Hakan KESKİN
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2009
- 3.187
- 3
- 1.308
Cevap: #8 Barış Özbek
Ciddi şekilde Barış'ın akrabası olduğunu düşünüyorum senin..
Ciddi şekilde Barış'ın akrabası olduğunu düşünüyorum senin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlatamadım. Ben barış topu kaybetmezdi demiyorum, dikkat et lütfen. Rakibinin rahat bırakmazdı diyorum. Neyse, devam edelim.
Hiçbirşey katmadı takıma. Emek falan diyerek hikaye anlatmayın bana. Sarı kart görebildi. Dağlara taşlara şut çekebildi. Başka da yaptığı birşey yok. Trabzon 2. yarı hep iyiydi. Barış girince daha kötü olmadılar. 4-2'den sonra adamların net pozisyonları var hala. Hatta attıkları tek organize golleri de Barış girdikten sonra geldi. Buyrun bakalım.
bazılarına kapak olsunbarış bükreş maçında ilk 11 de
koskoca rijkaard beğenmiş bizimkiler beğenmiyo.yahu sen daha 3 4 sene önce lukunkularla horvath larla sevinen taraftar değilmisin be puhahhaa
![]()
Ciddi şekilde Barış'ın akrabası olduğunu düşünüyorum senin..![]()
Barış aslan parçası ben seviyorum onu,kendini bir halt sanmayınca akıllı oynuyor ve yararlı oluyor ne zaman ki kral benim bir topuk pası atayım diyor yüzüne gözüne bulaştırıyor.
sinancim'a katiliyorum.
Bu gözler futbol izliyor kanka![]()
futbolu beyniyle değil vücüduyla oynuyor. bi şey olmaz bu adamdan. sonunu görebiliyorum manisaspor,rizespor falan .
Yeni üye olduğunuz için ceza vermiyorum. Forumumuzda futbolculara hakaret etmek yasaktır.

Yeni üye değil serhat o..![]()
Gol oldu