#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

G.Saray, A2 Takımı yendi!

Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını bu sabah A2 takımıyla yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan müsabakadan A Takımı, Barış Özbek ve Serdar Eylik'in attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı.

Sakatlıkları düzelen Gökhan Zan ve Serkan Çalık karşılaşmanın birer devresinde mücadele etti.

Bırakın su Barıs'lı Galatasaray Leverkusen'den 5 yemis, yok ligi 5. bitirmis lagalugalarını. Gecen sene Barıs olmasa biz UEFA Europa ligine bile giremezdik. Kayseri macındaki sakatlıktan cıkana kadar takımda orta saha diye birsey yoktu. Gecen sezon'un ilk yarısının sonlarına dogru yakaladıgımız mükemmel serinin görünmeyen kahramanıydı. Avrupa'daki dominant ve göze hos gelen futbolun yine bas mimarlarından biriydi. Bırakın bu futbolcu antipatikligini de, Mehmet Topal veya Mustafa Sarp'ın biraz ofansif oynadıgı macları gözünüzün önüne getirin, belki o zaman Barıs'ın degerini daha iyi anlarsınız. Teknigi yok dediginiz adam uzaktan sut cekip gol bulabiliyo, adam gecebiliyo, asist yapabiliyo, hava toplarında orta sahanın en etkili ismi, sahanın her yerinde pres desen var, top calma var, bazılarının 90 dakika boyunca yaptıgı gibi "yana geriye" pas desen aglası var. Barıs'ın tek eksi yönü ve bunu bu sene özellikle cabuk göze girebilmek icin cok yapıyor, aynı calımı gereksiz yere 3 kez üst üste denemesi. Bunun dısında Barıs'ı begenmeyenler, onun yerinde olamamanın ezikligini yasıyordur. Zira S.S.T. bunu bir kac kez, "ben Barıs'tan daha iyi oynuyorum" gibi sacma laflarıyla acık bir sekilde tastiklemistir. Linderoth ve Barıs bu takıma girdigi vakit arı gibi calısan, yaratıcı bir orta sahaya sahip olacagız. Benim gibi düsünenler simdilik futbol fakiri olsun, az sabır.

Bırakın su Barıs'lı Galatasaray Leverkusen'den 5 yemis, yok ligi 5. bitirmis lagalugalarını. Gecen sene Barıs olmasa biz UEFA Europa ligine bile giremezdik. Kayseri macındaki sakatlıktan cıkana kadar takımda orta saha diye birsey yoktu. Gecen sezon'un ilk yarısının sonlarına dogru yakaladıgımız mükemmel serinin görünmeyen kahramanıydı. Avrupa'daki dominant ve göze hos gelen futbolun yine bas mimarlarından biriydi. Bırakın bu futbolcu antipatikligini de, Mehmet Topal veya Mustafa Sarp'ın biraz ofansif oynadıgı macları gözünüzün önüne getirin, belki o zaman Barıs'ın degerini daha iyi anlarsınız. Teknigi yok dediginiz adam uzaktan sut cekip gol bulabiliyo, adam gecebiliyo, asist yapabiliyo, hava toplarında orta sahanın en etkili ismi, sahanın her yerinde pres desen var, top calma var, bazılarının 90 dakika boyunca yaptıgı gibi "yana geriye" pas desen aglası var. Barıs'ın tek eksi yönü ve bunu bu sene özellikle cabuk göze girebilmek icin cok yapıyor, aynı calımı gereksiz yere 3 kez üst üste denemesi. Bunun dısında Barıs'ı begenmeyenler, onun yerinde olamamanın ezikligini yasıyordur. Zira S.S.T. bunu bir kac kez, "ben Barıs'tan daha iyi oynuyorum" gibi sacma laflarıyla acık bir sekilde tastiklemistir. Linderoth ve Barıs bu takıma girdigi vakit arı gibi calısan, yaratıcı bir orta sahaya sahip olacagız. Benim gibi düsünenler simdilik futbol fakiri olsun, az sabır.

Güzel özetlemişsin tebrikler

Kelimesi Kelimesine katılıyorum

Hepimiz Barış Özbek'iz.

Lavuktur da diyebilirmiyiz sayin hocam? :o

Barıştır Özbektir ama iyi adamdır.

Kansu hocam icmeyi seviyosan gel beraber iki teklik atalım yarın gece. Pazar sabahı da halı saha macına gideriz. S.S.T. sen de gel bakalım dedigin kadar var mısın. Bende Aydın Yılmaz'dan iyiyim zira ;) :asd:

Hepimiz Barış Özbek'iz

Adminlik iyidir güzeldir de bazen laf söylerken nereye kadar gideceğini düşünmek gerekir.Kapsama alanı çok geniş olabilir.Barış'ı beğenmeyip 18 e bile almayan Sabri'ye ise her basın toplantısında övgüler yağdıran bizzat teknik direktörümüz Frank Rijkaard'dır. :rolleyes:

Adminlik iyidir güzeldir de bazen laf söylerken nereye kadar gideceğini düşünmek gerekir.Kapsama alanı çok geniş olabilir.Barış'ı beğenmeyip 18 e bile almayan Sabri'ye ise her basın toplantısında övgüler yağdıran bizzat teknik direktörümüz Frank Rijkaard'dır. :rolleyes:

Kardeşim laf yetiştirmeyi bırak bunlara. Kim neyin ne olduğunu gördü ve görüyor. Rijkaard kimi oynatıyıor belli. Malın kim olduğu da belli. ;) Kendini üzmene gerek yok. Senin bilgin karşındakinin kapasitesi kadar sonuçta. Ne kadar anlatsan da, dil döksen de karşı taraf hiçbirisini anlayamaz bu kapasiteleriyle.

Barış kesinlikle boş oyuncu değil..Eğer o boşsa ve bizde onun 11 oynadığı zaman şampiyon olmuşsak bizde boş bi takımız demektir..

Geçen senenin en iyi 3 oyuncusundan biridir Barış.

Sahada Barış'la beraber oynayan Arda bile Galatasaray'dan 3 isim saymıştı geçen senenin en iyi 3 oyuncusu olarak. Hakan Balta, Ayhan Akman ve Baros. Hatta "Servet sakatlanmasa onu da alırdım" demişti. Gerisini sen düşün artık. Bir adam sahada beraber oynadığı adamı almıyorsa kadroya, o adam iyi değildir.

Rijkaard 5 isimle yolları ayıracağını açıklamış yönetime .Biri de Barış bunların.Diğerleri Emre Güngör, Serkan Çalık, Serkan Kurtuluş ve Alparslan Erdem.. Rijkaard'ı seviyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt