#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Ciddi şekilde Barış'ın akrabası olduğunu düşünüyorum senin..:D

bazılarına kapak olsun:):)barış bükreş maçında ilk 11 de:) koskoca rijkaard beğenmiş bizimkiler beğenmiyo.yahu sen daha 3 4 sene önce lukunkularla horvath larla sevinen taraftar değilmisin be puhahhaa:)

Hiçbirşey katmadı takıma. Emek falan diyerek hikaye anlatmayın bana. Sarı kart görebildi. Dağlara taşlara şut çekebildi. Başka da yaptığı birşey yok. Trabzon 2. yarı hep iyiydi. Barış girince daha kötü olmadılar. 4-2'den sonra adamların net pozisyonları var hala. Hatta attıkları tek organize golleri de Barış girdikten sonra geldi. Buyrun bakalım.

Organize gol mü?Ayhan orda topu kaptırdı ne organizesi?Ayrıca gitgide komik duruma düşüyorsun.. :o

Barış aslan parçası ben seviyorum onu,kendini bir halt sanmayınca akıllı oynuyor ve yararlı oluyor ne zaman ki kral benim bir topuk pası atayım diyor yüzüne gözüne bulaştırıyor.

Valla nedense ben Barış'ın 0 ofansının yanında,daha topa girmeyi bile bilmediğini düşünüyorum.Çok kolay faul yapıyor,çalım yiyor.

futbolu beyniyle değil vücüduyla oynuyor. bi şey olmaz bu adamdan. sonunu görebiliyorum manisaspor,rizespor falan .

kusura bakmayın tamer bey. beyinsiz derken beyniyle oynamıyoru kastetmiştim.

Barışın çektiği şut sonrası güldü yedek külübesi..

Ulan hepsini anladımda sabri ne hakla gülüyor ki.. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt