#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Asist yapınca iyi oynadı mı oluyor? Barış girdikten sonra oyunumuzu pozitif etkiledi mi? Hayır. Gol de yedik, atak da yedik. Bize bir katkısı olmadı. Yeni oyuna girmiş olmasına rağmen bir katkısı olmadı hem de.

Maç 4-2 olana kadar 10 dakka rakibi bunalttık neden acaba??Barış girmeden önce de adamlar maçı 2-2 ye getirdiler ve sahamıza hapsetmişlerdi bizi.

Bu kadar artniyetli olmayın ya adamın emeğine yazık...

Beşiktaş - Galatasaray Maç Detayı @ Mackolik.com

Galatasaray - Fenerbahçe Maç Detayı @ Mackolik.com

Galatasaray - Beşiktaş Maç Detayı @ Mackolik.com

Galatasaray - Beşiktaş Maç Detayı @ Mackolik.com

Fenerbahçe - Galatasaray Maç Detayı @ Mackolik.com

Beşiktaş - Galatasaray Maç Detayı @ Mackolik.com

Galatasaray - Fenerbahçe Maç Detayı @ Mackolik.com

Şu derbiler senin dediğin derbilerse bunlardan sadece feneri içeride 1-0 yenip şampiyon olduğumuz maçı sayarım..diğerlerinde neredeymiş? Beşiktaş'ı içerde yenmek çok sıradan geliyor da o yüzden diyorum..

EK NOT:

Barış oyuna geçen maçta 64. dakikada girdi, Aydın ise 84.Demek ki neymiş; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayacakmışız.

Sevgiler..

Sen bazi seyleri kafanda hayal ettigin gibi anlamak, algilamak istiyosun. Ben yendik yenildik demedim ki? Baris her derbi macinin en iyi bir kac oyuncusundan biri oldu. Objektif biri olsan bunu cok rahat idrak edebilirdin.

EK NOT'una gelelim;

Baris girdiginde mac 2-2 idi, Aydin girdiginde mac 4-2 idi. Biri girdikten sonra 4-2 oldu, digeri girdikten sonra 4-3.

Kapis?

Hiçbirşey katmadı takıma. Emek falan diyerek hikaye anlatmayın bana. Sarı kart görebildi. Dağlara taşlara şut çekebildi. Başka da yaptığı birşey yok. Trabzon 2. yarı hep iyiydi. Barış girince daha kötü olmadılar. 4-2'den sonra adamların net pozisyonları var hala. Hatta attıkları tek organize golleri de Barış girdikten sonra geldi. Buyrun bakalım.

Mete Alparslan..Haksız olduğunu biliyorsun bu tartışmada..Sadece gülüyorum:D

Kavga etmeyin, iyi adam. İyi de olacak.

her takımda olmalı ama hiçbirzaman ilk 11 başlamaması gereken bir futbolcudur :D

son 15-20 dk alırsan takıma ekstra bir direnç kattığı gözle görülür

Baris ikinci lig topcusudur. Hemen gaza gelmeyin. Eskisehirspor da bile oynayamaz.

Nasilsa postalayacagiz devre arasinda, o zaman izlersiniz,

ulan gg yi madrid te oynatıyorsunuz, Barışı yolluyorsunuz, ilginç :D

ulan gg yi madrid te oynatıyorsunuz, Barışı yolluyorsunuz, ilginç :D

Ben GG yi madrid te oynatmiyorum. Baris da ikinci lig topcusu. Bi de milli takimda oynama garantisi istedi ya saka gibi:D Insan birazcik da kendini bilir arkadas. Zidane misin lan garanti verilsin sana Turk milli takiminda. Zidane'a bile verilmez ya garanti.

Baris'in ne kadar mal oldugunu burdan anlayamiyorsan, nerden anlayacaksin.

GG kim lan Gago mu?

Hiçbirşey katmadı takıma. Emek falan diyerek hikaye anlatmayın bana. Sarı kart görebildi. Dağlara taşlara şut çekebildi. Başka da yaptığı birşey yok. Trabzon 2. yarı hep iyiydi. Barış girince daha kötü olmadılar. 4-2'den sonra adamların net pozisyonları var hala. Hatta attıkları tek organize golleri de Barış girdikten sonra geldi. Buyrun bakalım.

Allah'tan Baris bir sut cekti ve top out'a gitti. Iste sen busun guzel kardesim, o kadar gereksiz bir mantiksin ki gide gide adamin out'a yolladigi bir suta takiliyosun. Ama amigolugunu yaptigin Sabri'nin 100 sutundan 99'unun out'a, pardon tribunlere gittiginden zerre bahsetmezsin. Baris'in asistinden bahsetsene, geriye gelip defanstan cikardigi 3 topu yazsana. Yok sari kart gormus, yok bir sutu out'a gitmis, yok Trabzon Baris girdikten sonra daha iyi oynamis, yok cart curt, bunlar bos laflar. Keita 2. yarida sahadamiydi? Ya Ayhan? Ya Sarp? Ya Balta? Baris oyuna girdi diye mi alayi tugayi altina etti? Yanlisini kabul edecegine kiviran tiplerin yapacagi seyler bunla.

Birak bu futbolcu antipatikligini ve biraz objektif ol. FM'den, PES'den de olsa dunya futbolundan haberdarsin, ilgilisin. Yazik etme kendine. Ha ben Baris'tan daha iyi oynarim laflarinda gercekten ciddi ve iddialiysan'da, git bi Rijkaard'a gorun bakalim. Belki bi Iniesta cikarir senden. Harcaniyosun sen buralarda.

Birakin artik sunu. Baris Galatasarayin futbolcusu, destekleyin lutfen. Her ne kadar begenmiyorsaniz.

Ben begeniyorum, ve destekliyorum.

Barış geriye geldi top kaptı, ileri gitti asist, orta sahada pres yaptı. Barış girdikten sonra ciddi bir toparlanma oldu. O girdikten sonra gol de yemişiz. El insaf be kardeşim; iki bekin birden ofsaytı bozuyor, servetle gökhan olayın farkında değil, hakan rakibini seyrediyor. Barış ne yapsın bu pozisyonda. Ama barışın yapabileceği şeyi söyleyeyim; ikinci golde colman ayhandan sıyrıldığı gibi sıyrılamazdı kesinlikle barıştan. Hele öyle rahat rahat gelip şut atacak? Mümkün değil. Son golü ondan mı yedik bilmem ama aynı pozisyonda barış olsaydı ikinci golü yemezdik.

Barış geriye geldi top kaptı, ileri gitti asist, orta sahada pres yaptı. Barış girdikten sonra ciddi bir toparlanma oldu. O girdikten sonra gol de yemişiz. El insaf be kardeşim; iki bekin birden ofsaytı bozuyor, servetle gökhan olayın farkında değil, hakan rakibini seyrediyor. Barış ne yapsın bu pozisyonda. Ama barışın yapabileceği şeyi söyleyeyim; ikinci golde colman ayhandan sıyrıldığı gibi sıyrılamazdı kesinlikle barıştan. Hele öyle rahat rahat gelip şut atacak? Mümkün değil. Son golü ondan mı yedik bilmem ama aynı pozisyonda barış olsaydı ikinci golü yemezdik.

Yemezdik diye bir şey yok Barışta çok savruk oluyor nolucağı belli olmaz yani bu kadar kesin konuşmayalım ama Barış gibi hırslı oyuncuyu seviyorum ben

Yemezdik diye bir şey yok Barışta çok savruk oluyor nolucağı belli olmaz yani bu kadar kesin konuşmayalım ama Barış gibi hırslı oyuncuyu seviyorum ben

Ayhan gibi rakibin arkasından düşmezdi diyorum. Şut atarken kesinlikle rahat bırakmazdı colmanı. Buna bir itirazın var mı? Pozisyon bazında konuşuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt