#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış'ı "tekniği şöyle, oyun zekası böyle" diye eleştirenler sahaya 11 Elano ile çıksınlar. Barış, muhakkak kadroda tutulmalı.

Arda'nın,Servet'in,Balta'nın oynadığı takımda o bahsettiğin takımdı. Ne oldu şimdi ?

Onlarda mı " boş " ?

Ben zaten böyle şeylerle tespit edilemeyeceğini ima ederek yazmışım onu. Alıntıladığım mesaja bakarsan ve bir bağ kurabilirsen anlarsın.

Anlamayanlara anlatayım yine de. Şampiyon olduğumuz yıl Barış'ın ilk 11 oynadığını söylemiş arkadaş ve "Barış boş futbolcuysa, biz de boş takımız o zaman." yargısını koymuş cümlenin sonuna. Ben de diyorum ki, madem bu kadar iyi ve dolu bir adam Barış, o varken bu takımlar niye başarısız oluyor? ;) Şampiyonluklar veya başarısızlıklarla futbolcuyu yargılayamazsınız çünkü futbol bir takım sporudur. Sahanın içindeki performansla bir futbolcuyu yargılayabilirsiniz tabi ki ancak onun için de analiz kabiliyeti lazım. O da herkeste yok. Rijkaard'da var, Neeskens'de var.

Bencede Barış sahada olmalı. Özellikle son haftalarda orta saha zafiyetinde "Ahh Barış oyunda olsa şöyle yerde kayıp top çalsa pres yapsa" diye söyleniyorum. Ama bence bu hafta oynamalı Ayhan ve Topal formsuzken Barış oynasında mücadeleci orta saha görelim..

Linde iyilesse Baris'la iyi gecinirler bence.

Baris-Sarp-Topal degise degise oynarlar

Ayhan-Linde.

Baris kesinlikle takimda tutulmali, bence:D

90 dakika pres yapiyor adam, hic durmuyor, o yuzden baris'i cok begeniyorum.

Serhat nerdeeeeee Serhati getirin banaaaaaaa

Ayhan'dan cok daha iyi oynar. En azindan devamli kosup pres yapiyor. Su devre arasinda dogru duzgun bir on libero alinmali, ve Baris'la beraber oynamali.

bu forumda barış a atıp tutanlar sadece ve sadece önyargısına yenik düşüyolar.başka hiçbişey değil.veya bunlars GS dşmanıda diyebiliriz.dün mustafa sarp ın yaptığı hatayı barış yapsa burda ana avrat küfür ederdiniz...

Barış, Türkiye liglerindeki tartışmasız en kötü oyuncu(!), gerçekten müthiş bir asist yaptı.

Barış, Türkiye liglerindeki tartışmasız en kötü oyuncu(!), gerçekten müthiş bir asist yaptı.

aman renkdaş ne yptın sen yahu.sakın barış ı savuncak kelime kullanma.bu forumda seni rencide ederler sonra ban filan yersin.aman sakın barış ı savunma.sen rakibe mükemmel asist yapan mustafa sarp ı savun!!!sen top leylek gibi giren m.topal ı savun.alimallah yoksa küfür yersin:D

Bu asist sana gelsin Serhat.:asd:Kesinlikle Ayhan'ın yerine Barış oynamalı bu takımda.

aman renkdaş ne yptın sen yahu.sakın barış ı savuncak kelime kullanma.bu forumda seni rencide ederler sonra ban filan yersin.aman sakın barış ı savunma.sen rakibe mükemmel asist yapan mustafa sarp ı savun!!!sen top leylek gibi giren m.topal ı savun.alimallah yoksa küfür yersin:D

Önce uyarımı yaptım ama Türkiye liglerindeki en kötü topçu diye. Nötrledi yani övgümü:D. Bu arada barış, ayhan, m. topal ve mustafa sarp kadar top kaybetmez kesinlikle buna eminim.

Serhatımsı konuşursak..

Barış oyuna girmeden maç berabereydi girdi 4-2 oldu 10 dakikada bir asist yaptı.. :asd:

Barış'ı öyle doğru zamanda kullandı ki,dün arkadaşlarımla maç izliyoruz yahu dedi arkadaş,Barış nerede ya orta saha S.O.S veriyor direnci arttırmak lazım Kewell'ı alıp,hakkaten bir baktık Barış saha kenarında nitekim katkısı oldu toparladık oyunu,Rijkaard'ı tebrik ediyorum.

Barış'ı öyle doğru zamanda kullandı ki,dün arkadaşlarımla maç izliyoruz yahu dedi arkadaş,Barış nerede ya orta saha S.O.S veriyor direnci arttırmak lazım Kewell'ı alıp,hakkaten bir baktık Barış saha kenarında nitekim katkısı oldu toparladık oyunu,Rijkaard'ı tebrik ediyorum.

Rijkaard bizden daha iyi biliyor su futbolu:D

Bak su ise, ilk kez bøyle birsey'le karsilasiyoruz:D

Aboov yaptığı 1 asistle yine Gattuso oldu adam..:asd:

Barış orta sahamız yorulunca çok iş yapıyor tam bir yedek.. Görev adamı. Gerekli olunca ilk 11 de başlar ama biraz daha teknik olması lazım. Topu ayağından fazla açıyor.

Barış orta sahamız yorulunca çok iş yapıyor tam bir yedek.. Görev adamı. Gerekli olunca ilk 11 de başlar ama biraz daha teknik olması lazım. Topu ayağından fazla açıyor.

Aynen hırs mücadele her şey var ama çok savruk oynuyor bu yüzden yedek kalıyor

[/B]
Aboov yaptığı 1 asistle yine Gattuso oldu adam..:asd:

ya baba sen bu konu ya yorum yapma allah rızaı için.lütfen diyorum.artık senin negati yorumlarını görmekten bıktım.ne önyargılı adamsın yahu.adamın zaten full oynadığı yok.ne bu gocuntun senin.m.topal dahamı iyi bu adamdan.ayıp ya.bukadarda.nerde barış lafı var atlıyon.hayret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt