#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış zaten 2-3 maç 11 oynarsa sapıtıyor..Yoksa böyle arada iyi..Ama 2-3 maç sonra yanındakine özenip Lincoln gibi no look paslara, Arda gibi 2-3 adamı çalımlayıp orta yapmaya çalışıyor..Aslında yasaklayacaksın yanındaki arkadaşına bakıp kopya çekmesini belki iyi oynar o zaman..:p

Asist yapınca iyi oynadı mı oluyor? Barış girdikten sonra oyunumuzu pozitif etkiledi mi? Hayır. Gol de yedik, atak da yedik. Bize bir katkısı olmadı. Yeni oyuna girmiş olmasına rağmen bir katkısı olmadı hem de.

Baris girene kadar ikinci yari orta sahamiz yoktu, adamlar direk geciyolardi orta sahayi.

Asist yapınca iyi oynadı mı oluyor? Barış girdikten sonra oyunumuzu pozitif etkiledi mi? Hayır. Gol de yedik, atak da yedik. Bize bir katkısı olmadı. Yeni oyuna girmiş olmasına rağmen bir katkısı olmadı hem de.

:allecto:

Barış girmeden önce gol yemiyorduk, pozisyon vermiyorduk da Barış girince oldu hepsi :bgking1:

Barış koşturdur çabaladı daha ne istiyorsunuz.

evet sonunda beyfendiler teşrif etmişler:Dnerdesin renkdaş ya.sen yoksun polemik çıkmıyor:D

baba sen bu adamdan ne bekliyosun ya?bize bi açıkla hadi.yani lincoln gibi 2 hareket yapayım 80 dk oturayım mı desin,bunu mu istiyosun?veya bu adam amuda mı kalksın?sorunun ne?

Bir adamı beğenmek için ille gösteri mi yapçak maçta?Adamın oyun stili bu,gayet de yararlı oluyor.Stili beğenmemek başka,adama takmak başka.Bunu çözmek lazım.

Barışı biraz daha istekli ve iyi gördüm.

Bence bize herzaman lazım bir futbolcu.

Bir adamı beğenmek için ille gösteri mi yapçak maçta?Adamın oyun stili bu,gayet de yararlı oluyor.Stili beğenmemek başka,adama takmak başka.Bunu çözmek lazım.

bu forumda gocunan 2 kişi var.onlarında gocuntusu lincoln beyendi bunları yarım bıraktı ya ondan:Dşimdi barış lincoln gibi pas atmaya çalışıyo ya işte bunlaru çekemiyolar işin özeti bu.yada başka işleri yok laf olsun diye zaman geçirmek için böyle konuşuyolar.bunun başka açıklaması olamaz:boohoo:

Barış'ı hiç bir zaman beğenmedim, beğenmeyeceğim. Asisti güzeldi bakarak mı yaptı bilmiyorum ama bence oyuna ekstra bir getirisi olmadı. Yani tabii ki dinç bir oyuncu girince orta saha biraz toparlanacaktı, Barış girdi biraz toparlandı. Ama yine de çok pozisyon verdik. Barış hiç bir zaman bu takımın oyuncusu olamaz. Tabii bence..

Barış'ı hiç bir zaman beğenmedim, beğenmeyeceğim. Asisti güzeldi bakarak mı yaptı bilmiyorum ama bence oyuna ekstra bir getirisi olmadı. Yani tabii ki dinç bir oyuncu girince orta saha biraz toparlanacaktı, Barış girdi biraz toparlandı. Ama yine de çok pozisyon verdik. Barış hiç bir zaman bu takımın oyuncusu olamaz. Tabii bence..

Bence de sadece sence:D Ayrıca bizim güzel izmirimiz de senin gibi önyargılı adam hiç rastlamadım ben:D

Aydin'da sonradan girdi ve oldukca dinc'ti de. Hamsiler son 10 dk bastirirken defans anlayisi minimuma inmisti, ama oyuna yeni giren dinc, rallici Aydin bu sansi degerlendiremedigi gibi bir de gol yedik. Ama siz onu bunu sorgulayacaginiza direk Baris'a yukleniyosunuz. Zira art niyetin su yukarida ki cumlenden cok basit anlasiliyor. Demek ki neymis? Iyi oyuncu oyle yada boyle girip katki sagliyomus taikimina. Baris'in tek bir eksigi var, oda sizin agzinizda saki ettiginiz teknigi degil. Yetenek denen seyi fazla zorlamasi. Bunun caresi'de oyuncu ile birebir ilgilenmek. Idmanlara giden arkadaslarimin bana soyledigi, Rijkaard'in Baris'a biraz tavirli olmasi. Eger Baris'in ozel yasantisiysa sorun satin gitsin derim, ama futbolculuguna laf ettirmem. Zaten laf eden ya "F"den anlamiyodur, yada Baris'in yerinde olamamanin ezikligini yasiyodur. Baris istisnasiz oynadigi tum derbilerin bas kahramanlarindan oldu, bu derbide de oynamasi taraftariyim. Begenilmeyen, hatta SST'nin futbol fakiri olrak adlandirdigi Kalli'nin bilmem kacinci ligden bulup getirdigi 2 Turk genci sayesinde seneledir ilk defa Fener'den ezerek puan aldik o stadda. Var mi daha otesi? Elde 9 numara hamur var, onuda yogurmak hocasinin isi. Kalli yapti, Skibbe yapti, hatta Bulent yapti, Rijkaard hayli hayli yapar. Sadece biraz zaman.

Aydin'da sonradan girdi ve oldukca dinc'ti de. Hamsiler son 10 dk bastirirken defans anlayisi minimuma inmisti, ama oyuna yeni giren dinc, rallici Aydin bu sansi degerlendiremedigi gibi bir de gol yedik. Ama siz onu bunu sorgulayacaginiza direk Baris'a yukleniyosunuz. Zira art niyetin su yukarida ki cumlenden cok basit anlasiliyor. Demek ki neymis? Iyi oyuncu oyle yada boyle girip katki sagliyomus taikimina. Baris'in tek bir eksigi var, oda sizin agzinizda saki ettiginiz teknigi degil. Yetenek denen seyi fazla zorlamasi. Bunun caresi'de oyuncu ile birebir ilgilenmek. Idmanlara giden arkadaslarimin bana soyledigi, Rijkaard'in Baris'a biraz tavirli olmasi. Eger Baris'in ozel yasantisiysa sorun satin gitsin derim, ama futbolculuguna laf ettirmem. Zaten laf eden ya "F"den anlamiyodur, yada Baris'in yerinde olamamanin ezikligini yasiyodur. Baris istisnasiz oynadigi tum derbilerin bas kahramanlarindan oldu, bu derbide de oynamasi taraftariyim. Begenilmeyen, hatta SST'nin futbol fakiri olrak adlandirdigi Kalli'nin bilmem kacinci ligden bulup getirdigi 2 Turk genci sayesinde seneledir ilk defa Fener'den ezerek puan aldik o stadda. Var mi daha otesi? Elde 9 numara hamur var, onuda yogurmak hocasinin isi. Kalli yapti, Skibbe yapti, hatta Bulent yapti, Rijkaard hayli hayli yapar. Sadece biraz zaman.

Beşiktaş - Galatasaray Maç Detayı @ Mackolik.com

Galatasaray - Fenerbahçe Maç Detayı @ Mackolik.com

https://www325d.mackolik.com/Futbol/Match/Default.aspx?id=237513

Galatasaray - Beşiktaş Maç Detayı @ Mackolik.com

Fenerbahçe - Galatasaray Maç Detayı @ Mackolik.com

Şu derbiler senin dediğin derbilerse bunlardan sadece feneri içeride 1-0 yenip şampiyon olduğumuz maçı sayarım..diğerlerinde neredeymiş? Beşiktaş'ı içerde yenmek çok sıradan geliyor da o yüzden diyorum..

EK NOT:

Barış oyuna geçen maçta 64. dakikada girdi, Aydın ise 84.Demek ki neymiş; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayacakmışız.

Sevgiler..

Fenerbahçe - Galatasaray Maç Detayı @ Mackolik.com

Şu derbiler senin dediğin derbilerse bunlardan sadece feneri içeride 1-0 yenip şampiyon olduğumuz maçı sayarım..diğerlerinde neredeymiş?

Barış'ın sorunu IQ oyuna girdiğinde bence çok ollumlu bir etkisi oldu ama gidip 25m den sol ayağa ile çekinmeden dağlara taşlara şut atması beni delirtiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt