kullandığınız dile. Bize ıstırap çektirmeyin.(Forum geneline hitaben söyledim)

İkili diyalog için msn gayet güzel bir ortam. Orasını tavsiye ederim beyler. Konuya dönelim lütfen...

Şurada ne yazıyor anlamadım gerçekten. Biraz özen gösterin şu kullandığınız dile. Bize ıstırap çektirmeyin.(Forum geneline hitaben söyledim)

ya milletin işi yok polemik arıyo.kardeşim ben hakan keskin adlı üyeye hitaben dedim.ayrıca sen harcanıyosun enişte edebiyat öğretmeni olsaydın ya..ayrıca her lafı üstüne alınma.

Adam harbi üşenmemiş yahu:D.

Feldkamp futbolu bilmiyor zaten. 35'lik Schneider, Barbarez gibi amcalarla falan oynayan Skibbe'nin Leverkusen'inden 5 yiyen takım bizdik. Barış da sahadaydı. Geçen sene 5. olurken de Barış maçların genelinde oynadı. Bu takım madem mücadeleye ihtiyaç duyuyor, buyrun mücadele ve 5.'lik. ;) İstediğin buysa başka takımları tutabilirsin çünkü ben tuttuğum takımın 5. olmasını istemiyorum.

Diğer konu da, Rijkaard'ın herşeyi bilip bilmemesi. Senden daha iyi bildiği kesin. Barış oynamayacak diyorsa da mantıklı bir takım düşünceleri vardır ki ben bu mantıklı şeyleri az çok biliyorum veya bildiğimi zannediyorum. Ankaragücü maçında 3-0 yenildiysek de bunun sorumlusu Rijkaard değil, futbolculardır.

Feldkamp bilmiyor sen biliyorsun demi:(Takım şampiyon olduğundada Barış maçların çoğunda oynadı.

Kuzen den 5 yediğimiz maçta sağ bek oynamıştı Barış.Şuan elimizde pas yapacak ortasaha oyuncuları yoksa yapılacak şey basittir takımın pres ve mücadele gücünü arttırmaktır.

Biz kendi kişisel görüşlerimizi söylüyoruz.Tartışma olmayacaksa forum sayfasının girişine Rijkaard dan dolayı 1 yılı opsiyonlu 2 yıl kapalıyız yazılsın sende kurtul bizde kurtulalım.

ayrıca galibiyetlerde nasıl TD nin payı varsa mağlubiyetlerdede aynı oranda vardır...

bilader sen felaket tellalımısın yahu.ağzından bir kerede iyi bir şey çıksın.sürekli yorumlarında hep negetifsin.az sinerji ver şu takıma hiçbişey yapamıyosan.elalem guiza sını sırf fb nin oyuncusu diye savunur bizim taraftarda yerin dibine sokar.baba sen rahat olsana ya.sen 24 saat fm oynuyon galiba.sözüm ona ersun yanal da ps oynarak milli takım hazırlıyodu sonunu gördük.az dünyaya dönün.

Ne sinerjisi? Futbol takımı gelip bu forumu okumuyor ki etkilensin..Ayrıca burada sinerji yaratmak da ne demek? Git bak bakalım fener forumlarına guiza hakkında neler konuşuluyor. Adamlar Guizaya rağmen bu kadar iyiyiz, 10 kişi oynuyoruz bir de 11 kişi olsak ne olacak diyorlar. Ayrıca merak etme formam da var hattım da var. Evimde de ligtv de var d-smart da. Toplasan 3-4 maçtaki iyi performansıyla burada Gattuso ilan ettiniz adamı. Rijkaard da bir ışık görmüyor ki 18 e bile almıyor Barış'ı. Ayrıca Serhat Türkel de Barış'ın oynadığı oyunu beğenmeyenlerin başında gelir biraz takip ettiysen.Evinde içinde Barış'ın resminin olduğu bir dart tahtası bile olduğu söyleniyor:p O yüzden üstüne alınmış...

Ne sinerjisi? Futbol takımı gelip bu forumu okumuyor ki etkilensin..Ayrıca burada sinerji yaratmak da ne demek? Git bak bakalım fener forumlarına guiza hakkında neler konuşuluyor. Adamlar Guizaya rağmen bu kadar iyiyiz, 10 kişi oynuyoruz bir de 11 kişi olsak ne olacak diyorlar. Ayrıca merak etme formam da var hattım da var. Evimde de ligtv de var d-smart da. Toplasan 3-4 maçtaki iyi performansıyla burada Gattuso ilan ettiniz adamı. Rijkaard da bir ışık görmüyor ki 18 e bile almıyor Barış'ı. Ayrıca Serhat Türkel de Barış'ın oynadığı oyunu beğenmeyenlerin başında gelir biraz takip ettiysen.Evinde içinde Barış'ın resminin olduğu bir dart tahtası bile olduğu söyleniyor:p O yüzden üstüne alınmış...

tamam bilader.biz bişey demedik ok.hadi siz m.topallarla sarplarla oynayın.sizin gibi taraftara inamoto alıp koycan ozaman susarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt